- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой заради какво е почнал цигарите
аз ги пробвах в 7-ми клас за около 3 месеца и спрях..
не ми харесаха просто
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Тя и мойта една...
Почнах ги в седми клас после ги спрях за месец и от вчера пак почнах ама то беше щот нямах кво да праяабе глупава работа
![]()
Глупости на търкалета.Първоначално написано от Sam90'
![]()
Спрял си ги,защото си страхлив.
Значи аз съм по-тъпа от всички непушачи,така ли?
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Всъщност аз се присмивах над себе си,а не съм пропангадирала нищо,така че замълчи.
Dwight D. Eisenhower
Аз много хубаво прочетох,това което си написал.
Всъщност ,хаха ще те изненадам,но тези неща ги знам и ги осъзнавам.
Наистина си прав за това,че цигарите вредят на здравето,а и на финансите..само чеееее..някакъв дечко да даде определение на всички пушачи като по-тъпи от него,само защото той е пушил 3 дена и ги е отказал и е достигнал до сакралната истина..не мога да го приема.
Не съм пропагандирала цигарите,въпреки че много ги обичам,но не мисля че някой може да ми излезе със заключението "Той пуши,значи е тъп,защото интелигентните хора ,значт че пушенето убива".Един порок,не е определящ за целия интелект на човека.
Dwight D. Eisenhower
Ама ти наистина ме смяташ за рядко тъпа кукла,научи две-три сложни думички ..първите 2-3 пъти като го каза,мислих че не го казваш сериозно ..
Само едно ще ти кажа,това че ме смяташ и си ме смятАЛ за такава е много лошо и за теб,за твое добро ще си затворя до тук устата.Надявам се се досещаш за какво става въпрос.
Тийнпроблем не е най-хубавото място да си решаваме междуличностните конфликти,не мислиш ли?
Dwight D. Eisenhower
Няма как форумен конфликт да не стане личен..
Да видим,дали ако още 5 пъти се заядем в някоя тема,на следващия концерт ще ме поздравиш.
А щом е форумен..ти сам ме беше поучавал,да се боря с по-висшите и по-силните..какво тогава се занимаваш изобщо с мен?
Аз приемам нещата много лично,така че като познат/приятел, ще те помоля малко по-леко с обидите,наистина прекаляваш..
Dwight D. Eisenhower
Мога да те уверя,че съм започнала да се променям,да не съм толкова критична и злоблива.Просто е трудно и бавно.
И няма как да не влагам емоции,след като човек на който се възхищавам ме напада така грубо..
Както и да е,не ми се разразяват разни мелодрами..
Приятен ден и до следващия концерт.
![]()
Dwight D. Eisenhower
аз не пуша много,само от време на време.Ми започнах е така,нямах причина.Дръпнах от цигарата на една френдка и оттам