Здравейте значи искам да ви попитам с какво си бръснете краката?Аз лично със самобрасначката и вчера като ходих при козметичката ми и й казах че не искам с епилатор защото ме боли а със самобръсначката става едно такова на точици...и тя ми каза на краката си да слагам лосион за тяло и после със самобрасначката преди малко така и направих и съм много доволна \/ сега нямам такива точици нищо че пак космите си растът бързо та сега ще ви копирам какво намерих във нета
"gfs:Бръсненето по женското тяло не е много добре.От него се получават пъпчици,понякога ранички и освен това в днешно време винаги можеш да разпознаеш епилирано тяло с бръснено.Бръсненето остава "следи",които стоят като черни точки а при епилирането съвсем не е така.То скуби космите от корените им и затова много по-бавно поникват след това!Има доста жени които се отказват от епилиране защото им причинява болка.Тогава аз като човек който се занимава с качествена козметика,ще посъветвам всички жени преди бръснене да намажат мястото(мишници,крака и др.) с крем било то какъвто и да е но за предпочитане е лосиона за тяло.
Та тази жена също казва че е добре с лосион за тяло!