- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да изчакам или да правя секс с него?
sq hodq s edin a toi predi men e bil s mnogo momi4eta a az sam devstvena dnes kato se vidqhme toi me vazbudi no nemislq 4e iskam da praq sex s nego neznam dali e tolkova vajen parviq pat no az ne go i poznavam dostata4no no opredeleno toi ospq da me vasbudi i 4uvstvoto be6e mnogo hubavo sq ge se 4udq kakvo da pravq da iz4akam li ili da go napravq
Модерирано от swords1010.
Т.7 от правилника, заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Don't say that its over
I'd kill to be closer
A moment i'm passing to you
But to me
I will wait
And i'll take
Anything with your name
Don't say that its over
You can't live without me
Щом се чудиш дали искаш или не значи не си готова.Изчакай малко,той ако найстина държи на теб ще те изчака.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
mi spored men trqbva da si napalno sigurna 4e go iska6 i 4e go obi4a6 mejdu drugoto i az sam v podobna situacia ama pri men otna4alo kato si govorihme za sex malko se stresnah oba4e v posledstvie osaznah 4e go iskam napravome vludqva tva m![]()
toi ve4e mi govori za sex a az mu kazah ne no ina4e toi i neznae 4e o6te ne sam go pravila
Don't say that its over
I'd kill to be closer
A moment i'm passing to you
But to me
I will wait
And i'll take
Anything with your name
Don't say that its over
You can't live without me
Ami ti sama si go kazva6,4e ne iska6 o6te da prai6 sex s nego,ako ne si gotova nedei.Nedei da spi6 s nego samo za da my ygodi6,napravi go kogato si gotova i ima6 jelanie![]()
Iz4akai .............!!!Ne izb1rzvai![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
edin den kogato nai malko o4akva6 6te se poqvi mom4eto i ti 6te go jelae6 ama mai ne e tozi uspeh![]()
Щом като се колебаеш, изчакай.
Имай в предвид, че първия път, когато спах с момче, изобщо не се познавахме от толкова много време и да сме имали някаква стабилна връзка... не, бяхме заедно от по-малко от месец. Обаче ме тресна хормонаИ го направих. Сега не съжалявам ни най-малко, а и още съм с него...
Така че моят съвет е да изчакаш момента, в който сама ще го пожелаеш. Ама до такава степен, че да няма колебание у теб. Пък чак след това гледай какъв е човека до теб и струва ли си с него![]()
When I love, I love.
Изчакай.Опознай добре момчето и тогава предприемай такива действия
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
аз на твое място бих изчакала. щом не си му се хвърлила на врата веднага щом те е възбудил значи не го искаш наистина. явно още не си готова. не от личен опит, но от безброй съвети знам, че с времето това ще отмине и сама ще разбереш кога си готова.![]()
Ako ne si sigurna,4e parviqt ti pat trqbva da bade s tozi 4ovek nego pravi!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
По-добре изчакай....няма за къде да бързаш.![]()
+1Първоначално написано от lofff1991.f
![]()
![]()
![]()
Едно е да може за те възбуди, друго е дали го познаваш достатъчно добре и т.н.По-добре изчакай, има време.
Ами аз бих те посъветвал да му пуснеш да те бодне, пък в края на крайщата кво ти пука нали ще те ебе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това, че те е възбудил, нищичко не значи... Ако ти си се чувстваш готова за секс, давай, но ако го правиш само защото дадено момче разбира как да възбуди момичетата, по-добре изчакай. Иначе аз със сегашния си приятел (с когото между другото наистина имаме много силна привързаност един към друг) досега поне 30-тина пъти да сме се е*алиАма аз съм си още девствена и ще си стоя така докато не се почувствам напълно готова
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
a spored men tova sa temi koito se vodqt vutre v teb a ne s razli4ni hora razli4ni hora razli4ni mneniq ako ti kajem vsi4ki napravi go napravi6 go i stane nqkaf gaf .. ( da ne se slu4va na nikoi ) togava kakvo ... nie ne sme vinovni nie kazvame kakvo nie bihme napravili .. nali ... tova sa takvia ne6ta koito sama/sam 4ovek trqbva da re6i 4e e gotov i moje da primeme riskovete.. i da se nasladi razbirase![]()
Mislq 4e trqbva da iz4aka6 izvesno vreme ako darji na tebe i toi 6te te 4aka.Moq priatel me 4aka6e 6 meseca neveroqtno a \/
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Ами от кога сте заедно ?![]()
сама ще разбереш кога трябва...а бтв на колко си?
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ъмм виж сега ако си на 12 примерно още не знаеш какво е да се възбудиш камоли да го правиш с негощото има и такива феномени надявамсе не си от тях
та....иначе като те гледам май...май...ти не си съвсем сигурна.Според мен е редно да изчакате малко
Ако не ти пука с кого ще е първия ти път - направи го, но ако ти пука - поне го опознай.