.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Ми при мене една седмица след като тръгнахме

ние на 15-ия ден но аз си пойсках...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

4-5 meseca
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

emi na vtoriq mesec nqkade
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Когато се почувствам готова,че го искам,че няма да съжалявам.....

ние и двамата бяхме девствени и го направихме на осмия месец

1 godina... kaza 4e za godi6ninata sigurno 6e mi pusne... drazna se taka...
    prednata i tq mi pusna na godi6ninata ama be6e normalno 6tot kato trugnahme bqhme na po 12 ta is4akahme da staneme pone na 13 i togava go napraihme (i 2mata bqhme devstveni)

Град
    secret :D
    po princip ne pribarzvam,no sas sega6noto mi gadje ima nqma mecec iii aidee khihii ama ne sajalqvam ve4e polovin godina sme zaedno i mi e o6te mn hubavo s nego )))

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    различно,със сегашния ми на 1вата вечер но обикновенно ги държа около седмица две..знам ли
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

za mene mesec i polovina be6e dostata4en period na opoznavane i uverqvane 4e si imame doverie i iskame da go napravim
    obi4am moeto milo

Град
    София
    еми със сегашния ми приятел бяхме около 2-3 седмици и тогава го направихме за парви път,а въобще първият ми път ,когато правих секс е било може би малко след 7-8 месеца връзка...но всичко е много относително

Emi moqta priqtelka me durja 2 meseca neznam sqko momi4e misli razli4no

Ми аз бях девствена и ме чака точно 25 дни...ама аз самичка си поисках.И не съжалявам

Държах си краката затворени точно месец и половина.... Иначе съм традиционалистка и си мисля че ако и на двамата им е за пръв път (а и да не им е ) горе-долу 4-6..+ месеца....

с първото ми момче,ходехме 8 месеца и чак тогава го направихме,а със сегашния ми на 3-тия месец..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

az hodeh, taka de oshte hodq s edno mom4e i kogato truhnahme i dvamata bqhme devstveni i izdurjahme po4ti 6 meseca
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си