- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нещо За Dj-те
Г-н Хаус почакай малко защо си дал имената на най фалшивите и на най-комерсиалните DJ-и . Искам да се успокоиш малко.Предлагам ти да си напрайш някой микс на Виртуалния.Първоначално написано от pi0neer
Никой "разбирач" няма да може да ти обясни.Първоначално написано от exploitedteen
Ооо не всеки се самоизтъква къ'ф хаусър бил и колко разбирал от музика ..... ахахах хуххухухахаухаухаухаух блааахаухуахуахуа мехехеххехаах
Що не се хванете под ръчичка и да се скриете всички .
(Аз съм ъндър ковър ,тъй че не ме смятайте.)![]()
В тоя форум няма нито един чистокръвен хаусър и няма и да има.
ае разбирач дай ми 5 бона и няя седя на виртуала ... ама ако искаш се фаним на техника да видим кой е по добър а ? а тука дет ми са праите на разбирачи 1 мога да ви кажа ... ОТ хора който немогат ми обеснята разликата между Trible & Electro И Който немогат да различат Къф стил музиката слушат... критика не искам...! А относо ъндърграунда .... кой решава кое е ъндърграунд ? ти дет си са писал д-форматион да не мислиш пък че димас е мн ъндърграунд ? Търсите и вие да се драчите .... кой бил хаусър кой не бил ! Ок Боли ма кура хаусър ли съм важното че обичам тази музика чувствам се свободен с нея и цял живот сум слушал такова и такова ще си слушам ако щете и пънкар ме наречете .... айде мн ви здраве![]()
баце ти още малко ше ни биеш че не сме просветени по тоя въпрос-Кво е тва животно Хаус? недей така...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ми ще се радвам ако сте просветени.. ама повечето не сте... тази тема не я напрайх нито да се изтъквам къф съм нит нищо просто я направих за да намеря хора с интереси кат мойте за да завържем някой лаф.... а не секи да се прай на разбирач .... може някой наистина да са .. ама повечето тука а и вобще в тоа форум влизат да се заяждат и да избиват комплекси.... както и да е ... жалко..Първоначално написано от tuzaro
може и на мене да обясниш кво е тва животно-хаус? аз кат еидин тъп чалгар не го знам, ама слушам една музика дето има много бас да не би да е тва? или е нещо друго?Първоначално написано от exploitedteen
Момент да се поразтърси из гугълчоПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Темата ми стана интересна ще фърлям по едно око от време на време![]()
Абе мамин убавецо аз тия 5 бона да не мислиш , че на тебе ще ги дам. И не ми са прави на голям разбирач.От 4 години съм на техника и повярвай ми не си по-добър.Първоначално написано от pi0neer
Здрасти видех сега тази тема. Аз също се занмавам с Виртуален Дж Мастеринг :P (лигавя се ) И аз съм Виртуал ДJ сега събирам мангизи за апаратура че на тоз комп е мн безинтересно батенце . и такам ..
Допълнение : след като видях поста си който написах като про4етъх заглавния пост на темата ,но видях че има 3 страници предположих че пак сте заформили караниците , стига се карахте бе , а и междудругото марзи ме да търся каде има човек който се е исказъл че на Virtal Dj е по добър отколкото този който работи с техника ...... но и аз ще кажа същото че виртуала е мнн далече от истината
......................................
оох пак ли тоз олигофрен exploidteen ги напраи тез спорове не се и осъмних като му видях гнусния аватар и подпис .....
ЕИ кретен спри да се месиш на всякаде ве шибаняк само спорове създаваш като не си фен на някоя тема не влизаи зада си исказваш гадното мнение което и без това не е от полза на никой ... кво ма ебе мене че ти си шибаняк който слуша гадна музика ? и не ти харесва това което харесва на мен ?
интересно с какви убеждения трябва да си, за да ти е гнусен този аватар ?![]()
пак ли тоя дърт чекиджия експлойтедтийн, да го ебъ и в карираната шапка, аман начи
алелуя.
сигурно с левиПървоначално написано от OtherDimension
![]()
никога няма да ми писне да те еба в карираната шапка и да ще щипа по гъзъ
алелуя.
аз нямам нищо общо![]()
мъже, глупави същества, какво да ги правиш...![]()
алелуя.
ахааххахааххха.. друго освен това незнам кво да кажа сега и оште малко ме искарайте най големия грешник щот слушам хаус ебах му майката![]()
![]()
![]()
![]()
ta na4i nqq ti davam nikvi linkove... nit sha tyrsq v google... prosto shti kaja kvo mislq za men housa se razlichava ot drugite stilove s mnogoto so raznovidnosti s zvucheneto si s instrumentalite s istoriqta si... s progresa si ... sus prosto unikalnoto si zvuchene... Sus duljinata na trackovete koito sa znachitelno po dylgi ot tezi na drugite stilove muzika.. prosto 1 melodiq... no ritmi4no suchetana taka che da te nakara da tancuvash i da usetish muzikata v sebe siПървоначално написано от exploitedteen
![]()
tfa e ot men ti ako iskash produljavai se zaqjdash prez *** mi e za tebe
![]()
Много знаеш за класическата музика.Може би си им почитател.Първоначално написано от exploitedteen
Слушай си я и не се заяждай и най вече не спами темата с излишните си коментари.Време е вече да ти сложат бананче на Ника![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Ето едно мое парче... От първите ми
http://share.bol.bg/files/Yg36Heqkmy
Първоначално написано от pi0neer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
expolid не си приятен ве човек ... спри да пишеш гадните си постове , и btw ne се гнуся от цици тя да ги даде скинарката та да ти покажа какво трябва да се правят такива работи 4ичкио такава .
МОляте много спри да се правиш на господ мн дразнещ тип си не можеш ли сам да го проумееш![]()
edvali sha go proumee ako se beshe vidql ot strani shteshe se samoubie![]()
Ди-Джейте я да ми кажат някоя хубава пиратска програма за миксове![]()
![]()
(под пиратска имам предвид да имате или код или крак :P ) ПЛС
My heart is broke but I have some glue