.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Деба родителите..

На 15 без 2-3 месеца съм,и мисля че съм намерила човека с които искам да изгубя девствеността си.Обаче имам 2 проблема.Единия е,че той попринцип си има малко живот на женкар,и той самия си е казвал че преди като се напие всяка нощ е с различна.Това е единия проблем,да не вземе да ми тресне някоя болест ,че да се чудя кво да правя.Най-много ме е страх от спин.Съмнявам се да има обаче все пак притеснението ми е голямо.Ок,ще ползваме презерватив,ама ако се скъса Другия мн голям проблем са родителите ми.Според тях на 15 години още не съм дорасла за гадже,пък какво остава за секс.И са си от 1 страна прави,14 години не е възраст за секс ама .. как може да разберат че не съм девствена ?Предполагам само ако ме заведат на генеколог ?

Град
    Sofia
    Първо бъди сигурна, че твоето женкарче много те мята с това как е бил всяка нощ с различна Така или иначе презервативът е задължителен и не е нужно толкова да се страхуваш, че ще се скъса.После помисли дали вашите не са прави.Помисли си ти как се чувстваш и сигурна ли си в решението си.И ако решиш да го направиш, вашите няма как да разберат освен чрез гинеколог, но моят съвет е да не криеш от тях...или поне от майка ти.То когато и да ги попиташ все ще ти кажат, че е рано, но ако споделяш с някого от тях интиният си живот, това може да ти спести много проблеми в бъдеще
    Situatin normal-All fucked up...

Хахаха това си е твоя личен живот затова точно за секса ти решаваш кога и с кой да го направиш!Майка ти и баща ти нищо не трябва да ги интересува за твоя личен полов живот.Колкото до приятеля ти щом е казал че всеки ден е с различна ...не го прави ... а и ти не си много сигурна в това което искаш!

Град
    Пловдив
    хммм доколкото разбирам ти ходиш с човек ,който пие всеки ден и всеки ден е с различно момиче ,амииииии честито ти си поредната,айде сега му пусни да му мине мерака на момчето и утре да се напие и да те смени.Имам мъже и мъже , а за теб мога да каже че има жени и ДЕЦА.Познай ти от кои си

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от 001Severina
    Хахаха това си е твоя личен живот затова точно за секса ти решаваш кога и с кой да го направиш!Майка ти и баща ти нищо не трябва да ги интересува за твоя личен полов живот.Колкото до приятеля ти щом е казал че всеки ден е с различна ...не го прави ... а и ти не си много сигурна в това което искаш!
    Преди 18-годишна възраст ,родителското тяло има пълното право над детето си .Ако поискат могат и пуутката да и зашият тъй че не вкарвай ДЕТЕТО в беля .Разбирам да е на 18 години и да се чука на ляво и надясно ,тогава родителите могат само да ближат рани

Цитирай Първоначално написано от Conrad
    Цитирай Първоначално написано от 001Severina
    Преди 18-годишна възраст ,родителското тяло има пълното право над детето си .Ако поискат могат и пуутката да и зашият тъй че не вкарвай ДЕТЕТО в беля .Разбирам да е на 18 години и да се чука на ляво и надясно ,тогава родителите могат само да ближат рани
    Ммм аз не смятам така и какво като например не съм пълнолетна ?Като ще ми забраняват човешките нужди(секса)да не са ме създавали

awe momichencha na 14 godini za sex mi mislq awe 6te ti go nabie nqkoi 4i4o i 6te se 4udi6 koi da ti she krakata awe ... nedei si boje stane ne6to nqkoq bolest ili zabremenee6 ti ne si zapoznata s problemite s bolestite .. sas simptomi sas pazene ... kade si trugnala tvoi si e jivota ti si znae6 ne ti kazvam ne go pravi prosto se zamisli malko naisitna li si gotova a ne dali naistina go iska6

Абе...извинявай ама след като той всяка вечер е с лазлична...това ли ти е критерия за идеалното момче Освен тва както ти казваш ще вземеш да си лепнеш някоя болест и после ще се чудиш кво да правиш По-добре изчакай още малко и тогава прави секс

