- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво става със стачката?
Какво става със стачката бе хора?Ще се почва ли даскалъка вече?Аз дочувам разни неща че до 2 дена ще сме на даскало,дали?
mi na nas vse ni kazvat gledajte novini.az 4uh ne6to za srqda(demek utre)ama nz.iamam priqteli deto ve4e tragnaha na daskalo ama nz![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Нее почваме този петък...днес доколкото разбрах са стигнали до "споразумение" след това трябва 1 ден да се удобри,1 ден да влезе в сила...тоест в петък почваме![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
И аз така подочух...ама дали наистина тогава ще почвамеПървоначално написано от devil_girls_
![]()
Ужас...значи трябва да си разбера програмата,че я забравих...уф хич не ми се почва бе..![]()
emi vreme e ve4e v burgas nqkoi ve4e sase otkazali -zaradi 12kl ama pove4eto prodaljavat
казаха по новините че следобях ще има преговори
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Абе престанете с темите за ста4ката днес тва е дваистата тема за тва
ТЪРСАЧКА НЯМА ЛИ !??!??!?!?!?!??!?!?!?!?!??!?!??!?!?
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
аз пък не съм чула за никакво споразумениечух ,че сега към обяд ще кажат дали са се споразумяли.няма споразумение още, само предложение
http://dnes.dir.bg/2007/10/23/news2244518.html
юхуу.NO SCHOOL![]()
Neska e 22riq den sta4ka(ne broq sabotite i nedelite)i nii ne u4im o6te ot na4aloto samo 1 sedmica sam bila na u4ili6te i sega mi e mn stranno kato si pomislq 4e 6te imame normalni 4asove naprao mi sa struva nevazmojno takova.Oba4e mai naistina sta4kata svar6va i ako ne vav petak(26.10)to ot drugiq ponedelnik(29.10)mai ve4e vsi4ki sa si po klasnite stai...eehhhh![]()
ейй професори бе как го измисли тва.мн мразя като ми гадаят на главата.няма споразумение няма даскало.кво повече умувате кога ше тръгнем...ше тръгнем като кажатПървоначално написано от BebSsSs
Най-малкото понеделник е деня след изборите,а в този ден никога не се учи..сеш' се?
а после имаме и балотажи по големите градове,без тях не минава...
дам. ;]
Едно знам със сигурност-утре не сме на даскало,иначе за по-подробно трябва да гледаме новините.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ехеее кога беше началото на стачката,помня някой се избазика "Майтап да продължи до изборите"...на никой не му се вярваше,но ето че се случи....СбЛъСъК "няма невъзможни неща"![]()
![]()
![]()