- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Част от скъсания презерватив
Сори,че пак ви занимавам с мойте тъпни,ама имам едно въпросче пред малко ходих да пишкам и на гащите си видях парченцето от скъсания презерватив,тва лошо ли е?btw пих ескапеле на 25 час
т.7
krem4et0
Не съм надута,а просто съм разглезена
Ами ако няма други части от презерватива в тебе, няма какво да стане
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не си ли с мила досега? Провери по-обстойно сали няма други парчета. Ако има върви на лекар да ти ги извади.
Опасно е, ако има останали пърченца от презерватива. Тогава се налага да отидеш на лекар, ако не успееш да ги махнеш сама.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами не като се скъса само едно парченце липсваше и днес излезе,нз защо чак днес секи ден съм се мила и чак днес излезе,но важното е,че излезе!нали няма проблеми
Не съм надута,а просто съм разглезена
латекс ... може би просто е залепнало от 'вътрешната ти страна'...![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
А за думата "душ" чувала ли си![]()
spored men vse pak e hubavo da otidesh na lekar , zashotot vsqko "chujdo tqlo" koeto popadne tam , moje da dovede do infekciq
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
I na men mi se be6e sly4ilo i su6to izleze na drygia den par4enceto...Ot togava minaha 2-3 meseca,prez tova vreme si pravih 2 vaginalni promivki i mi doide 2 puti i niama nikakvuv problem i iavno za 6tastie ne e bilo ostanalo drygo par4e...Nadiavm se i pri teb da e taka...![]()
6tom si sigyrna 4e nqma drygi par4enca,nqma stra6no
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
1 вагинална промивка с лайка няма да е зле
aaaaaaaa mnoo me draznish..do sq 4etoh tvoi komentari i mn si glupavichka 4esnO!..otgovarq6 za da dava6 syveti a ne za da narejda6 horata!...ama shti dodie akyla..ne se pritesnqvai!Първоначално написано от Kras4eto_lp
Какво се смееш като това се случва много често!Първоначално написано от Pliushi
Няма да имаш никакви проблеми.Понякога изпада веднага...друг път след няколко дни...така или иначе няма къде да отиде освен навън
И между другото, вагиналните промивки не са никак полезни с каквото ида се правят, защото променят окислеността на влагалището!
Situatin normal-All fucked up...
Дано да е момичеПървоначално написано от Dilian4enceto
аз пък 1 път .. с мойта бивша... презерватива в нея ли остана де остана повече не го видях и тя не го видяла ако го видите.. звъннете спортекс беше релефен.... че и скъп бе мама му стара![]()
![]()
estestveno 4e e lo6o,no po dobre da se izhvarli
pi0neer![]()
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
И аз така мисля,ама....според мен провери обстойно да не би да са останали и други части и ако са останали ... иди на доктор да ти ги извадят.Първоначално написано от girl_in_black
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.