- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо тялото е важно за всеки човек?
В у-ще ни зададоха въпроса:''Защо тялото е важно за всеки човек?''. Кой може да отговори? Ще ми помогнете много...
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Защото е неговият материален облик тук на земята хах
в къф смисъл е важно?...що тряа да имаме тела а не само души или що тряа да си пазим крайниците от счупване
Тялото е един вид двигател.Главата и моэъка вэимат решенията ,а тялото спомага эа тяхното иэпълнение.Благодарение на тялото имаме качества като гъвкост,пластичност и т.н,които пък често са ни от полэа.Тялото помага при фиэическият труд,който е част от ежедневието ни.А и е важно ,эащото в него има много мускули и кръвоносни съдове,беэ които просто ще дме на оня свят.![]()
Абеее има много още какво да се каже,но не энам в каква посока да си носоча мислите!Кажи по какво ти е тоя въпроси с каква цел е
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
еми първото нещо,което виждаш в човека е тялото..първо впечатление все пак..не е най-важното,ама е важно!!!
![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Съгласна съм!И той играе важна роля!Първоначално написано от BallFace
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Ако можех да превърна моя Supreme mastermind в чиста енергия бих го направил.![]()
Външния вид не е от значение, ама и да си кит не е далавера...![]()
С тоя скутер най-много да ми седнеш в скута.
---->ЦЪК<----
Първоначално написано от SpoileR
"Само ограничените хора не съдят по външността. Истинската тайна на живота е заключена във видимото, а не в невидимото." Оскар Уайълд.
Важна част е тялото... В крайна сметка материализира душата.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ако е в литературен аспект - без физическото е невъзможно да съществува духовното...дори и да се опитваш да загърбиш изцяло физическото, дори и да си краен аскет, пак оставаш човек, които е съставен от физическа част - тяло - и "вътрешност" - душевност...те са взаймно свързани и зависими, защото ако тялото не се чувства добре, духът не може да намери покои или да се занимава с други неща
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Има много дебели хора, които имат приятели и гаджета. Давала съм пример с една моя приятелка.Първоначално написано от SpoileR
Възможно ли е да бъде по-красиво?
защото първото нещо, което човек забелязва е точно външният вид и по него си прави преценката. Пък и е важно и за самия себе си....за да имаш самочувствие.
Никъде не съм казал, че пълните хора не могат да имат гаджета...Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Това са глупости. За всеки влак си има пътници...АМА ЗА АБСОЛюТНО ВСЕКИ.
Просто казах, че да си добре сложен е "по на далавера"...
(особено за момиче...)
Съвсем не...по външния вид не можеш да прецениш абсолютно нищо друго, освен дали би ти било гот ако си с нея (него) за една нощ...(примерно)защото първото нещо, което човек забелязва е точно външният вид и по него си прави преценката. Пък и е важно и за самия себе си....за да имаш самочувствие.
Всъщност реално можеш и да прецениш дали е богат или беден примерно (по облеклото/колата/обувки и тн...) или дали е невъзпитан (по маниерите му), което съвсем не е маловажно за да си направиш преценка, но това категорично не е критерий да кажеш този е такъв и такъв, или примерно тоя става само за т'ва другия за онова...
Може да има вид на престъпник, пък да е душица.
Единствено съм съгласен, че добрата визия е предпоставка за самочувствие. :agree:
Но никой не познава другия, по-добре от самия него.
С тоя скутер най-много да ми седнеш в скута.
---->ЦЪК<----
За да си изгради някакво самочувствие предполагам...![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Точно така.Първоначално написано от monityY
Проблемът, обаче, е че медиите (телевизия и прочие) ни налагат този модел за съвършеното тяло.
Я вземете Ренесанса. Знаете ли какво представлява жената от Рубенсовия тип? Тогава това е било на мода.
Тялото е важно, защото ОБЩЕСТВОТО го налага...
Баси, почвам да звуча като някаква лелка![]()