- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За учителската стачка
Лятната ваканция между учебната 2007-2008 година не се брои за ваканция през самата учебна,тъй че не философствай и ти.
Пък и честно да ти кажа,въобще е ме топли дали ходите или ще ходите на даскало.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
..с вдигнати ръцеПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
В случая не съм визирал теб, но няма значение...Първоначално написано от exploitedteen
Оф, какво сте се напънали не мога да разбера при положение, че нищо не зависи от вас. И колкото и да се дразните, да удряте клавиатурата и да псувате, някой друг ще реши тези неща.
Пийте по чаша студена вода и по-спокойно.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Нищо нема да направят даскалите,пък и не ме засяга...Да се оправят не са малки!
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Учителски стачки, та учителски стачки.
''Мрън,мрън,мрън АУ ОХ ВъХ ОЛЕ АЙй КаКо ше прая'', ОСЪЗНАЙТЕ СЕ![]()
Ваканциите са направени на принципа - учиш известно време-почиваш една седмица. Което си е реалистично.
А сега какво!?-Починахме си цял месец и ще учиме няколко месеца без почивка (освен събота и неделя)..
Ще ме извинявате, но аз чух друго нещо.. щели сме всяка събота да учим.. значи.. един месец беше стачката (за мен продължава още).. това са около 22 учебни дни, следователно 22 учебни съботи.. това прави 4 месеца ходене на школото + съботите и + ваканциите'
Ебах му майката, въобще за вмомента не знаем кой е по- или най-добрият вариант.
......
Нали сега си почивате? Какво друго искаш. Времето ти за почивка щеу е същото............Голям мързел да учите.Първоначално написано от Inn`In`LoF
Абе, то сега си "почиваме", обаче трябва да има някакъв баланс. Не може да си почиваме от юли до ноември и сега изведнъж да нямаме ваканции, че и да учим през съботите... Ще бъде доста натоварващо, а никой не е свикнал на такъв режим..
Да така е но никой няма да ни обърне вниманиеПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
Кой е казал,че ще учим и ж съботите.Доколкото чух тази идея са я отхвърлили(защото ако се учи в съботите трябва да плащат на даскалите извънреден труд или там как му викат)
Не е сащото дали ще почиваме сега или когато си имаме ваканции работата е там че ние нямаме облага от тяхната стачка само ние сме потарпевши особенно 12 - класниците и 1 - класниците .На кое отгоре искат увеличение ? Стават вече мн алчни за пари , каде др на държавна работа получават такива големи заплати като тях ако им ги ужеличат де ? искат 100 % няма ли да им се напукат петите ?като изклучим полицаите и пожарникарите които получават пожече пари но на тях им се полага те поне си рискуват живота секи ден а не като даскалите да седат по цял ден и да се почесват дето неги сърби.аз съм възмотен от тяхната наглост
Първоначално написано от cherinka
Едно време се е учило всяка събота. Тогава хората не са седнали да циврят и да се тръшкат... Ей тая демокрация, до къде ни докара... То не бе вашето мързел, ама... После ще искате училище, ама няма...
Едно време... стига с това едно време.. стига с байтошовските истории...
![]()
Gadno e 4e 6te ni zemat ot vakanciite i 6te ni oduljat 1viq i 2riq srok ,no ot druga strana e po-dobre otkolkoto da poftarqme 1 GODINA =D>![]()
vse pak propusnatiq material trqaa da se navaksa po nqkuv na4in
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!