- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За какво си мислят жените преди да кажат "ДА"?
За какво си мислят жените преди да се подадат на мъжките уговорки,целящи да ги вкарат в леглото? Какви са движещите им мотиви за да кажат ДА?
Желанието за секс естествено. Какво друго ?
Ако мъжът им допада защо не ?
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
dvijeshti te motivi sa jelanieto za sexualen kontakt . mislim si kakvo shte byde s tozi myj , dali izjivqvaneto shte e hubavo i dali shte se povtori
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
+1Първоначално написано от Mar1na
+1 \Първоначално написано от Mar1na
/
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
xex dami ne zabravqite che ima i takiva pichove det samo kato gi vidish i ne ti se chaka za predlojenie![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
ре са ме уговаряли....аз си реших. желанието да му отдам цялото си същество и да получа неговото в замяна!
mojebi 4uvstvata koito izpitvat kam partniora.
Ако беше само желанието за секс, нямаше да се оглеждате толкова тоя хубав ли, с какво тяло е и т.н., а щяхте да се шляпате със сульо и пульо от махалата. Айде не ми говорете глупости, моля.
За какво си мислят жените преди да се подадат на мъжките уговорки,целящи да ги вкарат в леглото?
Повечето се притесняват, че ще ги помислят за твърде лесни или направо за курви и затова е цялото това дърпане.
На мен лично подобни неща не са ми минавали през главата никога, защото това са глупости. Щом двама души имат желание за секс, значи всичко е окей.
Какви са движещите им мотиви за да кажат ДА?
Желание, възбуда, ако мъжът е неустоим и Знае Как да Въздейства на една жена, но при все, че съм общителен човек и има много хора в обкръжението ми, познавам само 1-2 такива мъже.
Мисля, че това е основното.
Собственост на Canis_Dirus
+1Първоначално написано от miss california
Напълно съгласна!Първоначално написано от _Cuddly_
А в моето обкръжение има само 1 такъв мъж, но дори и той в момента едалеч от мен.
![]()
Opredeleno si mislqt kakvo 6te stane sled tova. Dali nqma da gi pomislqt za leki. Az predi da kaja Da, se zamislqm dali mom4eto iska samo tova ot men i nqma da me zareje sled ediniq sex. Ako i az iskam samo tova se vpuskam v prejivqvaneto, ako imam vryzka ne si pravq pribyrzani opiti :]
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
За това защо не казвам "НЕ"
Не винаги когато някое момиче каже да го прави за себе си, доста често е за да угоди на гаджето си.Но в повечето случаи казва да, защото има сексуално привличане към партньора и се чувства готова.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
neka sme 4esno ako q podmok4i6 podobava6to nqma da moje da misli![]()
За квадратни уравнения и прилагане на питагоровата теоремаПървоначално написано от King Orgasmus One
права си ..вие жените не сте хораПървоначално написано от Whisskas
Както викаше клсната ми в 5ти клас - на спирката чакат 3 човека, 2 полицая и 4 жениПървоначално написано от erata
Мотивът е 4е на секи в таз държава му се ебе е тва е мотива![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!