.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Как,косата ми да се задържи по-дълго,права?

kosata mi e 4upliva no ne e mn dalga i ne mi haresva da q nosq taka zatova po princip q izpravqm no vav vljno vreme sled kato q izpravq i izlqza navan tq otnovo zapo4vba da se na4upva i ne stoi prava:S sled izpravqneto q praskam s lak no pak ne stava ta nqkoi znaeli kak moga da q napravq da si stoi izpravena?

Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.!
    Аз СъМ ТоЧНо ТаКаВа КаКВаТо ИсКаМ Да БъДа. НаДуТа? - МоЖе Би Да И То МнОгО. НаГлА? - ПоНяКоГа ОтВрАтИтЕлНа.оБиЧаМ ГаДниТе КоПеЛеТа. СмЕйТе Ми Се Че СъМ РаЗлиЧнА А пък Аз Че СтЕ ЕдНаКвИ.

АмИ МиЛъ Ут ВлАгЪтА СпАдЪ,СлУжИ сИ По-СИлНи СтИлиЗаНтИиИ!

УбИчЪъЪъм Фи

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    да де за да й изгори косата тотално нали ????!!?!???!?!?? офф забраих бе -- ти си 4алга .........
    ем носи се 4уплижа де не6то с пяна ако знае6 как да се изправя6 на една фр мн яко й става .... но като цяла зиамта не може6 да си с права коса
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

kosata mi kogato se izpravi e do ramenete a kogato se na4upi stava mn kasa i za tva no s epak mersi 6te se konsultoiram s friziorka za da vidq dali naistina ne e vazmojno da q izpravq i da stoi
    Аз СъМ ТоЧНо ТаКаВа КаКВаТо ИсКаМ Да БъДа. НаДуТа? - МоЖе Би Да И То МнОгО. НаГлА? - ПоНяКоГа ОтВрАтИтЕлНа.оБиЧаМ ГаДниТе КоПеЛеТа. СмЕйТе Ми Се Че СъМ РаЗлиЧнА А пък Аз Че СтЕ ЕдНаКвИ.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    devil_girls_ разбирам да ..... нещо проблеми ли има6 !?!?!??!???
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Белене
    kato iska6 tolkova mnogo da si s izpravena kosa 6te trqbva da q gori6! probvai s utiq stava idialno daje i bez lak

edna moq fr si q izpravq s iutiqta i kazva 4e e po barzo i po traino otkolkoto s presa

Град
    ..във един измислен свят..
    --4arovnicata-- момичето те пита как да си я запази по-дълго права,а не дали и гори косата или не!!! Щом така е решила,значи така ще си я гори. Като не можеш да дадеш съвет,по-добре си трай!

По темата:
    Ами и аз съм винаги с преса,защото косата ми е хем чупливва,хем няма никакъв обем,а лицето ми е по големичко и не ми утива.И моята коса се гори,но винаги от влагата става така.
    И аз не мога да я зарържам идеално права..но ако пръскаш с силен лак ( Тафт Екстрем -с оранжева капачка е ,тъмно лилав-) в краищата където искаш да е права .. може да се задържо малко повече.Но ефекта не е никога 100% .. за съжаление..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    да де за да й изгори косата тотално нали ????!!?!???!?!?? офф забраих бе -- ти си 4алга .........
    [/b]
    НаРичЪй я ПоП фОлК пРинЦеСъЪЪ бЕеЕ...

Използвай Лонда (лака за коса)...Може да се посъветваш и с фризьор

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

а пробвала ли си да си изправиш косата със сешоар,а после и с лак да я няпръскаш.При мен се получава. Има и едно,което фризьора ми слага-казва му дъвка,поразпитай и за това.Успей!

