.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    ми и аз тей един ден почнах
    и до сега пуша
    абе я се успокой

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Като съвсем малка си бях дърпала по 3-4 пъти от нечия цигара,но никога не бях изпушвала цяла сама...
    И първата цигара,която изпуших цялата сама така ми замота главата, и така ми изтръпна всичко,че направо се чувствах като надрусана с нещо супер яко... хах...
    После втората,третата, т.н.- до един момент ми се завиваше свят и бях супер доволна... И после дойде момента в който вече не ми се виеше свят,но пък вече просто ми се пушеше.
    ...
    Дойде първата кутия, а виенето на света изчезна, и стана нищо...
    И се сдухах...
    Обаче пушех постоянно.
    До момента в който не ми се наложи да не пуша близо 24 часа...И тогава, цигарата която запалих след тези часове ме направи щастлива...
    И разбрах,че пушенето не е чак толкова безсмислено...
    Тези 3 кутии цигари на ден,които пуша в настоящият момент не ми замотават главата, и не кривят реалността-което на пръв поглед ги прави безсмислени, но когато ги няма, не е хубаво...Така че си обичам цигарките.
    Хаха, мацка, която пуши по 3 кутии От женските клечки, или

Иначе.. простотия, предполагам

Аз ги по4нах покрай кандидатстването ми-бях много нервна и затова.Но сега не пуша редовно,в смисал само като се сабереме с компания
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    От глупост...
    Поне вече не пуша. Или ако пуша е по 1 цигара в седмицата, а дори и по-рядко.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Не съм почвал и не смятам.
    Мисля, че е безмислено. Не изпитвам нъжда. Не ми харесва вкуса на лайна в устата.

И аз съм имал нервни момнети...ама съм се справил без цигари.
    И на мен всичките ми приятели пушат ама това не ми пречи да съм с тях и те с мен.
    Принципно имам едно на ум към пушачи...
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Израстнала съм, дишайки тютюневия дим на баща ми и винаги ще го помня с цигара в уста, въпреки че ги отказа преди година. Той повлия на мисленето и възприятията ми - реших, че е нормално да се пуши и щом той дъни по кутия на ден, вероятно е и много хубаво! Опитах, не ми хареса.
    После започнах да влизам в пубертета и съответно караниците с майка ми се утроиха. Въпреки че е непушачка, тя палеше цигара, когато я вбесявах с глупостите си.
    И когато ме налегна "депресията" на 13-14 години заради несподелена любов, "ужасния" ми живот и всякакви простотии, които си втълпява един тийн, реших да започна да се "успокоявам" с цигарите на тати.
    И така една, две, три.. после всеки ден, после започнах да си купувам и стигнах до този момент, в който не мога да живея без цигари.
    Ако нямам - полудявам. Пуша по кутия на ден и вече съм превърнала в ритуал сутрешното кафе с цигара.

Вероятно ми вреди, но удоволствието от всяка дръпка е неописуемо, а любовта ми към тях - безгранична.

Да, ще ги откажа един ден за 9 месеца до максимум година и после пак ще пропуша, защото не бих се лишавала от тази глезотия.
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    LuNaTa
    когато отидох 8 клас в ново у4илище и там с моми4ета от класа един път си купихме цигари и от тогава си пуша
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Не пуша
    Пубер съм, карам се с наще, но не това е решението
    What you give is what you get!

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    От любопитство. Исках да пробвам какво е, опитах, хареса ми, пуших 3 години и ги спрях. Сега пуша о веднъж на 1-2 седмици...

Като бях малка(3-4 годишна)и като гледах,че мама и тате пушат
    си мислех,че е задължително да пушиш като си голям
    Като пораснах малко и разбрах,че не е така...както и да е.
    Ми опитах и не ми хареса.След тва не съм пушила.
    След тва пак опитах,но ми хареса иИии...така

Walk go home boy...

