- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изнасилване...
Полиция. Съд. и тн. Много ме съмнява, че ще стане в нейна полза.
Доколкото рабирам тя не се е съпротивлявала, медицинско едвали са направили навреме за да могат да зафиксират нещо по-конкретно. Тя е била сама няма свидетели, не помни колата и номерата й. Сигурно дори и изнасилвачите няма да ги опознае. Пък дари полицията въобще ще ги намери. /само това, че гаджето имало някаква връзка с тях/
Колкото е да е жалко ама чрез съд едвали.
Остава да ги намери сама и ....... ...... обрязване! ))))
Това ако се случи на гаджето ми ... а дори и до тогава да ми е бивша няма да се замисля и за секунда ... и ще ги преобразя до неузнаваемост пък и да ме садят после за побой ( защото съм пълнолетен) ще ми е все тая ... те така или иначе трябва да си получат заслуженото по един или по друг начин ... но най-добре е и по двата начина ...
Изроди....химическа кастрация за изнасилвачи и педофили!
Много съчувствам на приятелката ти. Хубаво е че лека полека се възтановява (психически)
Поговорете с гаджето й и помислете кои може да са били тея неандерталци и като ги намерите ги изхващайте някъде и ги кастрирайтеБаси мизерните говеда!
Първоначално написано от 001Severina
OnLy God CaN Judge Me !
честно казано за твоята приятелка не ми пука, случват се такива неща, ама ако си представя, че е моя приятелка.... лошо.
Само времето ще помогне, според мен, сега каквото и да се опитваш да правиш....
Бъди до нея.
Моля те много направете всичко възможно да им го върнете!!!!!!!!!!!Че напрао съм бесен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако мойта приятелка ме зареже и после иска се върна при нея аз казвам нееееееееееееееееееее
наистина е мн гадно слу4илото се с тжота проятелка.Вместо да ходи6 да ги убива6 тези стои при приятелката ти и я подкрепяи![]()
![]()
![]()
Майка и да се занимава с тях, а ти стой близо до нея.
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Всеки ден и повтаряй до умопомрачение, че Не е виновна! И плачи с нея, когато ти се дореве. Никога не свеждай поглед от нея, когато те погледне. И в никакъв случай не и казвай, че няма нищо. Може да го казваш с добри намерения, но наранява. Сякаш умаловажава болката й. Виж помъчи се да я накараш да повярва, че светът не се е променил, нека си играете, да има деца, но в никъкъв случай не бързай. Не се и отчайвай. Хората някои по-бавно се съвземат, а на нея ще и трябват години....дай и време и бъди с нея.
Усепех.
оф абе тия мъжете са бахтииии...
дано не ебременна...
вече тряяя си зашиеме сички дупки,катинари,летви да ковем....
веднъж с мойта най-добра приятелка се запитахме-ако някой тръгне да те изнасилва и види че си в цикъл кво че направи!!?![]()
Ужасно! Как може да има такива хора?!? Горкото момиче... това ще й остане психологична травма за цял живот...
Сега ти си най-нужна на приятелката си. Просто бъди до нея, но не я карай да говори за случилото се и да пеживява всичко отново. Споменът си е достатъчно болезнен. Разсейвай я с каквото можеш, стига само да не мисли за случилото се. (Браво на теб - ти си наистина вярна приятелка!) Успех! И дано на тия говеда им се върне!
![]()
Бъди до нея всеки денЗаведи я на разходка за да се разведри и мисля , че ще стане ;] късмет
Еми всякви идиоти ги има , не да накарат някое курве да им духа и си намират поводи :}
Ами, ще си я изнасили, какво да направи...Първоначално написано от rakiQ
П.П.: Мале, какъв мерак ми е да изнасиля една сервитьорка в едно градско кафе...Въй...
Темата е от 2007.Каквото и да е станало, най-вероятно отдавна е приключило.
Имаш право. Май някой си подрежда темите в низходящ ред. Ама добре я е повдигнал. Трябва да се направи важна. Като обща един вид.Първоначално написано от SisiStrange
Чуйш ли, модераторке, това е заявка от моя страна.
Аз.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!