- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- силееен мъжки парфюм - идеи ?
..здр на всички и всичко
въпросът ми е по-скоро насочен към момичета..ама защо не и към момчетата
мъжки парфюм ? какъв харесвате (момичета), какво използвате(момчета) ?
..от скоро излизам с едно момиче, не е нищо сериозно всъщност..но мацката вони..хаха..да, води от метър, два на нещо страхотно, което все още не знам как се казва (ще науча де)..и ми се иска някакси...и аз да воня така силно - предполагам че търся нещо силно и или продъжително като мирис. идеи ? моля..
п.п. забележка - не, в момента не ходя потен..просто се интересувам от нещо с което да империята да отвърне на удара..та идеи ?
Ем мен мн ме кефи Red Burbary (nz dali taka se pi6e) i Chic![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ем мене лично черния STR8 си ме кефи най много![]()
+1Първоначално написано от MartyParty
![]()
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
Carolina Herrera-Chic
много е хубав![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Hugo Boss-In Motion Black Edition..priqtelq mi go polzva,mnogo e dobur parfuma \/
Обожавам всички разновидности на STR8- особено черния. Като "подуша" мъж с такъв и полудявам. Според мен е траен, достатъчно силен и приятен
![]()
недей със Стрейт-а само аз нямам Стрейт, и то защото съм момиче...от мъжки парфуми не разбирам особено много, за Жилет знам, че са силни и дълготрайни
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
аз на моя приятел на скоро му подарих един на VERSACE парфюмчето кърти от сякаде много е диво![]()
![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Аз на моя приятел бях подарила BVLGARI AQUA ама е доста скъпичък![]()
Лично моят фаворит сред мъжките парфюми е Boss, но това ползва мъжката част вкъщи:
Thierry Mugler - Angel
Bvlgari - Aqua
Versace - Uomo
Dior - Fahrenheit
Calvin Klein - Euphoria
Ermenegildo Zegna - Z Zegna
Benetton - Inferno Blue (този и Зегна са едни и от моите любими)
Оптимално решение са Адидасите, Пума и Стрейт, ако не ти се дават повече пари за парфюм.Също е Бенетон не е особено скъп, последно като го купувах беше 42лв.
Ау бойфренда ползва един много готина на Адидас ама не знам точно какъвИначе съм с две ръце за черния Стрейт
![]()
Carolina Herrera - Bi-es 313 е без тва не мога :P
А за като мъжки аромати не съм много компетентна вайно е да ми допадне миризмата иначе много се кефа на тежки мъжки парфюми![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!