- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ако 14-годишната ви дъщеря каже,че си има приятел...
vijte kfo toq forum e za teenovete a ne za roditeli napraite si drug forum![]()
![]()
![]()
po temata mi ko tolkoz ako e svqsno mm4eto ako bqh roditel nqma6e da vazrazqvam
+2,to4no kazanoПървоначално написано от Morning
ами и аз бих се зарадвала все пак няма нищо лошо да си има приятел![]()
<OJ>
Нормално. Няма нищо лошо в това. Даже ще се радвам, че ми е казала, защото повечето ги е срам да кажат на родителите си.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
emi nqma da se o4ydq.vse pak e na 14 nap1lno normalno e![]()
Няма проблем..аз нищо не бих и казала..може би само да не се прибира прекалено късно,но иначе не виждам проблем в подобна връзка![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ще и кажа да го викне на гости да ме запознае с него и като дойде ще го предупредя, че ако и направи нещо ше му издърпам ушите![]()
Ще и кажа:
"Браво на мама детето' .. дай ми са една водка от хладилника!"![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Това е вече съвсем норомално!И бих реагирала норомално,даже бих искала да се запозная с младежа![]()
Еми лично аз ще поискам да ме запознае с него да го видя ... ако е свестно момчето защо да не излизат няма става монахиня ама ако е некой бунак .....![]()
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
Еми нормално е... как да реагирам... ще я поздравя и ще и кажа да внимат какво прави с него щото все пак е малка и т.н, абе да се направя, че ме е грижа![]()
Не мога да дам много точен отговор.
Като цяло си зависи момичето какво е. Дали се държи като дете или е зряла за годините си. Много зависи и момчето на колко ще е..
Но каквито и да са, първото нещо, което ще поискам от нея е да го доведе да се запознаем.. Пък ако ми хареса ще и пожелая късмет с него. Ако не ми допадне, просто ще и кажа да внимава с него и ако има проблеми нещо.. да се обърне към мен.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от sladka__droga
Тва здравата ме изкефи!
.
Ааа по въпроса де да знам ко ше правяМоже би ще я оставя да си живее живее животеца само да не се стига до нещо повече
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Нормално ще реагирам, ще поговорим и ще искам да се запозная с момчето.![]()
мм съвсем нормално би трябвало да реагирам днес вече всеки един 14-годишен изпитва чувства към противоположния пол![]()
Еми предполагам,че тогава няма да съм с мисленето на родителите ми и се надявам,че ще го приема нормално.Според мен няма нищо лошо в това.Ще я попитам как вървят нещата,от кога са заедно и т.н.В никакъв случай няма да и забраня да се вижда с него или нещо от сорта.
.........
Бих реагирала напълно нормално. Това да се влюбваш в някой, после да го разлюбваш, да си намериш друг и т.н. си е част от съзряването. По този начин опознаваш противоположния пол.![]()
Как успяхте ПАК да изровите тема от две и седма??
Хах..отново изровена тема,ама нищо.
Всъщност.Аз като стана родител,живот и здраве,мисля,че по-рано от 14 години ще обясня на децата си всичко.Те не трябва да се притесняват да говорят с мен.Теми като любов,секс и какво ли още не,мисля,че трябва да се обсъждат между деца и родители.
Ако ми каже точно това: 'Имам си приятел.',аз ще поговоря дълго и широко с нея.Няма да се карам,а просто ще и обясня някои неща.
Няма нужда да се караме,защото и аз съм била на 14.. и аз съм харесвала някое момче..
Стига да не водят сексуален живот.Мисля,че 14 е една доста ранна възраст за такова нещо.