Град
    *in a pink dream*
    kak moje taka negativno da govorish za nego i syshtevremenno da iskash da go pravish s nego ako mislish , che e podhodqshtiq , ne mama i tate , mi i "bog" ne moi te spre , ama se pak ... shtom si oprqla da pishesh postove vyv foruma , znachi imah nqkakvo symnenie . i spred men trqbva da izchakash 0 pyrvo da doide podhodqshtiq i vtroro da se inrormirash poveche za neshtata , koito te pritesnqvat - bolesti , zabremenqvane i t.n.
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Асеновград, България
    Моя съвет е да не го правиш! Първо, май не си много сигурна, че го искаш. Второ, не мисля, че си намерила подходящия човек. За къде бързаш? Животът е пред теб!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Абе нали сега е модерно да подражаваш на готините ... отивай да ти мери температурата както я мери на останалите не к*рви всяка вечер .... \/
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Izchakai oshte malko..pone do 16-17 daje 18.Togava veche nqma da si tolkova pritesnena ot roditelite si.Pyk i ne se podvejdai ot prikazkite na drugite deto mislqt che ot 14 nagore e sramno da si devstven.. Otnosno gadjeto ti,moje samo da se fuka che go e pravil vsqka vecher s razlichna,a ako e vqrno naistina moje da ti lepne nqkoq bolest..Nikoi ne e zastrahovan!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не го прави точно с него.От къде си сигурна,че няма да те изостави след това?Или май ти е все тая?!Не се занимавай с женкари,че си нямаш представа колко ще страдаш после.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е...малка си си! Пък защо трябва да ги лъжеш и да криеш какво правиш? Щом те е срах от това, значи наистина не е сега времето. Пък болести...да си направи изследвания и ще видиш списъка

Ако наистина мислиш, че това е човека - давай. За болестите - винаги има опасност, но според мен не трябва да се шашкаш толкова. А що се отнася до вашите, аз бях на 14 като го направих за първи път и честно казано не съжалявам. Не става въпрос, че е модерно да се прави секс отрано, просто всеки го чувства различно. Ако се чувстваш наистина готова давай, но ако още има нещо което те спира, по-добре изчакай подходящиа момент за да не съжаляваш после
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

kato gledam kolko si pritesnena mai ne ti se pravi nishto ? nqma za kude da si davash zor a oshte po gadno she ti e kato te zareje i da znaesh 4e si bila porednata u broika
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен Аватара на maybelline
    Добре...от поста ти разбирам, че не си досрасла за секс (НЕ физически и НЕ вземам в предвид възрастта ти).
    Първото, което ми направи впечатление беше отношението ти към нещата - "да не вземе да ми НаТРеСе някоя болест" - така ли говориш за любимия човек, който се предполага че обичаш?
    Второто - преди да правиш секс, трябва да си зряла психически, не толкова физически. Развий малко повече себеуважение (никое уважаващо себе си момиче не би спало с някой, който ще я замести при първия случай като се напие).
    Трето - родителите ти може и да са прави, че на възраст ти е рано, но по-важното е че не си пораснала достатъчно за секс (и отново повтарям, че не взимам възрастта под внимание). Научи малко повече за секса, за контрацептивите. Добре е първият ти път да е с момче, което наистина обичаш, момче което няма да те заебе и да те остави да се оправяш сама ако забременееш. И най-вече - ако наистина те обича и е отговорен човек, той ще се тества за венерически болести преди да спи с теб (или дори с което и да е момиче). Това да правиш секс с всяка срещната и да не знаеш болен ли си или не, е МАЙМУНСКА работа.
    А направо не ми се коментира заглавието на темата. Тези дето ги ебеш в заглавието явно никакво възпитание и ценностна система не са ти дали. Наистина - порасни малко преди да правиш глупости.

Щом си решила го направи все пак ваще немогат да те лепнат нито с Капчица , нито с изолир бан . А за гинеколог съмнително да те завдат . Най- много като разберат да ти изчетат една лекция и тва е ...

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Добре...от поста ти разбирам, че не си досрасла за секс (НЕ физически и НЕ вземам в предвид възрастта ти).
    Първото, което ми направи впечатление беше отношението ти към нещата - "да не вземе да ми НаТРеСе някоя болест" - така ли говориш за любимия човек, който се предполага че обичаш?
    Второто - преди да правиш секс, трябва да си зряла психически, не толкова физически. Развий малко повече себеуважение (никое уважаващо себе си момиче не би спало с някой, който ще я замести при първия случай като се напие).
    Трето - родителите ти може и да са прави, че на възраст ти е рано, но по-важното е че не си пораснала достатъчно за секс (и отново повтарям, че не взимам възрастта под внимание). Научи малко повече за секса, за контрацептивите. Добре е първият ти път да е с момче, което наистина обичаш, момче което няма да те заебе и да те остави да се оправяш сама ако забременееш. И най-вече - ако наистина те обича и е отговорен човек, той ще се тества за венерически болести преди да спи с теб (или дори с което и да е момиче). Това да правиш секс с всяка срещната и да не знаеш болен ли си или не, е МАЙМУНСКА работа.
    А направо не ми се коментира заглавието на темата. Тези дето ги ебеш в заглавието явно никакво възпитание и ценностна система не са ти дали. Наистина - порасни малко преди да правиш глупости.
    Така е права си ама не можеш и да искаш да й налееш акъл в главата с фуния ...

ne go pravi,za6toto ne si mn sigurna ot posledicite sled tova ti sama znae6.Parvo se poobrazovai i togava go napravi.

