Ти на това проблем ли му викаш? Мечтая да съм на мястото ти. Ако ми се даде възможност веднага ще излетя до САЩ. [-o< Може тук да имам приятели, но с тях мога и от там да общувам, мога и да се връщам и да им идвам на гости, и те на мен. Има и друг вариант - отиваш в САЩ, стоиш няколко години, спестяваш пари за всичко нужно и се връщаш в България, като си живееш царски!
Ми да,как иначе..Или пък знаеш ли кво,най-добре ще е да отидеш в сащ за два дена и да спестиш пари за 67 години напред в България и да си се върнеш!Щото за никого не е тайна,че в сащ още със самото ти стъпване на летищетото всички започват да те замерват с пачки от по 100 долара!
Не преувеличавай! Имам много роднини и приятели, които са в Америка и се връщат тук от време на време, като носят пари и пестят. На една от тези мои приятелки баща й е пицария и получава заплата по-голяма от 200 долара! Скоро ще се върнат тук и ще си купят апартамент! Ето защо искам да ида в Америка!
Отиваш в Америка и започваш да изкарваш и спестяваш големите кинти... " то така става".