- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Такива ли трябва да са модераторите ни?
Това,което предстои да напиша не искам да го приемаш,като проява на неуважение спрямо теб или останалите потребители на този форум.Хубаво,пуснала си тема,поне назови имената не тези модератори,които сперед теб не вършат добре работата си или,които не се съобразяват с останалите...Глупаво е да говориш,така със заобиколки,дай конкретни примери,аргументирай се.
Всеки от екипа ни,допринася с каквото може за форума.Администраторите също,те са тези,които следят за реда във форума.Ако си недоволна/обидена или нещо подобно от някой от модераторите се оплачи,говори направо просто...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Модераторите трябва да се избират чрез гласуване.
E сега е момента някоЯ модераторша да завърти някое хапливо , но не пръв поглед коментарче и да заключи темата удовлетворена от това ,че никой няма да и се изпостне след коментарченцето.
Тъй ,че не ми взимайте пуканките .... ми ключ . Ама не трябва и вие да пофлудите сега неможе едната да флуди, а другата да гледа американската сапунка по нова .
Не е ли така ?![]()
Престанете вече да се занимавате с модераторите!!!!
Хората си вършат много добре работата. Не може да очакваме от тях да заключват и цензурират темите,светкавично,в крайна сметка те също имат личен живот и лични задължения! Не си мислете,че е толкова лесно да си мод. Смятам,че те си вършат работата много добре и също така,че някои потребители изискват от тях неща,които просто не са в границите на възможното ...
Ще използвам тази тема за да попитам нещо, макар да съм сигурна, че отговор няма да получа.
Става въпрос за тази тема:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...344973#2344973
SiNiStEr попита за "Step Up 2" при което аз отговорих, че според IMDB.com ще излезне през 2008-а година и дадох линк.
След това мнението ми изчезна безследно, защо ?
Имми не знаеш ли че са дошли извънземните.На хората темите им трият но това са бъдещите модераториПървоначално написано от MusicIsTheKey
ПС:Трябва да ги научиш малко Ими...... и сега следва никой не се родил научен.Бих твърдял че това е форум за експерименти.На един мнения на друг теми.
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Не знам кой и поради,каква причина е изтрил мнението.В край на сметка е редно,поне чрез лично съобщение да се обоснове,ако не в самата тема.![]()
Ми как ще знаеш *бе(*в положителния смисъл да доогладя поста си) Цветенце , то 50 модератора модерират едно и също нещо (разбират, не разбират ) и накрая кой , че защо ,че как , ама при какви обстоятелства и ...следва пишете на администраторите те ще се погрижат ... ми нека им на админите , обаче лично аз чакам да се понаберат постове ,че да им ги "тупна" на веднъж.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Все пак и модераторите са хора и те имат свойте нужи, и те гледат телевизия , ходят до тоалетната, държат химикалка , боравят си с вилица ( да се надяваме ) , могат да пишат , да четат (през редовете) , да използват бутона дел и т.н и т.н![]()
"....плуете"
"плув", "плув"
ЦвЕтИт0, благодаря, че поне си направи труда да отговориш нещо!
Не искам да оставете с впечатлението,че ние модераторите сме някакви програмирани роботи,които не се интересуват и още повече не се съобразяват с желанията на потребителите.За мен също е некоректно това,че понякога се модерира без подпис и се нядавам в скоро време този проблем да бъде изкоренен и поне в тази насока да няма повече недоволстващи.![]()