.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

представете си (за момичета)

вие сте у вас, гледате си телевизия и ви е тъпо. телефонът ви звъни-поглеждате; това е момче което ви е симпатично и може да се каже че и вие харесвате. вдигате му.. какво е това което искате да чуете нещо оригинално, ненатрапливо което би ви зарадвало много ?

Супер фен
    Град
    Панацея
    Покана за разходка покрай морето
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Голям фен
    хах не че съм момиче , но може би искат да чуят : ИЕБАНИЕЕЕ!
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Мисля за теб постоянно, обсебилa си ме тотално, искам те моментално, дори и да е фатално!

,,,,,,,,,,,,,,,,

Повече от фен
    Emi... Ako go haresvam na tova momche,shte se radvam da chuq ot nego.. :: ''Razbrah,che si svobodna dnes i bih iskal da pomolq na-sladkoto momiche da izleze s men''
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Мега фен Аватара на sasha_90
    Бих искала да чуя:"Здрасти,как си....?Свободна ли си днес?Искаш ли да се видим?" \/

Не знам какво искат да чуят,но аз ако бях на тяхно място ще си мисля "Тоя ще спре ли да дрънка за да мога да си изгледам сериала?".Какво може да искат най вероятно покана да излезете някой път или веднага...или пък новина че сте прехвърлил 100,000$ в тяхната сметка...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    "Хей, здрасти сладка, би ли искала днес да излезем заедно? Може да отидем на кино заедно, а после да се разходим из парка... Какво ще кажеш?", но с по-притеснен глас, явно вълнуващ се от случващото се
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Ами случвало ми се е и тогава сегашният ми приятел ми каза "Здравей, досега спях (беше 5 следобед) и те сънувах, затова сега реших да ти звънна. Искаш ли да излезем след малко?" - още не бяхме гаджета, но скоро след това станахме.

" Здраси исках да те попитам дали не се умори , защото цяла вечер се разхождаш из сънищата ми . а ,ежду другото искаш и да излезем на разходка само ние двамата. "

Град
    pld
    'Mи здр..тази сутрин се събудих и се сетих за теб...искаш ли да се видим..стига да си свободна де?"-непринудено и ако бъде казано някво такова...сладко-не лигаво,а с подходящия тон...отговора-"да!"
    ако не искаш да си сам...стани шизофреник!

" Zdravei, kak si? kakvo pravish? az naposledak dosta mislq za teb i reshih da ti zvanna i ako iskash i si svobodna da izlezem da se vidim "

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Какво може да искат най вероятно покана да излезете някой път или веднага...или пък новина че сте прехвърлил 100,000$ в тяхната сметка...

дфсфс

10х някои от идеите наистина си ги бива MoOnLiGhT_ShAdOw ме впечатли

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Здрасти...Обаждам ти се да ти чуя гласа...

Или нещо подобно
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Варна
    Здрасти сладурано, ко праиш? Искаш ли да излезеш с 1 твой обожател днес? (така ме покани 1 път бившия ми)

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от SlAdKoTy zLo
    Мисля за теб постоянно, обсебилa си ме тотално, искам те моментално, дори и да е фатално!

Хахах, това ако някое момче ми го каже по телефона, както и другото клише за разходката из сънищата му, директно ще му се изсмея и ще му затворя.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

ххгй

да.. права си, идеята е да не е натрапливо. Все пак не ходим ама аз я обожавам..

pich izmisli neshto sladursko a ne nqkoq tupo spomen4e ot predi 15 godini... dori 1 izr da e no da e samo za neq, taka shte se pochuvstva specialna
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    най вероятно покана да излезете някой път или веднага
    мХм
    So free

Kakvoto i da kaje no da e romanti4no
    Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
    че те обичам ужасно!
    http://www.vbox7.com/play:e0153437

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от SlAdKoTy zLo

Хахах, това ако някое момче ми го каже по телефона, както и другото клише за разходката из сънищата му, директно ще му се изсмея и ще му затворя.
    Tukmo su6toto 6tiah da napi6a... Ne haresvam razni takiva "mili4ka","sladyrano","slunce",bla bla ot nepoznati nito puk niakvi glypavi kli6eta..
    Po-dobre prosto i kaji: "Zdrasti.Kak si? Kakvo pravi6" i ako ti kaje 4e i e sky4no za6toto e sama i niama kakvo da pravi togava i predloji da izlezete na razhodka ili ne6to takova a ako kaje 4e v momenta gleda film ili se zanimava s ne6to otgovori 4e prosto si si mislel za neia i si iskal da izlezete no 6tom ima kakvo da pravi moje niakoi dryg put

гфдг

забравих да спомена че се познаваме.. не ходим , но мисля че и двамата се харесваме,.. аз обаче както казах направо я обожавам, бих направил всичко за нея.. и е толкова сладка че като я видя ми се свива стомаха ама да не проточвам тука че.. наистина има романтици тука,.. добри отговори видях.

Za6to ne
    Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
    че те обичам ужасно!
    http://www.vbox7.com/play:e0153437

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Аз бях женка..
    "Ща чукам бйейби"
    достатъчно романтично ли е

Да определено е мн романтично
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си