- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ако 14-годишната ви дъщеря каже,че си има приятел...
Абе нормално е на 14 да има приятел,но за сексуален контакт не съм съгласна.
Мисля да си поговоря с нея и после може да го поканим вкъщи.Няма нищо лошо.![]()
I'm not in love this time,this night...
и аз бих поразпитала за момчето.
Но е напълно нормално.
Първоначално написано от Morning
+
Ще я накарам да ни срещне и ако преценя,че е добър,ще ги оставя да са заедно,ако не-няма да са заедноТова няма да го правя само докато е на 14 но и бая по-късничко
![]()
sexXgirl2007,като ти гледам коментара не си на повече от 12 години.
По темата:Дори и жената да и хареса,аз ще извикам дъщеричката си,ще и кажа да го покани вкъщи на по кафе и готово.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
нормално,как?бахти все едно ще се женят.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ами нормално![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Като гледам как разсъждават някои хора ми става лошо...![]()
![]()
Определено НЯМА да си оставя детето да прави каквото иска.Не и на тази възраст.
П.т. Ми ще си поговорим и ще и обясня някой неща![]()
" Глупаво е да правиш планове за бъдещето след като
не си господар дори на утрешния ден "![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ще кажа че е бъдеща курва
е да се обичат бе.. няма нищо лошо :P
ех колко либерална майка ще бъда..![]()
Просто аз
Хора тук се говори само за приятел/ка а не секс.С едното идва другото(по принцип).Ми к'во може само да и кажеш за какво да внимава и тфа е то ще си проличи дали ще стане нещо от нея или ще е...
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
Я не ми са стряскай,е.Първоначално написано от sexXgirl2007
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ще се зарадвам много,но ще й кажа да внимава (със секса)![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
+++Първоначално написано от LoveRetroMusic
Още не мога да преценя ако имам дъщеря... Но аз имам сестра на 11 и като стане на 14 ако има приятел като за начало ще го вида що за човек е ако не ми хареса ще му пръсна главата и няма да е с него![]()
А ако майка ми иска да го каня вкъщи изначално - направо ще пробия стената и ще избягам. Мразя прекалено ангажиращата обвързаност. Ние да няма да се женим... Ще караме няколко месеца и така е. Не мога да си представя нещо дълго.Първоначално написано от oTPoBHa
E,сега си мисля, естествено, че ще реагирам съвсем нормално..но кой знае какво ще ми минава през главата xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
ми ши и кажа да внимава и поне малко да са прай на недостъпна в тая възраст макар че си е прекалено нормално да си има гадже на тая възраст...![]()
ми майка ми беше реагирала доста остро...баща ми ме подкрепяше така да се каже...и все пак аз бих разбрала дъщеря си...в смисъл такъв ще се сетя че някога съм била на нейното място...и така нататък.. : )
При четенето на някои отговори в тази тема ме напушва толкова силен смях, че просто...Взимайки предвид излияния от типа на "е все пак е на 14" и "на 14 е, да не е на 4". Да не би на 14 изведнъж да се достига връх на някаква физическа и психическа зрялост? Не забравяйте, все пак, че в днешно време, болшинството от 14 годишните не знаят откъде пикаят, и много обичат да пускат теми по форуми "изпразни ми се на корема, бременна ли съм". Но да оставим сексуалното образование, тъй като по-голямата част от вас са поставили условието "без секс". Е, добре, за какво тогава е цялата дандания? За "любов? Съмняваме някой от дълбокопросветените четиринадесетгодишни да знаят какво е любов. Това е просто едно детско привличане, нищо повече. А батковците обичат да използват за секс.
Така, по темата. Както някой каза, има много фактори. Ако дъщеря ми се облича предизвикателно и очеизвадно "си го проси", например, бих поговорила строго и сериозно с нея на тази тема. Но, изобщо, как може да се задават подобни въпроси, при положение, че в отговорите им са включени хиляди, не, милиони обстоятелства.
Чакай бе, кой ти говори за сериозна връзка на тия години? Още по-малко пък за любов. Става дума просто за гадже и нищо повече.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
"Просто за гадже" ? Дефинирай ми.Първоначално написано от Wrathchild