- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Фрази от родителите;)
Оххх направо откачам когато майка ми и баща ми ми кажат:-Не те е срам...Непрекъснато си навън...Как може такова нещо?![]()
Имало е случаи като :-Ама ти се прибираш само за вечеря!!!
![]()
Което разбира се не е вярно...Прибирам се и за обяд :P :P
"С кой излизаш?", "Къде ще ходиш?", "Който плаща, той казва к'во ще се слуша (в колата)", "Няма ли да си лягаш вече?"...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ако се закачам с брат ми или се лигавя, майка ми вика "ша взема пръта". Иначе ме питат "имаш ли пари", "каде ша излизаш пак", "кога ша са прибереш", "имаш ли намерение да нахраниш папагала", " тии недеи гледа другите кво праят", "ей момиченце ..", "от колко дена пускаш прахосмукачка\миеш чиниите\хвърляш кошовете?", "то компютър що върви пак?" и др.
като ги чета ваще ии с мойте са подчти едно към едно![]()
ето това наскоро
аз:мамо,наеш ли кво искам да ми сготвиш?
мама:кво?
аз:пържен плъх!
мама:тцтцтц момиченце!(и се хили лекичко)
--------------------------------------------------------
аз:мамо з ше излезна навънка с венци
мама:къде ще ходите?!
аз:ми нз некаде ше обикаляме!
мама:в колко часа ще си тука???
аз:де да знам...
------------------------------------------------
мама:ралке....(невиния поглед)
аз:кво??нема да стана от компа!!
мама:аре дее...аре моляте,цел ден си седяла!!![]()
аз:ОФ МАМООООООООООООООООО когато аз тряя да ставам -ставам веднага а когато ти тряя да станеш стааш след 30 мин!!!!
мама:я внимавай!!!(вече седнала на компа и почва да командва)![]()
Любимите реплики на майка ми.
Е как ще имаш време за....,като по цял ден пред огледалото стоиш - това и е любимото
![]()
Ти освен да се контиш,що не вземеш да свършиш нещо друго?
Оправи си стаята/оправи ли си стаята?
Стани от тоя компютър най-накрая, ще видиш ти другия месец няма да ти платя нета! /винаги го плаща
/
Научи ли си? /от скоро време почна и тфа да ме пита/
За други нейини не се сещам в момента.
Любимите на баща ми.
Колко пари искаш да ти оставя. /И обикновено колкото му кажа той ми дава още,затова повече си го обичам
/
Вземи си ключовете!
И това..тати е по-добричък![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Стига стоя пред тоя компютър ще ти се развалят очите
Вземи да свършиш някоя работа вкъщи
Ние ти казваме за твое добро
Не викай
Имай някякво уважение се пак сме ти родители
Недей да говорищ така![]()
![]()
![]()
![]()
" Ако не ти оправя стаята ще заприлича на кочина"
"Каде ма пак отиваш??"
"Ти къде се намираш, на кой ще държиш такъв тон?"
" Защо не си измила чиниите?"
"Значи мама, за нищо не ми помагаш, а си голяма вече"![]()
" Какво искаш за ядене"
"Пребери си дрехите от хола"![]()
Тате---> "Взе ли си телефона"
" Иди да хвърлиш гарбича"
" В тая стая все едно момчета живеят"![]()
" Как върви чата/ с кой чатиш?"
" Имаш ли си пари?"
♥ ♥ ♥
ne se karam s tqh za6toto po4ti ne gi vijdam jiveq si otdelno i mi e extra a ina4e predi be6e...kade otiva6 skoi za6to kak koga...?kakvo pravi6?-ni6to! e ni6to pravi li se ! i takiva raboti![]()
С баща ми преди малко!
Прибира се към 4 часа пиян като свиняс фланелка на "Народен" и ми вика
Той:Сине,виж какъв съм!!!
Аз:Пиян!?
Той:Не бе,виж какъв съм!
Аз:Много пиян!!!!
Той:Не бе,народен човек съм бе(клати се и се хили)Как ще съм пиян бе?!?!?!...Ари отивам да си лягам.
Първоначално написано от The_special_one
![]()
![]()
![]()
Хахахахха,по принцип това май е за темата за родителските бисери,но....
![]()
![]()
![]()
Размаза ме....Това ми напомня на моя баща,когато е много пиян...върви,клати се и чете лекции за уважението между хората
![]()
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Ами например : “ Офф пак ли на тоя копютър“ ; “ Кое е това момче дето те вика ??? “ ; “ Твойта стая явно никога няма да бъде подредена“ ; “ С кой си пишеш по skype? “ и т.н. :P
Внимаай в картинката да не сгазиш лука![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Мама от скоро само ми вика:Оууу стаии от компа да не седна аз!!Или пък като започне да нарежда :Ти тия дрехи за парцали ли ги имаш или кво??Я ги махай от тука и си махни чорапите и си научи хубаво!! Само ми нарежда =D> =D>
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
Ехаа, супер забавна темичка![]()
И моите родители си имат репертоар....
Като тръгна да излизам: "И умната...", "Да внимаваш какво правиш", "Главата не е само за красота", "И да не си забравиш главата", "Да не се излагаш"....
Като съм забравила да направя нещо и мама като се прибере веднага "Защо не си направила еди какво си?" При което аз отвръщам "Не забеляза че съм направила еди какво си, ами виждаш че не съм направила другото"
С оценките пак така:
"-Имам 6 по....и 4 по.....
-И защо 4?
-Ей пак, не ме похвалиш за 6-цата, ами що имам 4..."
Тати много често като скрия, тва което си пиша с някой ми казва "Някой ден ще ти прочета всичко което си пишеш"
Или пък като минимализирам някоя страница и той влиза в тва време "Пак го скри...пак правиш нещо нередно..."
![]()
Преди малко получих още една странна изцепка от майка ми...:
-Ха гледай я...Сега си мисли,че всичко,което лети се яде и като те хвана пубертета вече няма спасение...
При което и двете избухнахме в смях![]()
![]()
тая вечер се проведе следния диалог между мен и майка:
аз:прибрах се...
майка:защо?
аз:защото ми е студено
майка:ми вземи си дрехи и се махай
пак се опита да ме изгони :/
Сещам се за още няколко...
Тати: "Ти няма ли да си лягаш вече?До кога мислиш да чатиш? Айде лягай бързо"
"Абе ти до кога стоиш на тоя компютър....утре ще те дигна в 6 часа!"
"Стоиш до по сред нощите да чатиш, сутрин спиш до 11 часа и кога учиш? Ще те правим маникюристка май..." (маникюрите са ми мания)
Като си купя някоя дрешка: "Тате, виж кво си купих днес... - А пак ли....щото нямаш..."
Някой път като кажа някоя глупост....или пък без да искам ударя някой (най-често тати...)....и любимата им фраза е "Ти обърка ли се или...?Внимавай!"
Пък снощи тати като влезе в стаята ми и...."-Кво е тва нещо тука? Що си загасила тока, да не се вижда ква е разхвърлия..?Я да подредиш! - Да бе, сигурно...."
![]()