Град
    blg
    emi i na men ne mi stava s lak s iutiqta e perfektno oba4e posle sa6to sa razvalq taka 4e mojebi sas vaksa

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от radostin21
    kato iska6 tolkova mnogo da si s izpravena kosa 6te trqbva da q gori6! probvai s utiq stava idialno daje i bez lak
    Да,да,да,ако искаш вземи направо една апалка и си я подпали косата...Никога не я прави тая грешка,ще съжеляваш.Повярвай ми имах невероятна коса,дълга,гъста...почнах я с ютията и вече една година се опитвам да я оправя,почти без резултат съм.Принуждавам се да давам луди пари за козметика за коса,защото нямах мозък като трябваше...Послушай ме!
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

ми нз ... то квото и да и слагаш всичко ще ти увреди косата но май най-доброто решение според мен е докато си сушиш косата да я изправяш с обла четка и после да я напръскаш малко с лак

blagodarq mn na vsi4kiaz sas utiq po princip q izpravqm na naistina mn gori kosata a pak sas 4etka i se6oar stava6e samo kogato mi be6e iztanena kosata a sega e mn gasta i ne stava no dneska vidqh 4e o6te nqkolko momi4eta bqha pusnali takava tema i se za4etoh i nqkoi be6e napisal da otide na traino izpravqne i smqtam i a zda napravq tova no iskam da popitam nqkoi znae li kolko vreme trae gore dolu?

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ем и мойта е чуплива и всеки ден я изправям с преса по 2 пъти и не слагам никакви стилизанти и сутрин си хода с качулка до даскалото иначе докато стигна,ще се е накъдрила и...а и тва че зимата не може да е с права коса не е вярно-аз съм с права коса през всички сезони и нямам никви проблеми.Зимата с качулчицата и....

относно трайното изправяне мне по-добре не си го прави 1-во косата ти ще изгори ужасно много като казвам ужасно...!!! относно трайноста на изправянето около от 1 до 3 месеца издържа оба4е помисли за косата която расте през това време ?!! 3-то косата ти няма да е идеално права повярвай ми виждала сам трайно изправяне от най-добрите фризиори ии дори и при тях косата не е идеално права простоо няма смисал да си правиш това с косата!!! колкото до изправянето по-добре намери някакав начин, с който знам ли намери начин по-който да оформяш косата си без да я изгаряш с пресата изправяй се добре ,но по добре не толкова често имам позната която всеки божи ден изправя косата си по 3 пъти и в момента ще бъде 9 клас и наполовина оплешивяла .. и с гримовете прекалява и кат е без грим ми прилича не на моя връсница а на ....да не казвам колко годишна жена .... аз сащо се изправях преди защото моята коса пак е кадрева и чуплива едновременно и постоянно се изправях и я изгорих ужасно но през лятната ваканция престанах за 2-3 месецаи косата ми сега е просто неверояна дори сега я харесвам повече кадрева

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от gery_berry
    АмИ МиЛъ Ут ВлАгЪтА СпАдЪ,СлУжИ сИ По-СИлНи СтИлиЗаНтИиИ!
    ахаха........аах...ахаххахахха ахахахахахахахахахахахах хахахахахахахахахахахаха ахахаххахахахаххахахахха а
    • Обичай,за да те обичат! •

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    чу ли ме милЪ изполвУзвЪй повечИ СтИлИзАнТи:P

оооооф тая па за кво изрови тема на 3 години,аман от новаци
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на Hilary_
    Сря Окт 24, 2007

Супер фен Аватара на fuckme
    с вакса и лак ще се държи по - дълго.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Сря Окт 24, 2007
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен
    Град
    София
    Абе, каква е тая мания с това изправяне?

Не знам за теб, но при мен лично зависи от това какъв шампоан, балсам и маска използвам. Когато използвам на Dove, косата ми става много мека и дори само със сешоар да я изправя си стои много дълго. Ако използвам някои други шампоани от които косата ми не става толкова мека, дори когато я изправя с преса, се начупва. Говорила съм и с фризьори и те са ми казвали че зависи най-много от това. Пробвай да си смениш шампоана и ползвай маска за коса, надявам се да помогне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си