.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    И да не мислите че ще постигнете нещо със стачка? Най-малкото ученитите сме прекалено неорганизирани и ще останат към 100 човека макс.
    тук си много права +1
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Твоят емпиричен опит
    Емпиричен опит? Т.е опитен опит?

Както и да е : )

Стачката на учителите излиза извън рамките на законното и се превръща в пълна анархия... до такава степен са зажаднели за пари, че и 650лв са им малко. И като се замислим, повечето от тях не правят кой знае какво за образованието на децата... Ще видим какво ще стане...

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Да съкратат половината учители-безделници и да им вдигнат заплатите. Втръснало ми е от прекомерните им искания и наглостта, с които ги налагат...

^ е да, но самата дума "емпиризъм" обобщава всичко това Както и да е.. няма никакво значение..

Та.. ще стачкуваме ли ний, мъ/учениците ?

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    ^ е да, но самата дума "емпиризъм" обобщава всичко това Както и да е.. няма никакво значение..

За какво ще бъде тая стачка
    Еми... мм... абе, ще го измислим като отидем... к'во Кой стачкуващ знае за какво стачкува? Може да стачкуваме против поскъпването на хляба.. ама закъсняхме, той вече поскъпна.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    вие сте жалки

и вече почвам да се радвам, че ще има матури
    истината е, че мен не ме ебе за тия матури, беше ми все тая, но вече съм особено щастлива

яд ме е, че няма и 3та матура - една по БЕЛ, втора - профил и трета, която сам си избираш

не мислите ли, че щеше да е забавно?
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    вие сте жалки

истината е, че мен не ме ебе за тия матури, беше ми все тая, но вече съм особено щастлива

яд ме е, че няма и 3та матура - една по БЕЛ, втора - профил и трета, която сам си избираш

точно така !!! по всеки предмет -матура!!! по трудово две!!!

Цитирай Първоначално написано от dunapren
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    вие сте жалки

точно така !!! по всеки предмет -матура!!! по трудово две!!!

ебавай се, дунапренчо, но аз ще стоя отстрани - ще злобея и ще се забавлявам, ако ще и по 5 матури да ни сложат

те са елементарни

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Хах, Къдли, мила, стремежа ти да се издигнеш над останалите с интелЕгентността си е особено привлекателен, но не и много сполучлив. Айде кажи ми, че ще успееш да направиш матурата по математика, химия, физика, биология, география, история и литература за 6-ца и аз лично ще дойда и ще ти стисна ръката!!!

Матурите са добър вариант за обективна (доколкото е възможно) оценка, но съм ЗА единствено и само, ако с тях можеше да се кандидатства!

А вие стига сте ревали за тъпата ваканция. Малко ли си починахте от юли до ноември?!?

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    матурите наистина са елементарни..

на пробна матура с 24 въпроса по български и 97 по литература изкарах 4,25 на българския и 4 на литературата...

дори не бях учил особено много..

просто трябва да се прочете произведението и малко литературна критика...нищо повече
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    В. Търново/София
    Да, 4-ка може и да изкараш ако си ходил на 80% от часовете, ама повече? Нека си го кажем честно - не на всеки му се отдава математиката, химията и физиката. На тия пък, които им се отдават, не им върви в литературата и историята.

Виждала съм пробна матура по география, по български, по история. Това си е като всеки един нормален изпит - за да го вземеш с една що годе добра оценка, трябва да си запознат с формата. Т.е целия 12-ти клас трябва да мине в трениране по формата на изпита. Къде остава време за кандидат-студентските изпити?!? Ами ако има хора, които се готвят за ФМИ в СУ или за УНСС, едва ли ще им се занимава с Вазов и Йовков.

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Хах, Къдли, мила, стремежа ти да се издигнеш над останалите с интелЕгентността си е особено привлекателен, но не и много сполучлив. Айде кажи ми, че ще успееш да направиш матурата по математика, химия, физика, биология, география, история и литература за 6-ца и аз лично ще дойда и ще ти стисна ръката!!!

Матурите са добър вариант за обективна (доколкото е възможно) оценка, но съм ЗА единствено и само, ако с тях можеше да се кандидатства!

А вие стига сте ревали за тъпата ваканция. Малко ли си починахте от юли до ноември?!?

Не мисля, че е уместно да употребяваш думата "интелигентност" при положение, че не усети иронията в думите ми.

Град
    Русе

За какво ще бъде тая стачка
    Еми... мм... абе, ще го измислим като отидем... к'во Кой стачкуващ знае за какво стачкува? Може да стачкуваме против поскъпването на хляба.. ама закъсняхме, той вече поскъпна.
    "Ще го измислим като отидем" Шибана история...
    за стипендиите, матурите , ваканциите и подкрепа на учителите и ще се измисли още нещо...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    вие ако сте мъченици ... лигльовци

Мега фен
    Град
    София
    Хаха, мъченици били..абсолютно лигльовци. айде организирайте се да направите и вие една стачка бе, да ви видим какво ще направите.

