.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Как да поддържам такава прическа...->?

ﺕОт какво ще с нуждая , за да поддържам такава прическа http://www.just-hairstyles.com/wall/w103.htm ??? Много искам да си я направя , но не знам с какво ще трябва да я поддържам / пяна ,лак за коса,вакса/

Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.!
    If you love something, you must be prepared to fight for it!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ами мисля 4е с лак трябва да стане , но с някои от тези които са 4 или 5 фактор
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Преса (ако ти е къдрава коса) и много хубав лак (препоръчвам ти лонда)...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

emi az mislq 4e za taq pri4eska ti trqaa presa,ili huava 4etka se6oar da si q izpravi6 mnoo dobre i lak.. piqna ne vijdam ili vaksa za kvo ti e
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

с права коса съм ... да обобщим преса и лак

Мега фен Аватара на koalka
    Това всеки ден да си я правиш с преса и с какво ли не да я мажеш, за да ти седи така, ще ти струва много от гледна точка на косата ти...Това не е прическа за всеки ден, поне според мен.

Град
    ..във един измислен свят..
    Значи вакса или лакче

dam bi trqbvalo s vaksa i lak da se polu4i

Ако тва го правиш всеки ден, ще останеш без коса...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Сериозно И аз са чудя защо съм 0 номер тц тц С преса и лак (аз лично ползвам Тaft черния ) , но може и пресата да я пропуснеш , ако косата ти е права само като се изкъпеш бритона го минаваш със сешоара... дърпаш отвътре на бритона и надолу с четката и нищо няма да ти стане на косата правиш си маски и си я поддръжаш и всичко ще ти е наред....

тупирай леко отгоре и напръскай с лак

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Спокойно...Много от нас сме го правили в продължение на много време, и все още имаме достатъчно коса...
    ---
    Ваксата е сууупер лепкава и за няколко часа са преебава напълно.
    Има едни кремчета... Аз го определям като средно между вакса и гел, а професионалистите го наричат straightener. Wella и Londa имат сравнително добри такива.
    За подобна прическа трябва именно доволно количество straightener, и отгоре, за да не се скапе, доволно количество лак.
    + допълнително два пъти къпане на ден- сутрин, за да си направиш прическата за деня, 7-8 часа съответно тя се скапва, ти измиваш стилизантите ,сушиш се и я прявиш отново за вечерта. На другия ден пак.
    Голям филм е.
    А, да, и задължително за такава прическа ти трябват поне два дни в седмицата почивка- без нито капчица лак дори..
    Ти май ще ме откажеш ... Вече сериозно се замислям

Хехе,Уискас ти го обясни най-правилно...аз имах няква подобна прическа само че мааалко по-къса...Вдигах я отзад и отгоре...
    Обикновено вакса(която наистина лепка гадно) или гел-сушиш,и после
    лак...Имам си коса не се притеснявайте.После ми писна и реших че ще е по добре да я оставя малко да попорасне и да подиша

Хм,това ще го поддържаш много трудно...Прическата не е за всеки ден,но ако все пак много държиш да изглеждаш така,преполагам,че трябва да я изправяш,да я пръскаш с лак и всякакви глупости...Доста ще ти струва,пък и ще ти отнема много време всеки ден да правиш по-горе написаното

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    да, да.
    и да не смееш да мръднеш само за да не си развалиш прическата.
    от повече от година поддържам /хехе ако мога да го нарека така/ една такава коса, която ако не бъде изправена /а по принцип е къдраво-чуплива/ , мязам на урод.
    не си усложнявай живота!!!
    затова ще пусна някаква косица там, да се изкъпя, да я вържа на 1 опашка и да не се занимавам с глупости.
    щото както и да го погледнеш са глупости
    алелуя.

Хахаах,докато свикнеш с това,че трябва да правиш всички тези неща,за да ти изглежда добре косата е филм, иначе за месец-два вече ще ти се струва напълно нормално...
    Хах, когато свикнеш 20-30% от времето ти на ден да е заето с косата ти, няма да обръщаш никакво внимание...
    Не е чак толкова ужасно,колкото изглежда...А прическата е супер яка..
    Какъв цвят ти е косата?

Косата ми е кестенява. И засега такава и ще я оставя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си