.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Лятната ваканция между учебната 2007-2008 година не се брои за ваканция през самата учебна,тъй че не философствай и ти.
    Пък и честно да ти кажа,въобще е ме топли дали ходите или ще ходите на даскало.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Сега ти позволявам да отидеш и да се срамуваш в ъгъла...
    ..с вдигнати ръце
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Аман от заядливи ********* ! Минали между капките и сега философстват кое било правилно и кое не... Пфф... Абе, мърльовци и мърли, я се осъзнайте! Колко от вас щяха да циврят, ако бяха на същото дередже... Аз съм 12 клас и грам не ме ебе за тия матури, защото не се съмнявам, че ще ги мина... обаче вие може ли да сте толкова гадни и долни същества? Явно типичната българщина ("Няма значение дали на мен ще ми е добре, важното е на Вуте да му е зле") си проличава в случая..

СРАМ И ПОЗОР ! ! !

Мърльо ще викаш на връстниците си, а за минаването между капките... някои от нас на твоите години са били на национален кръг на олимпиадата по литература, а сега имат висше образование...

А за типичната българщина се обърни към неграмотните и самодовлни хлапетии, които само се притесняват за вакацийките си и обясняват как ще подлудят учители си...

Сега ти позволявам да отидеш и да се срамуваш в ъгъла...
    В случая не съм визирал теб, но няма значение...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Оф, какво сте се напънали не мога да разбера при положение, че нищо не зависи от вас. И колкото и да се дразните, да удряте клавиатурата и да псувате, някой друг ще реши тези неща.

Пийте по чаша студена вода и по-спокойно.
    Собственост на Canis_Dirus

^ един мъдър пост... най-сетне !!!

Нищо нема да направят даскалите,пък и не ме засяга...Да се оправят не са малки!
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Учителски стачки, та учителски стачки.
    ''Мрън,мрън,мрън АУ ОХ ВъХ ОЛЕ АЙй КаКо ше прая'', ОСЪЗНАЙТЕ СЕ

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ваканциите са направени на принципа - учиш известно време-почиваш една седмица. Което си е реалистично.
    А сега какво!?-Починахме си цял месец и ще учиме няколко месеца без почивка (освен събота и неделя)..
    Ще ме извинявате, но аз чух друго нещо.. щели сме всяка събота да учим.. значи.. един месец беше стачката (за мен продължава още).. това са около 22 учебни дни, следователно 22 учебни съботи.. това прави 4 месеца ходене на школото + съботите и + ваканциите '
    Ебах му майката, въобще за вмомента не знаем кой е по- или най-добрият вариант.
    ......

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: За учителската стачка

Цитирай Първоначално написано от Inn`In`LoF
    снощи по новините казаха че ще ни бъде взимано от ваканциите за да бъде наваксано . А трябва ли заради проблемите на нашите учители да наказват нас ? аз предлагам първия ден в който учим след стачката да направим стачка срещу взимането от ваканциите и срещу това че заради нашите учители ние сме наказваните !
    Нали сега си почивате? Какво друго искаш. Времето ти за почивка щеу е същото............Голям мързел да учите.

Абе, то сега си "почиваме", обаче трябва да има някакъв баланс. Не може да си почиваме от юли до ноември и сега изведнъж да нямаме ваканции, че и да учим през съботите... Ще бъде доста натоварващо, а никой не е свикнал на такъв режим..

Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Абе, то сега си "почиваме", обаче трябва да има някакъв баланс. Не може да си почиваме от юли до ноември и сега изведнъж да нямаме ваканции, че и да учим през съботите... Ще бъде доста натоварващо, а никой не е свикнал на такъв режим..
    Да така е но никой няма да ни обърне внимание

Кой е казал,че ще учим и ж съботите.Доколкото чух тази идея са я отхвърлили(защото ако се учи в съботите трябва да плащат на даскалите извънреден труд или там как му викат)

Не е сащото дали ще почиваме сега или когато си имаме ваканции работата е там че ние нямаме облага от тяхната стачка само ние сме потарпевши особенно 12 - класниците и 1 - класниците .На кое отгоре искат увеличение ? Стават вече мн алчни за пари , каде др на държавна работа получават такива големи заплати като тях ако им ги ужеличат де ? искат 100 % няма ли да им се напукат петите ?като изклучим полицаите и пожарникарите които получават пожече пари но на тях им се полага те поне си рискуват живота секи ден а не като даскалите да седат по цял ден и да се почесват дето неги сърби.аз съм възмотен от тяхната наглост

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ваканциите са направени на принципа - учиш известно време-почиваш една седмица. Което си е реалистично.
    А сега какво!?-Починахме си цял месец и ще учиме няколко месеца без почивка (освен събота и неделя)..
    Ще ме извинявате, но аз чух друго нещо.. щели сме всяка събота да учим.. значи.. един месец беше стачката (за мен продължава още).. това са около 22 учебни дни, следователно 22 учебни съботи.. това прави 4 месеца ходене на школото + съботите и + ваканциите '
    Ебах му майката, въобще за вмомента не знаем кой е по- или най-добрият вариант.
    ......

Едно време се е учило всяка събота. Тогава хората не са седнали да циврят и да се тръшкат... Ей тая демокрация, до къде ни докара... То не бе вашето мързел, ама... После ще искате училище, ама няма...

Едно време... стига с това едно време.. стига с байтошовските истории...

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Gadno e 4e 6te ni zemat ot vakanciite i 6te ni oduljat 1viq i 2riq srok ,no ot druga strana e po-dobre otkolkoto da poftarqme 1 GODINA =D> vse pak propusnatiq material trqaa da se navaksa po nqkuv na4in
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си