- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво искат мъжете?
О да аз съм съгласна за романтиката.. то това е ясно. Баналният път до леглото обграден от свещи и в средата рози.. прави невероятни неща повярвай ми..
А аз питам какво искате бе хора? Кажете "аз винаги съм искал когато свършвам да си пъхне пръстче в дупето ми" примернооооо...![]()
![]()
- питай какво не искат...на това и аз мога да ти отговоря - няма такова,те рекламации не правятКакво искат мъжете?
Те рекламации не правят ама после ходят да се оплакват..![]()
da,ei tva e super typo kato ne si kazvat,shtot az sym gotova na pochti vs za priqtelq si,a toi vinagi si mylchi i ne kazva kvo iskaa,az go tormozq tam "ai da igraem karti i ako my biesh(toi vinagi bie)shte ti izpylnq edno jelanie" i toi pak ne shte :P ama sq neshto se opravi i veche mn iska ;P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Да свърша на лицето на някоя яка кака !![]()
moq obi4a da my govorq mrasotiikiina4e e mn vnimatelen i nejen i obi4a mn laski i tselyvki a sled tova obi4a da se gy6kame
malko stranna kombinatsiq no fakt...
![]()
zna4i nai mnogo obi4am
1. sled kato sv1r6a da mi go oblijqt 5 p1ti
2. da si p1hnat ezika v dupkata na penisa mi
3.gola aerobika
4.4lenat mi i edin banan
mnogo obi4am s16to da zimam noktoreza4kata dokato se eba mnogo me kefi 4esno
Iznasilvaite samo tova koeto se dviji,a kogato stanete na 16 moje da iznasilvate granitogres hmm
най обичам с ел. трион да им цепя пyтките
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
брее,много си деен ти бе.добре,4е още не си попаднал на някоя дето на тебе да ти разцепи кофата.тия самонадеяните като тебе стигат най-много от тука до тротоараПървоначално написано от qjte dreben penis
![]()
![]()
![]()
...така 4е дай по-леко
... в краен случай само 69..Първоначално написано от nerd
![]()
тва с дрането и мене ма кефи![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Всеки мъж иска различни неща и всяка жена иска различни неща, затова когато хората създават връзки и се учат от тях в търсене на подходящ партньор!!!![]()
ubiistven otgovor......Първоначално написано от nerd
![]()
![]()
![]()
Направи на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по мръсно!!!