.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Град
    Shumen

Как да преодолея трудностите с баща и?

Значи порблема е следният с нея сме заедно от месец и нещо обаче баща й започна нещо да я разпитва постоянно дори днес катто е разбрал , че сме отишли на Паметника сами (съгражданите знаят за кои паметник говоря) и е казал повече без някоя неина фр или нещо подобно да не ходи там с мен. , кажете как да накарам баща и да повярвя че наистина я обичам което е така и да започне да я пуска малко повече с мен

Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.!

Love U spuffy!

Ami ako priqtelkata ti ima ve4eren 4as moje6 da q izpra6ta6 do u tqh s 5-10 minutki po rano ili pone v na4aloto da vi vijda zaedno blizo do doma i.Zavisi kak sa to4no ne6tata.Opitai se da darji6 na dumata si koqto trqbva da izpalni6 pred ba6ta i

На колко сте ?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Shumen
    Тя на 14 аз съм на 15.

Love U spuffy!

Обикновено е трудно да убедиш накой баща, защото повечето са ревниви (за тези на момичета говоря), но идеята на svm1987 не е чак толкова лоша и може се някак да подейства. Ако не стане пробвай като му занесеш бургери от мак доналдс
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Град
    Shumen
    Всело път я изпращам до тях,а с това за бургерите ме разби

Love U spuffy!

а с това за бургерите ме разби

хихи и мен по темата:ами според мен тя трябва да се оправи с баща си,а не ти.Трябва да го обеди да и има доверие и да я пуска до по-късничко
    Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....

Цитирай Първоначално написано от desidala
    Обикновено е трудно да убедиш накой баща, защото повечето са ревниви (за тези на момичета говоря), но идеята на svm1987 не е чак толкова лоша и може се някак да подейства. Ако не стане пробвай като му занесеш бургери от мак доналдс

Няма да свършат работа...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Аз имах подобен проблем но с течение на времето баща и ще те приеме (както направи и моя)... Е зависи де... Ако си добро момче..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Купи една ръкийцаа и седнете да поговорите по мъжки,
    ше видиш после щи я тика и щи дава пари да я земаш

Не,сериозно..говори с него,но нормално е според мен да я ревнува..
    на 14 е все пак

Walk go home boy...

Град
    Shumen
    Днес нарочно изчаках баща и да се прибере , и само един два погледа ми хвърли без да каже нищо,как да го разбирам тва .

Love U spuffy!

пробвай с бургерите от Мак Доналдс

Ся сериозно ( и все пак вариата с бургерите е в сила) според мен няма смисъл да му обясняваш на баща й, защото квото и да му приказваш той те има за "заплаха" Всеки баща ревнува дъщеря си, нормално е, той се притеснява за нея, смята я за много малка (не че е голяма де) и се тревожи. Няма кво да направиш.....с времето баща й може да си промени мнението относно теб

Град
    Shumen
    Някви други идеи ?

Love U spuffy!

Град
    Само едно ще те попитам-Защо баща и толкова много се притеснява.. ? Трябва да има все няк'ва причина ..Не може просто така..
    Пушиш ли? Пиеш ли? и тем подобни от които баща и може да се притеснява за нея,докато е с теб..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

и къде му е ненормалното.
    Аз прехвърлих 20така а баща ми още гледа по тоя начин годеника ми.
    Яя моля ви се.Как па няма да се интересувам какво прави 14 годишната ми щерка,с тип който познава от месец,разбираш ли.
    Трудно ще го накараш точно ти да мисли по различен начин.Ама квото е такова-кой я зори мацката да казва ,че излиза точно с теб,а не с някоя приятелка И всички доволни...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    Shumen
    Това че е с друга приятелка го пробвахме и на косъм се размина с наказание, аз иначе нито пуша нито пия и нз защо баща и тка се тревожи за нея!

Love U spuffy!

Град
    Е изчакай малко пък ти ..не бързай толкова.. Може би нещата ще се поуталожат ..ама трябва малко време..
    През това време се опитай да правиш само добро впечатление..

ПС: с тез бургери не спряхте няма стане тъй..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Shumen
    Други идеи ???

Love U spuffy!

макдоналдс може да ти помогне :д :Д не мислите ли по яко е ако се запознае6 с него :д :Д
    XOXO...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    I az imam podoben problem... ako ba6ta mi razbere 4e si imam gajde(na 15 sam) 6te me izseli ot nas za tva ne mu kazvam 4e izlizam s gadjeto a s moi fr primerno A ina4e po vaprosa kak da go ubedi6 edva li ima na4in osven s mnogo govorene i natqkvane

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    emi togava prosto se zapoznai s nego ,za da moje da vidi ,4e si seriozen..
    ina4e tova e napylno normalno ,za6toto seki roditel sqe pritesnqq za deteto si osobeno na 14 - tq ne golqma

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си