.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    София

Нормално ли е след като съм пила Escapelle?

Нормално ли е след като съм пила Escapelle цикъла ми да продължи 10 дена ? защото до колкото знам и съм чувала не би трябвало ?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    След катоси го пила не прочете ли упътването вътре? Там всичко си пише подробно. Напълно нормалко е да има някакви промени в цъкъла ти.

Град
    София
    да прочетох но нищо такова не пишеше че ще ми е до 10 даже и повече защото ми дойде с една седмица по рано и сега все още ми продължава и ми се засича с датата на нормалното ми идване на цикъла ? възможно ли е да ми е 2 седмици ?

Tedi_sheep
    Guest
    Здравей :P Според мен е нормално!Аз също пих Ескапел и ми дойде 5 дни по рано, като продължи една седмица(а по принцип е 4 дни само).А във опаковката не пишеше нищо за по-продължителен цикъл и аз се стреснах, но спокойно

Цикъл с продължителност над 10 дни не е нормален!

nad 10 dni ne e normalen ako ne e pila escapelle, a sled kato si go pila e normalno da ima promqna v cikula ti,a i osven tfa ti se zasi4a taka 4e moje ot tva da e.. spoko
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Нормално е стига сте се шашкали!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Ами сигурно е нормално Не съм много запозната но поне така мисля

Нормално е...заради хапчето е.Въпреки че аз когато го пих ми дойде навреме и пак си беше 6 дена както ми е винаги :P

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Цикъл с продължителност над 10 дни не е нормален!
    Не съм много съгласна-на мене попринцип ми трае около 9-10дни и това е от както ми е дошло до сега,даже на няколко пъти ми е било и по 12-13 дни,ходила съм на лекар,но са ми казвали,че е нормално.....а относно за въпроса-нормално да има такива отклонения от нормалния цикъл,понеже все пак това са хормони

Град
    v k16ti
    spoko ni6to ti nqma-nap1lno normalno e
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Нормално е.Аз го пих,след 2дни ми дойде (и то 1седмица преди датата,а попринцип винаги ми идва точно на датата) и ми вървя 8дни.А най-много ми е вървяло по 4дни.Но не се притеснявай.Всичко е нормално.
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

На всички ви е подранило от Ескапелето, а на мен сега ми закъснява... Започвам да се шашкам. Май ще се прави тест, няма мърдане. Само дано е с една чертичка [-o<

Град
    Асеновград, България
    Спокойно, едва ли е проблем! Ако ти закъснява още, консултирай се с гинеколог!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

normalno e hap4eto prqko deistva na hormonite i e napulno noprmalno da ima anomalii v tsikula ti bez zn dali 6te zakusnee,podrani ili produljitelnostta my 6te se promeni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си