- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой е човекът, оставил някаква следа у вас ?
Е,искам да ви попитам кой е този човек? Този,който е имал и има някакво значение за вас.
Също искам да ви попитам кой е човекът, направил ви най-силно впечатление?
Кой е този, променил ви с нещо?
Кой е този, който безумно сте обичали и сте получили обичта му и този-безумно сте обичали, но не сте?
Кой е този, който никога няма да забравите?
Искам да отбележа, че е логично,че едва ли ще става дума за един и същи човек/макар че може,но../ и питайки 'кой' не желая толкова име,а описание на този човек, кога се е появил, точната му роля във вашия живот...абе кратко разказче.. Е,това е .Очаквам интерес към темата.
![]()
Ами да,какво би ми попречило ? Но не желая точно сега, предпочитам в темата ми да пишат останалите.
Всъщност бяха двама - Д. и Б.
Действаха в екип.
Направиха ми mindblow.
Доста голяма гавра и подигравка с мен си беше.Определено ми остави следа.
Отсвоя страна и аз съм оставяла следи.. докарвала съм момче да изпие 30 успокоителни и едва да успеят да му направят промивка на стомаха..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
приятелят ми е този човек - промени ме, означава много за мен, обичам го повече и от себе си
и след някоя и друга година ще играете на сватбата на кака ви къдли![]()
Собственост на Canis_Dirus
Е,искам да ви попитам кой е този човек? Този,който е имал и има някакво значение за вас. аре тук ще пиша родителите мивсе пак живея у тях вече 18 години
Също искам да ви попитам кой е човекът, направил ви най-силно впечатление? хм...сега се сещам за един приятел...С адски ярка индивидуалност...меланхоли ен,саркастичен,апатичен и мога да го слушам с часове без да ми омръзне
Кой е този, променил ви с нещо? Кill Zone ама надали някой го помни
Кой е този, който безумно сте обичали и сте получили обичта му бившият ми приятел...от 7кл си падам по него и мисля,че още се обичаме,но твърде мн неща ни разделят.
и този-безумно сте обичали, но не сте? ми баш безумно не..кефех се на един пич от даскало
Кой е този, който никога няма да забравите? може би бившиямн са.Хората не тряа се забравят дали заради хубавите спомени или за уроците,които са ни дали и тн.
Стига сте се женели бе. Много ми идва вечеПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Ъм..по темата - не ми се казва тук.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Този човек е една моя приятелка, която се появи ей така от нищото в моята махала и в даскалото, което бях напуснала след 7ми клас и се озова в класа на най-добрата ми приятелка и покрай нея се запознах с това момиче. Не знам какво по-различно притежава от другите хора, но за мен това е най-ценната приятелка, която някога съм познавала и имала.
Тя никога не ми е казвала какво да правя, а чисто и просто ме е насочвала към някакво решение на проблемите ми и винаги във всичко ме е подкрепяла, разбирала и изслушвала.
Тя ме промени супер много, в момента не съм човека, когото бях преди 3 години, изкара ме от калта (ако мога така да се изразя), за мен тя притежава някакви изключителни качества, за мен тя е като ангел-пазител/хранител.
Макар тя винаги да ми е помагала във всичко, аз доста късно се усетих, че никога не съм й отвръщала със същото и сега имам възможност да се опитам и аз да я разбирам така както тя мен и т.н
Кълна се, че никога няма да я забравя, значи много за мен, а и много се радвам, че имах възможността да се запозная с нея, че дори и да сме приятелки..
Обичам я повече от майка си и баща си, и не малко пъти съм казвала, че бих дала живота си за нея.. но това са само думи в интернет, надали някой ще ми повярва.. чесно казано и не искам да ми вярвате. Тва си е просто моето мнение и моето разсъждение.
Тва е.![]()
Като ви чета историите,започвам да се притеснявам,дали само аз помня и ме помнят със лошо?!![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз ще говоря за сестра ми![]()
Напълно сериозно мога да кажа,че тя е най-важният човек на
земята за мен.Гаджета-дори те нямат такова място в сърцето ми като нея.
Дори искам след време за живеем заедно,ако момчето до мен не иска...негов проблем.
Тя ми е помагала в най-трудните моменти от живота ми.Винаги ме е
подкрепяла и е готова да направи всичко за мен.Въпреки това,че
съм голям дразнител тя си ме обича и ме приема такава,каквато съм![]()
Тя винаги е готова да ме защити/макар че вече не се налага..мога и сама/.
Просто не мога да повярвам,че казвам нещо подобно за човек и го изпитвам,но е така.Тя е прекрасна,обичам я,обичам я...не мога да си представя живота без нея.Ние мислим еднакво,говорим еднакво...част една от друга сме.
П.С.Брат,още не мога да повярвам,че го казвам![]()
Walk go home boy...
Общо взето като отговори на почти всички въпроси ми идват две имена. Мъжки имена. Просто единият отдавна не е част от живота ми по никакъв начин. А другият... си е друг. Просто те са оставили не следи, ами цели кратери в живота ми. А иначе всички хора минали покрай мен са ме променяли малко или много и са си оставяли следичките.Първоначално написано от izmislenata
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Rock & Roll Queen
що не?
