- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ако 14-годишната ви дъщеря каже,че си има приятел...
Един дълъг разговор за секса и бих се съгласил. Не бих позволил дъщеря ми да се е*е на 13-14...![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Хах..случайно и аз съм на същото мнение май сме един за другПървоначално написано от vamp
бзк
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
То на всеки родител му се иска тия неща да започнат възможно най-късно, но аз не бих се сърдила. Ще почвам с разговора за птичките и пчеличките и предпазните средства.![]()
майка й да се занимава с нея.. тя и без това на мене няма да иска да каже...
Аууу на 14! Как може..затварям я за 3 месеца домашен арест без скайп и телефон... не я оставам за миг сама, че може да отиде при него и... ка може МОЕТО дете да прави секс?! А не, не, без такива!Като стане на 18 може да си има приятел... евентуално....
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
на 14 го намираш за нормално? неам думи честноПървоначално написано от ?love_haTe!
![]()
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
абсолютно същата е ситуацията с мен и приятелката ми : )
аз съм на 16 тя на 14 заедно сме почти 9 месеца станаха .. най-прекрасните ми 9 месецааа ^^^^^
познавам се с майка, баща й, знаят че правим секс и нищо не казват . ?
какво могат да кажат, направят ?
да ни забранят да се виждаме ли![]()
![]()
тя се познава с наще
всичко е ТИП-ТОП !
Ами,първо ще я оставя,може да е моментно увлечение.Ако забележа,че нещата се задълбочават,ще й предложа,дори ще го изискам от нея,да го доведе вкъщи.Нека не е на вечеря или нещо такова,може би някоя сутрин за по чай/кафе.Бих искала да знам в чий(какви) ръце е дъщеря ми през свободното си време.
Ще го приема,без проблем.
Не мога да разбера какъв е проблема? Ест. че няма да имам нищо против. Ще се запозная с него и ако е пич още по-добре. Ще ѝ разрреша да го кани вкъщи когато си пожелае, да го води на празници дори. Дори и да ѝ забраня сякаш ако вашите ви кажат този не ми допада и вие ще го зарежете. По-добре да ми има доверие и да са близо, а не да се крият и т.н
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ще говоря с нея, то е съвсем нормално да си има приятел, може на нейните години, или по-голям. Няма значение. Вече хората си хващат гаджета 2-3 клас и аз ях така, няма лошо според мен. А за секса ще си поговоря с нея, ще и обясня, как да се предпазва и т.н., няма да и забраня, все пак това е нормално. Дали на 16-17, или на 14 все едно. Пак го е направила.
Вероятно в началото ще се постресна. Всеки родител знае, че детето му рано или късно ще порастне, но когато реални събития започнат да му припомнят това, той се стъписва и си казва "Ама кога стана на 14, та и вече приятел си има". И след обстойна проверка по майчина и бащина линия (без детито да знае) ако кандидат зетят се окаже свястно момче, няма нужда за притеснения
![]()
Ами да, нормално си е да има приятел. А за воденето на полов живот, ако момчето е свясно, отговорно и може да му се разчита какъв е проблема?Първоначално написано от DoomShadow
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Еми кво .. нормално е ;д няма да я лишавам от гаджета .. нейн си е живота и трябва да го използва на макс .. стига да не прекалява много много .. пък ако става дума за секс .. би трябвало сама да знае,че на 14 години и е рано ;]] .. ако пък не ;]] ок няя проблеми .. ще и обяснявам , ще я водя на гинеколог ;d тва е нормалн0 ..
Защо пък ти ще я водиш, аз съм на 13 и ходя от 10 годишен сам на лекар. Мойте родители сигурно няма да имат проблеми дори и да правя секс, що снощи цяла вечер си играх пред тях с един капут и баща ми и той, ама накрая накъде го стисна и се пръсна в него.Първоначално написано от nedosttupna
Няма нищо лошо в това дъщеря ми да си има приятел... Напълно нормално е. Няма да искам да ме запознава с него. Е хубаво ще е да ни запознае, но ако не иска не мога на сила да я накарам. Ще й обясня някои неща, ще й дам съвети и готово...
Има гооооляма разлика от личен лекар и гинеколог!!!Първоначално написано от dakata123
ще я Обия.
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Vurzana za parnoto . Ne ni obqsnqvai na nas nestava vupros za seks rano oli kusno samo zatova shte stava na vupros nai-malkoto momcheto e na 16 kruvta mu vri i kipi , priroda kvo da se prai.
Kia Kaha ! Ka ora,Ka ora! Ka mate,Ka mate!
не знам нашите как биха реагирали..![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
"Радвам се, че ми споделяш." и прегръдка примерно - така ще й отговоря.![]()
ем ще разпитам малко повече и толкоз![]()
Нормално е.
Ще поискам да се запозная с него. Ще я накарам да го покани вкъщи..
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
как ще реагирам?? - напълно нормално .. ще поразпитам ести след това ще я накарам да ме запознае с въпросното момче ..
и никога например няма да и направя проблем че си има приятел или че си е харесала някой .. защото има доста консервативни родители които като чуят любов и започват някъф терор срещу детето си ;xx не трябва да е така поне според мен .. всеки тинейджър е нормално да се влюби на тази възраст .. пък и не може да сме залепени вечно за "мама" и "тате" ..
ами аз съм на 14 и скоро казах на майка ми за приятеля ми .. тя забеляза сама де .. и вече като тотално почна да си личи и признах и такатя се зарадва и всеки ден ми говори за него
същност това е съвсем нормално .. ако дъщерята може да преценява сама за постпките си майката няма за какво да се тревожи както е в моя случай
![]()