- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ако 14-годишната ви дъщеря каже,че си има приятел...
^Ходят си по кафета,градинки,целуват се и се натискат и си мислят,че са влюбени...
А при някои има и секс...
![]()
инстругтаж за предпазване и запознаване с момчето..стига да не е някакъв наркоман нека се виждат пък и ще му кажа че ако ми нарани дъщеричката ще раздавам правосъдие кат бате Бойко![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Бях в 5-и клас когато казах на нашите, че се имам приятел. Е, вярно беше, че дори не се бяхме целували, но пък на кой му пукаше. Така де, после ми се подхилваха 1 седмица щом ме видеха.
Тази година точно бях навършила 15 когато отново си имах приятел. Та аз не им казах, но на тях им стана доста съмнително къде зачезва по цял ден примерен човек като мен. Нищо лошо не са ми казали. По-късно като се разделихме майка ми дори ми се кара, че не съм имала право да го оставям заради такава неоснователна причина. Но разбира се не е ставало дума за секс и подобни. Всъщност станало беше, но дотолкова, че и двамата да си изясним, че на тази възраст няма да си позволим такива "удоволствия".
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ако не смята да спи с приятеля си, няма да и правя проблем![]()
Трагедията е пълна...
Споко аз на 14 гаджетата ги сменях на една седмица![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ами всеки реагира различно , но ако с майка ти проведете един разговор на тая тема (не само секс , ами гаджета като цяло ) и между вас се изгради нужното доверие , то не мисля , че ще е проблем за нея !..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Тва "ако 14-годишната ви дъщеря" .... бла - бла ми напомня за лафа..Ако беше баба мъжка,щеше да има дръжка...
Аз бих реагирала съвсем нормално. Бих дала само съвета, да не се влюбва безкрайно до уши, защото рано или късно тази любов може да има край и няма да имам желанието да гледам детето си нещастно.
Ще ми бъде много приятно ако си споделя с мен.. и ако иска съветите ми..
Много бих се зарадвала за нея .. дори се надявам да знам всичко от начало с това момче и т.н.
Искам както аз с майка си си казвам всичко, така и с нея..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
на моя баща пък ще му изгърми бушона, ама той си е такъв![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Нормално e разбира се...Това си е нейният живот, тя ще реши как точно да го изживее. Важното е доверието между майката и дъщерята. Аз например също съм на 14 години и имам приятел на 16Хубавото е. Радвам се, че с майка ми се разбираме и тя ми има доверие, какво правя. Споделям си с нея , както и тя с мен. Не намирам лошо , ако нещата между момичето и момчето са сериозни, да се води и полов живот :]
awerw♥