- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички преди да ми станат гаджета ги мразя..
Не знам просто какво ми става ... Преди да тръгна с някое момче винаги го мразя... В смисъл такъв постоянно се карам с него нали дразним се.. Обиждаме се.. и след два месеца ставаме гаджета и почва една любов...направо..... и то това става така неусетно...Аз лично това мисля, че е много странно, но до ден днешен продължавам да правя така.. та въпроса ми е само аз ли съм така или има и други като мен.. питам просто от любопитство
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
хаха, това според мен са детски работиа за въпроса ти, ми на мен не ми се е случвало
![]()
ЖивОтА е КучКа, НаУчИ сЕ дА и Го НаЧукВаШ !!!
Е мрази6 го - после го оби4а6как става ?!??!?! нещо не ми се връзва
![]()
То за това хората са казали : мрази6 ли завинаги мрази ...................
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Абе не знам кво е искала да каже но от мразя и дразя се до харесвам и оби4ам нали знаете 4е разликата е огромна ???!?!!?!??!
Ами знам 44е вие знаете за разликата , но за абторката се съмнявахх
След 14 годишна възраст е нормално да спреш с тия неща![]()
Детски му работи...
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ooo boje razbiram 4e ti e sku4no no 4ak takiva vaprosi da zadava6![]()
![]()
![]()
no sve pak da ti prosto ne izpitva6 nito obi4 nito mrazi naistina ....
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами само веднъж ми се е случвало с човек, който ненавиждах, да започне нещо... Иначе по принцип всичко си почва нормално при мен. И не знам защо го правиш това нещо. Може да те е страх да признаеш пред самата себе си, че харесваш някого, и затова се държиш гадно с тях, като доказателство, че нищо няма... Ама не знам де, само предполагам...![]()