Град
    София
    кви нерви бе?сиг си видял/а някой/я дрисла покрай тебе и ти се е сторило газарско .съжалявам ,че са тука околко 100 човека ще кажат "абе кво разбираш ти" или "не говори като не ме познаваш" ама това е жестоката истина face it като пораснете (на акъл) пак ше си говорим

По принцип няма лошо да опиташ от много неща. Ключът към интересен живот е в разнообразието.
    Но аз лично стигнах до извода,че е излишно и тъпо пушенето. Почнах ей така да се гъзара и от немай къде. Тъпа работа.

http://gorichka.bg --> Think Green

Мега фен Аватара на iiirish
    първия път ги опитах от любопитство, но не ми допадна особено и пуших рядко и по малко.
    сега преди 3 месеца отново ги започнах и честно казано и аз незнам защо... може би защото кафето никак не ми върви без цигара

Бях 3 клас когато ги почнах незнам защо. Една приятелка пушеше и аз покрай нея почнах, не се указа много хубаво майка ми ме е хващала поне 20 пъти с цигари. После с течение на обстоятелствата ги спрях сега съм на 13 и не съм бутвала цигара от 2 години.Не ме мислете за някоя наркоманка не съм.

Голям фен
    Само на мен ли ми миришат божествено на вкусно Марлборо и Слимките? (=
    И все пак понеже ги обичам както особен тип твърд алкохол не ги консумирам подобаващо..

Град
    София
    всички заради гарарията!!!

Град
    Монтана
    То аз пуша супер малко, ам знам ли що ги почнах, от нерви мисля... не ги спирам, защото са ми некво удоволствие, когат го заменя с друго ще ги спра... обаче от как запалих цигара, си запалих и пред наще, те така прибрах се и си извадих кутията на масата, никога не съм уважавала тва криене, освен при некфи болни родители вече...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    почнах ги щото мн се нервирах,а те ме успокояваха..после спряха да ме успокояват и аз ги спрях
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Tо моята история е една ..

Бях с едно момче под тепетата,пиехме ром,бананов сок,уиски (после си го погребахме,защото не можахме да го допием,и го оставихме за друг път) ,мента и кола..всичко в едно шише от 1 литър..аз изпих половината и той по едно време си извади цигарите,понеже е пушач..и както ме беше гушнал здраво,че на не мога да мърдам и ми подаде цигарата да пробвам и вика "Глътай ,кучко" ,което от тогава ми е любимия лаф ..
    На мен ми хареса как ми се замайва главата,после като пуших сама на трезво,се оказа,че тя ми се била замаяла,не само заради алкохола..и така беше първия месец..харесваше ми усещането просто.

После то изчезна,предполагам съм зависима вече.
    Но не смятам да ги спирам,както каза Къдли-цигарите не са навик,или пристрастяване-те са любов .
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dr_House
    ПУШЕНЕТО ОБИВА !!!
    Не обива хич.

Точно си пасва.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    Не съм ги почвала ,няма и да ги почна.
    и аз така, иначе има хора от нашия клас дет си пушат редовно цигари, че има и 2,3 дет са пушили трева, джоинт и също продължават да го правят, бе направо нямам думи! Имайте предвид че и те и аз сме на 13! и според мен те са твърде малки че да пушат и да пробват цигари, наркотици и такива ми ти работи!

ПУШЕНЕТО НАИСТИНА УБИВА! ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ И СПРИ НАВРЕМЕ, ДОКАТО НЕ СИ СЕ ПРИСТРАСТИЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

ЖИВОТА ОБИВА!!! ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ И ГО СПРЕТЕ ПРЕДИ ДА Е ПРЕКАЛЕНО КЪСНО И НЕ СТЕ СЕ ПРИСТРАСТИЛИ КЪМ НЕГО!

Град
    sofiq
    po4nh s nargile
    posle s edna fr dokopahme edna lula be6e mn zabavno posle otidoh na zeleno pu6ih bqla kareliq sup lekata i smao is tarsih nqkoi s po silni cigari za po drapoka 6tot me grize6e ot vatre savesta posle na moreto nqma6e ni6to dr osven viktory i sa.. se pi6i zdravo mn e gadnooo
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Почнах ги, защото съм тъп. Спрях ги, защото съм умен.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

ami az mn stranno ...vob6te mn mrazeh cigarite i edna ve4er bqh malky podpiinala i vikam daite mi da si drupna i si drupah posle pu6ih cela ciagra i na drygiq den mi dadoha pak i taka nqkolko den aposle zapo4nah da si kupuvam na drebno poneje tfa be6e lqtoto i bqh na sely...posle kato se pribrah na spain gi spreh i sega ve4e 1 godina ne moga da gi spra pyk i ne iskam xaxaxa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си