И аз съм пртив това да го правиш. На 14 си и си в разгара на времето, когато се променяш до неузнаваемост за кратко време. Сега се формират постоянният ти характер и навици. Ще сгрешиш, ако го направиш сега, зщото по-късно вероятността да си на друго мнение е голяма. Според мен е хубаво да правиш секс тогава, когато си сигурен в желанията си и знаеш точно какво искаш, знаеш последствията и си достатъчно голяма да носиш отговорност ако нещо се обърка, а затова се иска да си малко по-голяма. Особено ако става дума за секс с такъв човек, какъвто ти описваш.
    И все пак ако си твърдо решена да го направиш...
    Единствения вариант да се предпзиш от болести е презерватива. Купи си хубави презервативи и се моли да не стане гаф. Друг изход не виждам. Колкото до родителите ти, няма как да разберат, че вече не си девствена, освен ако не те заведат на гинеколог.
    И все пак помисли си добре....Първия път е веднъж.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    По начина по който пишеш и разсъждаваш,си личи,че не си готова да се отдадеш на това момче.Сама признаваш,че е женкар и че е любител на безразборния секс,което предпола,че може да има и някакви заболявания в най-лошия случай и спин.
    Девствеността е нещо лично и всеки решава как,къде,кога и с кого да я изгуби.Не обвинявай родителите ти за това,че се тревожат за теб-дете си им и те уверявам,че ти мислят само доброто.Бих те посъветвала добре да си помислиш преди да направиш тази важна крачка,а не след време да пуснеш тема от вида-"Той се възползва от мен и после ме изостави"-ето от това се опитай да се предпазиш и помисли трезво,доколкото е възможно това.Не ставай поредната му,замисли се,емоция ли искаш от първия си път или нещо повече...?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

фгхгф

Kras4eto_lp Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 12:14 am Заглавие:

Абе...извинявай ама след като той всяка вечер е с лазлична...това ли ти е критерия за идеалното момче Освен тва както ти казваш ще вземеш да си лепнеш някоя болест и после ще се чудиш кво да правиш По-добре изчакай още малко и тогава прави секс
    АБЕ ХОРА НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВО СТАВА.. ЕСТ чЕ НЕ Е ПЕРФЕКТНИЯ И ТЯ ГО ЗНАЕ, ПРОСТО ГО ПРАВИ ЗА "СПОРТА" А НЕ ЗАщОТО ГО ИСКА. ТЪПИТЕ И ПРИЯТЕЛКИ НА ПО 12-13 СИГУРНО СА НАПРАВИЛИ СВИРКА И СЕГА ТЯ чУВСТВА чЕ "ИЗОСТАВА" ОТ ТАЙФАТА, МОМИчЕТО ПРОСТО ИСКА ДА СЕ ПОХВАЛИ чЕ НЕ Е ВЕчЕ ДЕТЕ... НА ТАКИВА ХОРА АКЪЛ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАЛЕЕ... АКО ГО ОБИчАшЕ СТРАшНО МНОГО И АКО БЯХТЕ ПОНЕ 90% СИГУРНИ КАКВО ПРАВИТЕ, ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС МАКАР чЕ ПАК БИХ ТЕ ПОСЪВЕТВАЛ ДА НЕ БЪРЗАш, АМА АКО ГО ПРАВИш ЗАРАДИ ТОВА КОЕТО СИ МИСЛЯ ЗНАчИ СИ МАЛКО ТЪПИчКА =>ОщЕ МИСЛИш ПО ДЕТСКИ НАчИН, КЪСМЕТ

Супер фен
    Град
    HeLL ..

Re: Деба родителите..

Цитирай Първоначално написано от MapTuTyYy
    На 15 без 2-3 месеца съм,и мисля че съм намерила човека с които искам да изгубя девствеността си.Обаче имам 2 проблема.Единия е,че той попринцип си има малко живот на женкар,и той самия си е казвал че преди като се напие всяка нощ е с различна.Това е единия проблем,да не вземе да ми тресне някоя болест ,че да се чудя кво да правя.Най-много ме е страх от спин.Съмнявам се да има обаче все пак притеснението ми е голямо.Ок,ще ползваме презерватив,ама ако се скъса Другия мн голям проблем са родителите ми.Според тях на 15 години още не съм дорасла за гадже,пък какво остава за секс.И са си от 1 страна прави,14 години не е възраст за секс ама .. как може да разберат че не съм девствена ?Предполагам само ако ме заведат на генеколог ?
    толкос си тъпа маина че чак ми е жал ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    +1

Mom4eto ne si struva Ne 4uvstva6 li kak iska da te *a*b* i tfa e !?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си