- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко време след като ходите правите секс
Ми при мене една седмица след като тръгнахме![]()
ние на 15-ия денно аз си пойсках...
![]()
![]()
![]()
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
emi na vtoriq mesec nqkade![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Когато се почувствам готова,че го искам,че няма да съжалявам.....
ние и двамата бяхме девствени и го направихме на осмия месец![]()
po princip ne pribarzvam,no sas sega6noto mi gadje ima nqma mecec iii aidee khihii ama ne sajalqvamve4e polovin godina sme zaedno i mi e o6te mn hubavo s nego
)))
различно,със сегашния ми на 1вата вечер но обикновенно ги държа около седмица две..знам ли![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
za mene mesec i polovina be6e dostata4en period na opoznavane i uverqvane 4e si imame doverie i iskame da go napravim![]()
obi4am moeto milo
Emi moqta priqtelka me durja 2 meseca neznam sqko momi4e misli razli4no![]()
Ми аз бях девствена и ме чака точно 25 дни...ама аз самичка си поисках.И не съжалявам![]()
Държах си краката затворени точно месец и половина....Иначе съм традиционалистка и си мисля че ако и на двамата им е за пръв път (а и да не им е ) горе-долу 4-6..+ месеца....
![]()
с първото ми момче,ходехме 8 месеца и чак тогава го направихме,а със сегашния ми на 3-тия месец..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
az hodeh, taka de oshte hodqs edno mom4e i kogato truhnahme i dvamata bqhme devstveni i izdurjahme po4ti 6 meseca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...