- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- представете си (за момичета)
вие сте у вас, гледате си телевизия и ви е тъпо. телефонът ви звъни-поглеждате; това е момче което ви е симпатично и може да се каже че и вие харесвате. вдигате му.. какво е това което искате да чуетенещо оригинално, ненатрапливо което би ви зарадвало много
?
Покана за разходка покрай морето![]()
Първоначално написано от Say It Right
хах не че съм момиче , но може би искат да чуят : ИЕБАНИЕЕЕ!
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Мисля за теб постоянно, обсебилa си ме тотално, искам те моментално, дори и да е фатално!
![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
Emi... Ako go haresvam na tova momche,shte se radvam da chuq ot nego.. :: ''Razbrah,che si svobodna dnes i bih iskal da pomolq na-sladkoto momiche da izleze s men''![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Бих искала да чуя:"Здрасти,как си....?Свободна ли си днес?Искаш ли да се видим?" \/
Не знам какво искат да чуят,но аз ако бях на тяхно място ще си мисля "Тоя ще спре ли да дрънка за да мога да си изгледам сериала?".Какво може да искат най вероятно покана да излезете някой път или веднага...или пък новина че сте прехвърлил 100,000$ в тяхната сметка...
"Хей, здрасти сладка, би ли искала днес да излезем заедно? Може да отидем на кино заедно, а после да се разходим из парка... Какво ще кажеш?", но с по-притеснен глас, явно вълнуващ се от случващото се![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ами случвало ми се е и тогава сегашният ми приятел ми каза "Здравей, досега спях (беше 5 следобед) и те сънувах, затова сега реших да ти звънна. Искаш ли да излезем след малко?" - още не бяхме гаджета, но скоро след това станахме.![]()
" Здраси исках да те попитам дали не се умори , защото цяла вечер се разхождаш из сънищата ми . а ,ежду другото искаш и да излезем на разходка само ние двамата. "
'Mи здр..тази сутрин се събудих и се сетих за теб...искаш ли да се видим..стига да си свободна де?"-непринудено и ако бъде казано някво такова...сладко-не лигаво,а с подходящия тон...отговора-"да!"![]()
ако не искаш да си сам...стани шизофреник!
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
10х някои от идеите наистина си ги биваMoOnLiGhT_ShAdOw ме впечатли
![]()
Здрасти...Обаждам ти се да ти чуя гласа...
Или нещо подобно![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Здрасти сладурано, ко праиш? Искаш ли да излезеш с 1 твой обожател днес? (така ме покани 1 път бившия ми)![]()
Хахах, това ако някое момче ми го каже по телефона, както и другото клише за разходката из сънищата му, директно ще му се изсмея и ще му затворя.Първоначално написано от SlAdKoTy zLo
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
да.. права си, идеята е да не е натрапливо. Все пак не ходимама аз я обожавам..
![]()
pich izmisli neshto sladursko a ne nqkoq tupo spomen4e ot predi 15 godini... dori 1 izr da e no da e samo za neq, taka shte se pochuvstva specialna![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
мХмПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
So free
Kakvoto i da kaje no da e romanti4no![]()
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
Tukmo su6toto 6tiah da napi6a...Първоначално написано от BrokenInnocence
Ne haresvam razni takiva "mili4ka","sladyrano","slunce",bla bla ot nepoznati nito puk niakvi glypavi kli6eta..
Po-dobre prosto i kaji: "Zdrasti.Kak si? Kakvo pravi6" i ako ti kaje 4e i e sky4no za6toto e sama i niama kakvo da pravi togava i predloji da izlezete na razhodka ili ne6to takova a ako kaje 4e v momenta gleda film ili se zanimava s ne6to otgovori 4e prosto si si mislel za neia i si iskal da izlezete no 6tom ima kakvo da pravi moje niakoi dryg put![]()
забравих да спомена че се познаваме.. не ходим , но мисля че и двамата се харесваме,.. аз обаче както казах направо я обожавам, бих направил всичко за нея.. и е толкова сладка че като я видя ми се свива стомаха ама да не проточвам тука че..![]()
![]()
![]()
наистина има романтици тука,.. добри отговори видях.
Za6to ne
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
Първоначално написано от 182+44_4adel
Да определено е мн романтично![]()
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...