- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой заради какво е почнал цигарите
Хаха, мацка, която пуши по 3 кутииПървоначално написано от Whisskas
От женските клечки, или
![]()
Иначе.. простотия, предполагам![]()
Аз ги по4нах покрай кандидатстването ми-бях много нервна и затова.Но сега не пуша редовно,в смисал само като се сабереме с компания
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
От глупост...![]()
Поне вече не пуша. Или ако пуша е по 1 цигара в седмицата, а дори и по-рядко.![]()
Не съм почвал и не смятам.
Мисля, че е безмислено. Не изпитвам нъжда. Не ми харесва вкуса на лайна в устата.
И аз съм имал нервни момнети...ама съм се справил без цигари.
И на мен всичките ми приятели пушат ама това не ми пречи да съм с тях и те с мен.
Принципно имам едно на ум към пушачи...![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Израстнала съм, дишайки тютюневия дим на баща ми и винаги ще го помня с цигара в уста, въпреки че ги отказа преди година. Той повлия на мисленето и възприятията ми - реших, че е нормално да се пуши и щом той дъни по кутия на ден, вероятно е и много хубаво! Опитах, не ми хареса.
После започнах да влизам в пубертета и съответно караниците с майка ми се утроиха. Въпреки че е непушачка, тя палеше цигара, когато я вбесявах с глупостите си.
И когато ме налегна "депресията" на 13-14 години заради несподелена любов, "ужасния" ми живот и всякакви простотии, които си втълпява един тийн, реших да започна да се "успокоявам" с цигарите на тати.
И така една, две, три.. после всеки ден, после започнах да си купувам и стигнах до този момент, в който не мога да живея без цигари.
Ако нямам - полудявам. Пуша по кутия на ден и вече съм превърнала в ритуал сутрешното кафе с цигара.
Вероятно ми вреди, но удоволствието от всяка дръпка е неописуемо, а любовта ми към тях - безгранична.
Да, ще ги откажа един ден за 9 месеца до максимум година и после пак ще пропуша, защото не бих се лишавала от тази глезотия.
Собственост на Canis_Dirus
когато отидох 8 клас в ново у4илище и там с моми4ета от класа един път си купихме цигари и от тогава си пуша
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Не пуша![]()
Пубер съм, карам се с наще, но не това е решението![]()
What you give is what you get!
От любопитство. Исках да пробвам какво е, опитах, хареса ми, пуших 3 години и ги спрях. Сега пуша о веднъж на 1-2 седмици...![]()
Като бях малка(3-4 годишна)и като гледах,че мама и тате пушат
си мислех,че е задължително да пушиш като си голям![]()
Като пораснах малко и разбрах,че не е така...както и да е.
Ми опитах и не ми хареса.След тва не съм пушила.
След тва пак опитах,но ми харесаиИии...така
![]()
Walk go home boy...
кви нерви бе?сиг си видял/а някой/я дрисла покрай тебе и ти се е сторило газарско.съжалявам ,че са тука околко 100 човека ще кажат "абе кво разбираш ти" или "не говори като не ме познаваш" ама това е жестоката истина face it като пораснете (на акъл) пак ше си говорим
![]()
По принцип няма лошо да опиташ от много неща. Ключът към интересен живот е в разнообразието.
Но аз лично стигнах до извода,че е излишно и тъпо пушенето. Почнах ей така да се гъзара и от немай къде. Тъпа работа.![]()
първия път ги опитах от любопитство, но не ми допадна особено и пуших рядко и по малко.
сега преди 3 месеца отново ги започнах и честно казано и аз незнам защо... може би защото кафето никак не ми върви без цигара![]()
Бях 3 клас когато ги почнах незнам защо.Една приятелка пушеше и аз покрай нея почнах, не се указа много хубаво майка ми ме е хващала поне 20 пъти с цигари.
После с течение на обстоятелствата ги спрях сега съм на 13 и не съм бутвала цигара от 2 години.Не ме мислете за някоя наркоманка не съм.
![]()
То аз пуша супер малко, ам знам ли що ги почнах, от нерви мисля... не ги спирам, защото са ми некво удоволствие, когат го заменя с друго ще ги спра... обаче от как запалих цигара, си запалих и пред наще, те така прибрах се и си извадих кутията на масата, никога не съм уважавала тва криене, освен при некфи болни родители вече...
почнах ги щото мн се нервирах,а те ме успокояваха..после спряха да ме успокояват и аз ги спрях![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Tо моята история е една ..![]()
Бях с едно момче под тепетата,пиехме ром,бананов сок,уиски (после си го погребахме,защото не можахме да го допием,и го оставихме за друг път) ,мента и кола..всичко в едно шише от 1 литър..аз изпих половината и той по едно време си извади цигарите,понеже е пушач..и както ме беше гушнал здраво,че на не мога да мърдам и ми подаде цигарата да пробвам и вика "Глътай ,кучко",което от тогава ми е любимия лаф ..
На мен ми хареса как ми се замайва главата,после като пуших сама на трезво,се оказа,че тя ми се била замаяла,не само заради алкохола..и така беше първия месец..харесваше ми усещането просто.
После то изчезна,предполагам съм зависима вече.
Но не смятам да ги спирам,както каза Къдли-цигарите не са навик,или пристрастяване-те са любов.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Не обива хич.Първоначално написано от Dr_House
![]()
Точно си пасва.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
и аз така, иначе има хора от нашия клас дет си пушат редовно цигари, че има и 2,3 дет са пушили трева, джоинт и също продължават да го правят, бе направо нямам думи! Имайте предвид че и те и аз сме на 13! и според мен те са твърде малки че да пушат и да пробват цигари, наркотици и такива ми ти работи!Първоначално написано от devil_girls_
ПУШЕНЕТО НАИСТИНА УБИВА! ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ И СПРИ НАВРЕМЕ, ДОКАТО НЕ СИ СЕ ПРИСТРАСТИЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ЖИВОТА ОБИВА!!! ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ И ГО СПРЕТЕ ПРЕДИ ДА Е ПРЕКАЛЕНО КЪСНО И НЕ СТЕ СЕ ПРИСТРАСТИЛИ КЪМ НЕГО!
po4nh s nargile
posle s edna fr dokopahme edna lula be6e mn zabavnoposle otidoh na zeleno pu6ih bqla kareliq sup lekata i smao is tarsih nqkoi s po silni cigari za po drapoka 6tot me grize6e ot vatre savesta posle na moreto nqma6e ni6to dr osven viktory i sa.. se pi6i zdravo mn e gadnooo
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Почнах ги, защото съм тъп. Спрях ги, защото съм умен.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
ami az mn stranno ...vob6te mn mrazeh cigarite i edna ve4er bqh malky podpiinala i vikam daite mi da si drupna i si drupah posle pu6ih cela ciagra i na drygiq den mi dadoha pak i taka nqkolko den aposle zapo4nah da si kupuvam na drebno poneje tfa be6e lqtoto i bqh na sely...posle kato se pribrah na spain gi spreh i sega ve4e 1 godina ne moga da gi spra pyk i ne iskam xaxaxa