- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- подходящa боя за коса??????
skoro mislq da se boqdisvam/za parvi pat/i skam da vi pitam ot koq marka ste nai dovolni![]()
Зависи какъв цвят ти е косата и какъв искаш да стане.Има една боя на LoREAL тя е без амоняк и не уврежда косама но има само тъмни цветове.Ако искаш да ставаш руса бих ти препоръчала Garnier CoLor NaTuraLs тя също не изтощава косама толкова многи и има хубави цветове
mi poneje lqtoto mn mi izsvetlq svetlo kafqvo stana na mesta po4ti ruso i sq iskam da q praq tamno kafqva
az si mislq za palette gold gloss brown te samo kafqvi ama nz
tazi na pallete ne ti trqbva az bqh rusa
i re6ih da se boqdisam kestenqva oba4e kato polzvah taq boq kosata mi stana patladjeneno 4erna slo to4no 2 izmivaniq cveta padna i ostanah oranjevasq ve4e sam si kestenqva sus na garnier edin cvqt no poprincip na palette cvetovete ne sa kato na opakofkata
![]()
I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
За мен парите са средство, а не цел,
впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......
и аз от Пелете не съм доволна,на мен моята фризьорка ми препоръчва на Лонда боите и на Велатон,не знам... пробвайпосле пиши дали си доволна
Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да го получиш.
dobre 6te pi6a![]()
kogato se boqdisam s izbrana boq![]()
Адски съм доволна от ВЕЛАТОН .. Много хубави бои,косата става страхотна - с блясък и много мека..