- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За учителската стачка
тук си много права +1Първоначално написано от Jus7__Me
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Емпиричен опит? Т.е опитен опит?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Както и да е : )
Стачката на учителите излиза извън рамките на законното и се превръща в пълна анархия... до такава степен са зажаднели за пари, че и 650лв са им малко. И като се замислим, повечето от тях не правят кой знае какво за образованието на децата... Ще видим какво ще стане...
Да съкратат половината учители-безделници и да им вдигнат заплатите. Втръснало ми е от прекомерните им искания и наглостта, с които ги налагат...
^ е да, но самата дума "емпиризъм" обобщава всичко товаКакто и да е.. няма никакво значение..
![]()
Та.. ще стачкуваме ли ний, мъ/учениците ?![]()
Еми... мм... абе, ще го измислим като отидем... к'воПървоначално написано от 182+44_4adel
Кой стачкуващ знае за какво стачкува?
Може да стачкуваме против поскъпването на хляба.. ама закъсняхме, той вече поскъпна.
![]()
вие сте жалки
и вече почвам да се радвам, че ще има матури
истината е, че мен не ме ебе за тия матури, беше ми все тая, но вече съм особено щастлива
яд ме е, че няма и 3та матура - една по БЕЛ, втора - профил и трета, която сам си избираш
не мислите ли, че щеше да е забавно?![]()
Собственост на Canis_Dirus
точно така !!! по всеки предмет -матура!!! по трудово две!!!Първоначално написано от _Cuddly_
Първоначално написано от dunapren
ебавай се, дунапренчо, но аз ще стоя отстрани - ще злобея и ще се забавлявам, ако ще и по 5 матури да ни сложат![]()
те са елементарни![]()
Хах, Къдли, мила, стремежа ти да се издигнеш над останалите с интелЕгентността си е особено привлекателен, но не и много сполучлив. Айде кажи ми, че ще успееш да направиш матурата по математика, химия, физика, биология, география, история и литература за 6-ца и аз лично ще дойда и ще ти стисна ръката!!!
Матурите са добър вариант за обективна (доколкото е възможно) оценка, но съм ЗА единствено и само, ако с тях можеше да се кандидатства!
А вие стига сте ревали за тъпата ваканция. Малко ли си починахте от юли до ноември?!?![]()
матурите наистина са елементарни..
на пробна матура с 24 въпроса по български и 97 по литература изкарах 4,25 на българския и 4 на литературата...
дори не бях учил особено много..
просто трябва да се прочете произведението и малко литературна критика...нищо повече
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Да, 4-ка може и да изкараш ако си ходил на 80% от часовете, ама повече? Нека си го кажем честно - не на всеки му се отдава математиката, химията и физиката. На тия пък, които им се отдават, не им върви в литературата и историята.
Виждала съм пробна матура по география, по български, по история. Това си е като всеки един нормален изпит - за да го вземеш с една що годе добра оценка, трябва да си запознат с формата. Т.е целия 12-ти клас трябва да мине в трениране по формата на изпита. Къде остава време за кандидат-студентските изпити?!? Ами ако има хора, които се готвят за ФМИ в СУ или за УНСС, едва ли ще им се занимава с Вазов и Йовков.
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Не мисля, че е уместно да употребяваш думата "интелигентност" при положение, че не усети иронията в думите ми.![]()
за стипендиите, матурите , ваканциите и подкрепа на учителитеПървоначално написано от 182+44_4adel
и ще се измисли още нещо...
вие ако сте мъченици ... лигльовци
Хаха, мъченици били..абсолютно лигльовци. айде организирайте се да направите и вие една стачка бе, да ви видим какво ще направите.
Също така съм ЗА матурите- така наистина ще си проличи кой е преписвал през годините, а няма разни псевдо отличници да ми изкарват пълен бал![]()
С?Първоначално написано от 182+44_4adel
Първоначално написано от exploitedteen
Защо, ти да не би да смяташ, че всичко, което се учи в училище, влиза в употреба?!? Да, признавам си, че половината ми 6-ци са нереални. Дипломата ми е 6.00, а по математика не знам и за 4.
Аз мисля, че е време човек сам да избира какво ще му трябва за в бъдеще и какво не. По-добре до 10-ти клас да се учат общообразователните предмети, а след това нещо профилирано.
Аз пък ще издухам количките на куките и тъпия министър с моето Порше.![]()
![]()
Бее я марш на даскало и без пазарлъци.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ако можеше...но уви още не.Първоначално написано от ABSOLUT`me
Първоначално написано от ^Santra^
Е като може - тогава.Стачки щели да правят..Ми като си искат ваканциите,да учат до края на юли месец.Само не знам горките кандидат - гимназисти и студенти как ще я карат.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Аман от заядливи ********* ! Минали между капките и сега философстват кое било правилно и кое не... Пфф... Абе, мърльовци и мърли, я се осъзнайте! Колко от вас щяха да циврят, ако бяха на същото дередже... Аз съм 12 клас и грам не ме ебе за тия матури, защото не се съмнявам, че ще ги мина... обаче вие може ли да сте толкова гадни и долни същества? Явно типичната българщина ("Няма значение дали на мен ще ми е добре, важното е на Вуте да му е зле") си проличава в случая..
СРАМ И ПОЗОР ! ! !
^bboy, аз съм 11 клас сега и мен също ме хващат матурите. Убедена съм, че не просто ще ги мина, но и ще ги мина ако не отлично, то най- малко много добре. Като "мърла" както ме определяш, мога да ти кажа, че външното оценяване под формата на тест е много по- реално от пикливите оценки, които изкарвам през годините, и примерно аз като съм с по две петици всяка година, а някой нещастник, дето 5 години е преписвал и има пълна диплома да има по- големи шансове да влезе в университета.
Добре де, хубаво.. не е нужно да злобееш толкова.. някой преписвал - голяма работа, то си е за него, нали?
И по същата твоя логика.. да кажем някой си е учил редовно и се е трудил през годините.. и дойдат матурите. Ако нещо се затрудни и от притеснение не се справи добре, а някой неграмотник налучка отговорите, (то ще е тест) какво става? Това честно ли ще е ?
Истината е, че навсякъде има и плюсове, и минуси... Образованието в България така или иначе е под всякаква критика. Моля ви, спрете със злобните коментари и бъдете малко по-сдържани. Нормално е матурата да всява известна доза паника и притеснение, защото е нещо ново, с което трябва да се сблъска всеки един от нас (учениците).
абе нещо много интересно ми стана по кое време решихте че това да учим до края на юли месец не е взимане от ваканциите !? и никой дори не е повдигнал този въпрос така че без философски изпълненияПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
http://s4.bg.bitefight.org/c.php?uid=65936
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.Брятя българи слушайте Хаус Заебете този Shit наречен "Поп-Фолк" !!!