.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Полиция. Съд. и тн. Много ме съмнява, че ще стане в нейна полза.
    Доколкото рабирам тя не се е съпротивлявала, медицинско едвали са направили навреме за да могат да зафиксират нещо по-конкретно. Тя е била сама няма свидетели, не помни колата и номерата й. Сигурно дори и изнасилвачите няма да ги опознае. Пък дари полицията въобще ще ги намери. /само това, че гаджето имало някаква връзка с тях/
    Колкото е да е жалко ама чрез съд едвали.

Остава да ги намери сама и ....... ...... обрязване! ))))

Това ако се случи на гаджето ми ... а дори и до тогава да ми е бивша няма да се замисля и за секунда ... и ще ги преобразя до неузнаваемост пък и да ме садят после за побой ( защото съм пълнолетен) ще ми е все тая ... те така или иначе трябва да си получат заслуженото по един или по друг начин ... но най-добре е и по двата начина ...

Изроди....химическа кастрация за изнасилвачи и педофили!

Много съчувствам на приятелката ти. Хубаво е че лека полека се възтановява (психически)
    Поговорете с гаджето й и помислете кои може да са били тея неандерталци и като ги намерите ги изхващайте някъде и ги кастрирайте Баси мизерните говеда!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Можеш да и помогнеш като бъдеш до нея.

Град
    Варна
    Как се развиват нещата инфо

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от 001Severina
    Ооо много гадно в такъв случай нищо неможеш да направиш освен да си близо до нея
    OnLy God CaN Judge Me !

честно казано за твоята приятелка не ми пука, случват се такива неща, ама ако си представя, че е моя приятелка.... лошо.
    Само времето ще помогне, според мен, сега каквото и да се опитваш да правиш....
    Бъди до нея.

Моля те много направете всичко възможно да им го върнете!!!!!!!!!!!Че напрао съм бесен

ако мойта приятелка ме зареже и после иска се върна при нея аз казвам нееееееееееееееееееее

наистина е мн гадно слу4илото се с тжота проятелка.Вместо да ходи6 да ги убива6 тези стои при приятелката ти и я подкрепяи

Майка и да се занимава с тях, а ти стой близо до нея.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Голям фен
    Всеки ден и повтаряй до умопомрачение, че Не е виновна! И плачи с нея, когато ти се дореве. Никога не свеждай поглед от нея, когато те погледне. И в никакъв случай не и казвай, че няма нищо. Може да го казваш с добри намерения, но наранява. Сякаш умаловажава болката й. Виж помъчи се да я накараш да повярва, че светът не се е променил, нека си играете, да има деца, но в никъкъв случай не бързай. Не се и отчайвай. Хората някои по-бавно се съвземат, а на нея ще и трябват години....дай и време и бъди с нея.
    Усепех.

Като знаеш че е заради бившото и гадже...Отивате 20 човека при преди малко посочения и с мили думи го карате да каже кои са за да не остане без....така....И после може тези двамата да им го върнете...
    В момента аз съм бесен...А за теб не мога и да си представя...

Супер фен Аватара на rakiQ
    оф абе тия мъжете са бахтииии...

дано не ебременна...
    вече тряяя си зашиеме сички дупки,катинари,летви да ковем....

веднъж с мойта най-добра приятелка се запитахме-ако някой тръгне да те изнасилва и види че си в цикъл кво че направи!!?

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Ужасно! Как може да има такива хора?!? Горкото момиче... това ще й остане психологична травма за цял живот...
    Сега ти си най-нужна на приятелката си. Просто бъди до нея, но не я карай да говори за случилото се и да пеживява всичко отново. Споменът си е достатъчно болезнен. Разсейвай я с каквото можеш, стига само да не мисли за случилото се. (Браво на теб - ти си наистина вярна приятелка! ) Успех! И дано на тия говеда им се върне!

Град
    Burgas
    Бъди до нея всеки ден Заведи я на разходка за да се разведри и мисля , че ще стане ;] късмет

Мега фен
    Еми всякви идиоти ги има , не да накарат някое курве да им духа и си намират поводи :}

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rakiQ
    оф абе тия мъжете са бахтииии...

дано не ебременна...
    вече тряяя си зашиеме сички дупки,катинари,летви да ковем....

веднъж с мойта най-добра приятелка се запитахме-ако някой тръгне да те изнасилва и види че си в цикъл кво че направи!!?
    Ами, ще си я изнасили, какво да направи...

П.П.: Мале, какъв мерак ми е да изнасиля една сервитьорка в едно градско кафе... Въй...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Темата е от 2007. Каквото и да е станало, най-вероятно отдавна е приключило.

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Темата е от 2007. Каквото и да е станало, най-вероятно отдавна е приключило.
    Имаш право. Май някой си подрежда темите в низходящ ред. Ама добре я е повдигнал. Трябва да се направи важна. Като обща един вид.
    Чуйш ли, модераторке, това е заявка от моя страна.

Оооп... И аз се подведох. ТЕМАТА Е ОТ 2007!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си