и бебета ще правим!![]()
Собственост на Canis_Dirus
Еми един човек ми направи впечетление преди много време и до ден днешен му се въэхищавам.Няма да споменавам имена.Просто това е човек,който има нещо в главата си,раэсъждава като мен,а също така е доста успял и е постигнал много.Тъпото е само,че го каэвам на вас,но на него не..
[size=7][b][u]fosse cos
Е много са хората. Почти всички са променили с нещо живота ми, всъщност всички - на улицата като му кажа "здрасти" живота ми вече е променен, а и с драстичните промени...пак не са малко.
Ами добре, айде, събрах смелост и аз да се изкажа.
Тренъорите ми са оставяли доста следи по мен:
синини, натъртвания и всякакви други травми...
еми двете ми сегашни приятелки (които са най-добри приятелки от 10 години) днеска станах свидетел на толкова мил жест ,че направо ми стана кофти ,че не съм аз...
другия оставил следа в живота ми и напоследък често се сещам за него е един приятел ,който познавам от ....нз от кога мисля ,че цял живот ,но съдбата ни раздели и не съм го виждала от.... не помня даже май 2 годининадявам се да го видя тоя уикенд ,защото ми липсва адски много
![]()
пп.той е с 2 години по-малък от мен ,но е най-добрия приятел ,който някога съм имала!!!
Всеки човек, който преминава в живота ни по един или друг начин влияе на развоя на всяка една ситуация...
Този, който ме промени, е приятелят ми. Не, не ме промени той, а връзката ни. Когато човек обича, той расте. Лично мое мнение. Научих се да правя компромиси, да закрилям някого, да уважавам силно човек, да съм лоялна докрай, да обичам с цялото си сърце. Не мога да обясня колко много се промених. Дори караниците ни, доли разделите ми дадоха много житейски уроци. Мисля, че станах по-силнаЗнам как да се боря за това, което искам.
Да, няма да го забравя. Няма и как иначе. Той е първото момче, което съм обичала истински. Баси, аз израснах с негоБях пикла в 7-ми клас, когато се харесахме...Не знам кога минаха тея 5 години, но направо цял филм все едно снимахме. Наред с всички драми, проблеми, несгоди, добри и лоши отношения, различни етапи от развитие на всеки от нас и т.н... Колко пъти ме е виждал да плача по различни причини, не е истина! Няколко рожденни дни посрещна с мене, няколко Коледи...Знае много неща, които най-добрата ми приятелка не знае. Аз също съм го виждала да плаче. Макар и скрито. Макар и само 2 пъти за всичките тея години...
Абе той си е направо част от мен.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
mmm edni xora s koito naskoro se zapoznax...moje bi za6toto te mi pokazaxa 4e vypreki vsi4ko sveta ne e idealen no tova ne mu pre4i da e straxoten... xaxa te sa sora s uvrejdaniq i kogato sym v tqxnata kompaniq 4isto i prosto... te me zarejdat s adski mn pozitivizym i uspqvat da me otkysnat ot sveta v koito vseki den se namiram - svqt na lyji i intrigi
prosto te sa xorata koito me zarejdat s vqra v dobroto i jelanie da napravq sveta (pone tozi okolo men) po "4ist"
Не са малко тези хора..
- Учител, който значеше много за мен, но съдбата ме раздели с него.. след загубата й осъзнах колко много тя значеше за мен. Наистина няма да я забравя, нито светлата диря, която остави след себе си.
- Сегашният ми приятел, който ме научи на много неща и ми даде още повече... не бих могла да го забравя, никога.. споменът за него ще ме топли винаги, ако някой ден се разделим.. (вероятно краят е неизбежен, но връзката ми с него е най-хубавото нещо от тийн-годините ми)
- Бившият ми приятел - може би ще го запомня с нежната, детската, чувствената и най-искрената съществуваща любов у него, която аз съм безсилна да оценя. Той ще е и един от малкото, за които ще съжалявам, че не опознах и не допуснах до себе си.. заради огромното му сърце, което аз разбих :/ Вероято съм го обичала по друг начин.. като най-близък човек, без да съм увлечена от него любовно.
Ооо, аз го помня.Първоначално написано от Jamalska
На последната среща на форума, на която беше, му дадох да ми държи два диска и си ги забравих в него... от тогава не сме се виждали и още не ми ги е върнал. Не че съм злопаметна, ама, хахахах...
Пичага беше.
![]()
А сега по темата...
Човекът, който ми е направил най-голямо впечатление (с добро) това е баща ми - амбициозен, винаги целенасочен, общителен, лесно приспособим, умерено нахален, знаещ как да извлича полза от всяка ситуция, хитър, безпроблемно справящ се с живота и въобще с всичко, което му се изправи на пътя... възхищавам му се и много си го обичам! Майка ми също, разбира се, но тя по-скоро ме е впечатлява със здравия си разум и умереността й във всичко.
Човек, направил ми несравнимо ужасно впечатление, това е БИВШАТА ми най-добра приятелка, която ми е трудно да коментирам...То не бяха наркотици, оргии, проституция, а като за капак на всичко сега се и омъжи (на 18г. е)!
За момчета предпочитам да не говоря.![]()