.

Виж резултатите на анкетата: Кой според вас е най-прецакан от стачката?

Гласували
78. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Учителите

8 10,26%
  • Родителите

5 6,41%
  • Учениците

65 83,33%
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Голям фен Аватара на mey_si
    епа ние ко учителите ако искат и днес могат да спрат ама не те на инат ами те родителите не са мноу претсакани щот ако имат по голямо дете ама ние

кой може...учениците естествено...

Учениците разбира се
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Учениците, естествено.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Голям фен Аватара на mokka
    6to za vupros?!mnogo qsno 4e nie ,u4enicite.kakto se o4ertava 6e u4im celiq uli a ako produljavat s tqhnite gluposti mai i avgust!!!

Учениците, естествено.

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Най-прецакани са разбира се учениците... родителите са прецакани, дотолкова, че ако имат малко дете(малки деца)им е трудно да съчетаят работата с отглеждането им, когато не ходят на училище...
    мхм,баща ми изперка тоя един месец с почти тригодишния ми брат =)

Учениците.

Че как кой - много ясно, че ние учениците.

Супер фен
    Ми мисла, че ние (учениците) си оставаме най-прецакани... Въпреки, че по време на стачката си ми беше много яко Ама изгубихме много материал ии сега излиза, че в нашето училище пролетната ваканция е 4 дена, от които 2 се падат събота и неделя...

Определено учениците нестига, че ще вземет от ваканцийте, който така или иначе не са много, а и домдшните и уроците са повече!!!

Учениците винаги са прецакани!!!

Град
    At the world's end
    Учениците, но и УЧИТЕЛИТЕ
    ЗАЩО ЛИ? Защото учителите прекалено дълго чакаха реакция от управляващите относното заплатите им, както и учебната система. Защото не може заплатата на един учител да бъде мааалко по-висока от минималната работна такава. Защото всички искат по-добро образование и много учители иват обвинени, че не дават достатъчно на учениците си, а същевременно правителството не прави нищо по въпроса и трупа солисен държавен резерв, който на практика е НЕНУЖЕН. Защото не може учителите да бъдат обвинявани че не си вършат работата и че работят малко, при положение, че НИКОЙ НЕ СИ ДАВА СМЕТКА, че работното време на един учител не свършва при излизане от училището и че материала който се излага пред учениците се подготвя предварително предния ден. ДА, има лоши страни на образованието, това е така, ДА някои наистина не си вършат работата и това е така, но според мен най-напред на учителите трябва да им се предложи добри условия на труд и след това да се съди, кой е крив и кой е прав. ПОМИСЛЕТЕ върху въпроса защо учителите в България ас на СРЕДНА ВЪЗРАСТ 50-55 години.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

и спред мен учениците,щото сега ни ги сгъчкват уроците..ии ..т.н.
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

И 10 години да минат май пак ще се дискутира тази тема...
    А като си представям колко още такива стачки ще има..и не само на учители

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Голям фен Аватара на Ruthless
    Разбира се, че учениците, както се спомена и родителите, ако имат малки деца. Обаче учениците, изпраскват ни целия материал и докато се усетиш хоп... срока свърши в четвъртък тази седмица. И сега за някои се налага да се стягат в ученето, тъй като първия срок беше малко зле, ама.... ще се оправят.

ramaiana
    Guest
    Темата вече е стара...
    заключвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си