Също така съм ЗА матурите- така наистина ще си проличи кой е преписвал през годините, а няма разни псевдо отличници да ми изкарват пълен бал

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Хаха, мъченици били..абсолютно лигльовци. айде организирайте се да направите и вие една стачка бе, да ви видим какво ще направите.

Също така съм ЗА матурите- така наистина ще си проличи кой е преписвал през годините, а няма разни псевдо отличници да ми изкарват пълен бал
    малко си противоречиш
    С?

Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Да, 4-ка може и да изкараш ако си ходил на 80% от часовете, ама повече? Нека си го кажем честно - не на всеки му се отдава математиката, химията и физиката. На тия пък, които им се отдават, не им върви в литературата и историята.

Виждала съм пробна матура по география, по български, по история. Това си е като всеки един нормален изпит - за да го вземеш с една що годе добра оценка, трябва да си запознат с формата. Т.е целия 12-ти клас трябва да мине в трениране по формата на изпита. Къде остава време за кандидат-студентските изпити?!? Ами ако има хора, които се готвят за ФМИ в СУ или за УНСС, едва ли ще им се занимава с Вазов и Йовков.
    време е да се разчупи стереотипа на неграмотните отличници, които всяка година излизат от гимназиите, а после седят и гледат като телета, защото шестичките им са леко нереални..

Защо, ти да не би да смяташ, че всичко, което се учи в училище, влиза в употреба?!? Да, признавам си, че половината ми 6-ци са нереални. Дипломата ми е 6.00, а по математика не знам и за 4.

Аз мисля, че е време човек сам да избира какво ще му трябва за в бъдеще и какво не. По-добре до 10-ти клас да се учат общообразователните предмети, а след това нещо профилирано.

Аз пък ще издухам количките на куките и тъпия министър с моето Порше.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Бее я марш на даскало и без пазарлъци.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Ако можеше...но уви още не.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком

Е като може - тогава.Стачки щели да правят..Ми като си искат ваканциите,да учат до края на юли месец.Само не знам горките кандидат - гимназисти и студенти как ще я карат.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Аман от заядливи ********* ! Минали между капките и сега философстват кое било правилно и кое не... Пфф... Абе, мърльовци и мърли, я се осъзнайте! Колко от вас щяха да циврят, ако бяха на същото дередже... Аз съм 12 клас и грам не ме ебе за тия матури, защото не се съмнявам, че ще ги мина... обаче вие може ли да сте толкова гадни и долни същества? Явно типичната българщина ("Няма значение дали на мен ще ми е добре, важното е на Вуте да му е зле") си проличава в случая..

СРАМ И ПОЗОР ! ! !

Мега фен
    Град
    София
    ^bboy, аз съм 11 клас сега и мен също ме хващат матурите. Убедена съм, че не просто ще ги мина, но и ще ги мина ако не отлично, то най- малко много добре. Като "мърла" както ме определяш, мога да ти кажа, че външното оценяване под формата на тест е много по- реално от пикливите оценки, които изкарвам през годините, и примерно аз като съм с по две петици всяка година, а някой нещастник, дето 5 години е преписвал и има пълна диплома да има по- големи шансове да влезе в университета.

Добре де, хубаво.. не е нужно да злобееш толкова.. някой преписвал - голяма работа, то си е за него, нали?

И по същата твоя логика.. да кажем някой си е учил редовно и се е трудил през годините.. и дойдат матурите. Ако нещо се затрудни и от притеснение не се справи добре, а някой неграмотник налучка отговорите, (то ще е тест) какво става? Това честно ли ще е ?

Истината е, че навсякъде има и плюсове, и минуси... Образованието в България така или иначе е под всякаква критика. Моля ви, спрете със злобните коментари и бъдете малко по-сдържани. Нормално е матурата да всява известна доза паника и притеснение, защото е нещо ново, с което трябва да се сблъска всеки един от нас (учениците).

Е като може - тогава.Стачки щели да правят..Ми като си искат ваканциите,да учат до края на юли месец.Само не знам горките кандидат - гимназисти и студенти как ще я карат.
    абе нещо много интересно ми стана по кое време решихте че това да учим до края на юли месец не е взимане от ваканциите !? и никой дори не е повдигнал този въпрос така че без философски изпълнения
    http://s4.bg.bitefight.org/c.php?uid=65936

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.Брятя българи слушайте Хаус Заебете този Shit наречен "Поп-Фолк" !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си