.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 169
    еми нищо не мога да направя по въпроса.. щом е решила че е достатачно голяма за да си има приятел.. ще я подкрепя ..но ако иска нещо секс тва онова напрао да забрай ....
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Град
    Dreamland Varna
    Ми ще кажа, че се радвам и може да я бъзикам после
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Цитирай Първоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
    ..но ако иска нещо секс тва онова напрао да забрай ....
    Мойта така ми вика да забрая за тва...и за онова..и за трето...и пето...
    Само че аз не само че не забравям,ами и изпитвам още по-голямо удоволствие от нещата

Ми съвсем нормално..все пак е на 14 не на 4 ..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
    еми нищо не мога да направя по въпроса.. щом е решила че е достатачно голяма за да си има приятел.. ще я подкрепя ..но ако иска нещо секс тва онова напрао да забрай ....
    Да бе,тя пък ще забрави.Забранения плод е най-сладък.
    По темата-Бих си поговорила с нея за ранния секс,опасностите,които крие,отговорността,която поема със започването на полов живот и евентуално бих искала да се запозная с щастливеца.

П.С.Майка ми никога не ми е забранявала нищо и така е много по-трудно,защото трябва ти сам да си определяш границите и когато знаеш,че родителите ти(в моя случай майка ми) ти имат пълно доверие се стараеш да не го загубиш.
    Познавам много хора,които са ги държали много из късо и изведнъж като станат на 15-16 си наваксват и искат да опитат от всичко .Така е много по-лошо.
    Така че,се надавам като стана майка все още да мисля така. \/

Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Ще се зарадвам , но ще си поговорим малко за ранния секс. Все пак ако я изправят пред дилемата "или ми пускаш или чао " да знае какво да направи
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    След 13 за приятел вече може.
    Бих реагирала съвсем нормално, ако момчето е свястно и на прилични години.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Какви са тия гаджета на 14. Преди 16 никакви гаджета.......На 14 си е чисто и просто дете. Така, че няма да го одобря определено. Абе аз ще си я възпитам като мен и баща си да е!

Ами как да реагирам На 14 си достатъчно голям и сам решаваш с кой излизаш и кой не

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ако ми каже това нещо ще я черпя една бира и ше и кажа да не се влюбва толкова много!А да и ако пуши ще и дам пари за цигари :P

Ми няма проблеми...само да не ми иска пари!

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    След 13 за приятел вече може.
    Бих реагирала съвсем нормално, ако момчето е свястно и на прилични години.
    И ще я разпитвам един час за него.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Един ден,когато и аз стана родител,ще мога да отговоря доста изчерпателно по този въпрос.Сега,обаче по темата-всичко си зависи от семейството,от това с какви разбирания е и каква е дъщерята,дали е възпитана добре,дали е отговорна,а бе въобще факторите са доста...
    Според мен,няма нищо нередно в това,стига самото момиче да знае какво прави и да цени себе си.Това е в общи лини.В началото на родителите може да им бъде кофти от самата мисъл,че тяхното "малко момиченце",пораства,но това е положението...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Време ти беше и внимавай тва ще кажа
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Kazanlyk
    Цитирай Първоначално написано от ?love_haTe!
    Нормално е момичето ми на 14 да има приятел..и дори да
    води полов живот на 14..е няма да ми е супер,но ще и кажа Ок.
    Живота е нейн и аз нямам намерения да се бъркам..има един живот нека направи каквото намери за добре.
    И това не е много правилно да я оставиш сама да води живота си , все пак за какв оса родителите?Не може да оставиш едно дете само да се оправя , защото ще тръгне по лош път , така че да я оставиш по течението и да прави каквото намери за добре не е най-добрата идея.

Сега по темата напълно нормално е да си има приятел на тази възраст.Поискай да се запознаеш с него , разбери какви са намеренията й спрямо него и задължително й обясни нещата за секса и последиците от него.Не се притеснявай,всичко е в реда на нещата
    Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!

Град
    Асеновград, България
    Ще кажа добре и няма да имам нищо против, но само ако не се стига до нищо друго!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от SkendY
    Цитирай Първоначално написано от ?love_haTe!
    Нормално е момичето ми на 14 да има приятел..и дори да
    води полов живот на 14..е няма да ми е супер,но ще и кажа Ок.
    Живота е нейн и аз нямам намерения да се бъркам..има един живот нека направи каквото намери за добре.
    И това не е много правилно да я оставиш сама да води живота си , все пак за какв оса родителите?Не може да оставиш едно дете само да се оправя , защото ще тръгне по лош път , така че да я оставиш по течението и да прави каквото намери за добре не е най-добрата идея.

Сега по темата напълно нормално е да си има приятел на тази възраст.Поискай да се запознаеш с него , разбери какви са намеренията й спрямо него и задължително й обясни нещата за секса и последиците от него.Не се притеснявай,всичко е в реда на нещата
    Аз няма да я оставя на произвола на съдбата.
    Ще поговорим на темата за приятеля й,за секса.Ще й обясня.
    Ако тя реши да прави секс и т.н.т...няма да се противопоставям.
    Живота е един и си е изцяло нейн,аз нямам право да се бъркам.
    Освен това по-добре ще е тя сама да се учи от собствените си грешки..
    ако аз й обяснявам няма да го разбере,само трябва да го усети.

П.С.Някои може да не ме разбират,но аз така си разсъждавам.

Walk go home boy...

Ще и забраня да излиза
    Все пак аз съм на 20г. и не съм имал приятелка, пък тя ли....
    За дискотеки пък апсурд!!!!

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Нека първо си представим, че съм създала едно голямо и сплотено семейство.. Та, когато дъщерята ми изтресе новината, както всички родители, бих се притеснила. Все пак е в една такава възраст..Бих си поговорила с нея за това, че определено трябва да внимава с кого се захваща, както и че трябва да се пази. Също така бих изявила желание да се запозная с приятеля й. =D>
    You are broken, I can fix you...

ами нямам дъщеря така че не мога да ти отговоря....

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    Ше и кажа да го покани на бира и шкембе
    There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...

ако доживея да имам дъщеря....
    и тя си има гадже....
    ми ще искам да се запозная с него

Еми как да реагирам...Напълно нормално е!На 13 - 14 вече навлизат в пубертета,Напълно е нормално на да има приятел!
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

Град
    Blondeland
    Ако тогава разсъждавам така както сега , няма да има никакъв проблем , дори напротив ще съм щастлива от факта че дъщеря ми започва малко по малко да "пораства" и да съзрява, защото да градиш стабилно отнишение с друг човек си е голям майсторлък и изисква зрелост.
    Естествено ще поразпитам за момчето , за поведението му и тн....но все пак ще съм се постарала така да въпитам детето си че да му имам пълно доверие
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Бих запазила спокойствие. Ако познавам момчето и знам, че е добро не бих имала нищо против. Но, само приятел, дума да не става за секс.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си