.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 169
    shte nakaram dashteria mi da dovede utrepkata v kashti. Shte go zatvoria v edna staia i taka shte gto splasha che kato izleznat na kino da se strahuva da ia pogledne v ochite i da ia hvane za raka. A ako i stori neshto shte go nameria shte go sableka gol na ulicata v centara na Sofia i shte go zavarja za edin stalb na nekoe krastovishte s beleznici

еми при положение че аз саобщих новината на маика ми за гаджето ми така де бившото беше лятото и и казах "мамо така и така запознах се с едно момче и ся сме гаджета казвам ти го аз защото не искам като съм с него и срещна някои познат на улицата да ти каже че съм била с момче а ти да отричш защото така се получава кофти" мии как ще реагирам ли ще пораспитам малко в смисал на колко години е каде учи иии толкова...

Нямам представа под какъв ъгъл ще гледам нещата след толкова години.

Напълно нормално и естествено, даже ще се чувствам горд, че детето ми е забелязано и привлича другия пол :P За секса ше си говорим да внимава и т.н., но няма да има никакъв смисъл, защото детето ще прилича на мен и ще прави каквото си иска...
    Three rings for the elven kings...
    J.R.R. Tolkien

Ще им дам благословията си на младите да се обичат. Но щом той е на 16,сигурно ще иска секс,затова само ще ги предупредя с "Използвайте презерватив".А те ако искат да го правят,важното е и да са отговорни.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Децата вече нямат детство. Какво като момчето е на 16? да не би да е ужасно голямо и отговорно за интимни контакти? По мое мнение-не е!

Добре...ше попитам 2,3 въпроса за него. Ще й кажа как стоят нещата в неговата глава и пак да си го харесва но да има винаги 1 на ум. ще й кажа...всяко едно твое решение ще има последствие така 4ее внимавай какво решаваш! На тази възраст тинейджърите са мн уязвими за което съжеляват после...аз определено ще й обясня вси4ко с пълните му подробности! било то за секс свирки любов и тн

e sa kfo kato 4e li ne e normalno
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Ако 14-годишната ви дъщеря каже,че си има приятел...

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Как ще реагирате ?
    П.П. За разни там,дето като чуят нещо подобно почват да ми говорят как днешната младеж пропада и се проебава на 12...да подчертая,че тук не се говори за секс ( :
    Едит:Пича е на 16
    Просто ще държа нещата под контрол,ще искам да го познавам,ще си пестя негативни мнения за него,но ще го държа изкъсо и под око и ако нещо не ми хареса,лична саморазправа
    Да знам къде ходи,кво прави и нека се забавлява,аз така бих направил ако имах дъщеря на 14

п.п.Ех добър баща ще бъда!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен
    Град
    Варна
    Ще го приема съвсем нормално...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Aми аз съм на 15,а той на 16...горе долу същото.Нормално е.Стига да не е нещо повече от целувки и прегръдки,защото поне за мен е малко рано за по сериозни неща.. Иначе всичко си е ок.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от izmislenata
    ^^
    Искам и аз такива родители.
    Иначе, какво ще кажа-ще се зарадвам и НЕ бих се месила в личния живот на детето си. К'вото иска,т'ва да прави.
    сега така викаш, ще те видим после...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Съвсем норомално ще реагирам все пак вече ще е на 14..

Супер фен
    Няма да възразя относно приятеля й, НО сериозно ще поговоря с нея за секса... и изобщо да не бърза, я..... Де да имам късмета да си родя момиче, пък тогава ще мисля за други неща...

мммм филма от който беше породена тая тема вече мина
    Мама знае,даже май и тати знае...сичко е супер яко...не го вярвам някак си...
    Тя дори не ми чете лекция за секса...баси...

чесно казано 1-та ми целувка с език беше на 12 така че спокойно

Това е нормално ! Бих се зарадвала .

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ем ще го приема нормално,ама да не прави секс.

Ще се опитам да разбера дъщеря ми...макар че майка ми ..никога не би ме разбрала по този въпрос... аз съм на 14 и за да имам приятел...трябва да крия а тва е ужасно повярвайте ми ...

Нещо напълно нормално..на никомъ не е чуждо,че по време на пубертета започваш да усешташ привличане към другия пол..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Normalno ne6to Az bqh на 14 и за тази ми възраст имах МНОГО сериозно връзка с едно момче бяхме 8 месеца заедно Майка ми знаеше ,познаваше го За мен е НАЙ-нормалното нещо

аз съм на 14 и си имам гадже и майка ми знае и няма нищо против

Фен
    Град
    Казанлък
    За всеки случай няма да и забраня. Всъщност като се замисля, зависи какво ще е момчето. Ако е някакъв боклук, естествео, че ще направя нещо по въпроса. Не бих я оставила в ръцете на някой идиот, но ако момчето си заслужава-ще се радвам и ще я подкрепям. Все пак е нормално на 14 да имаш някакви увлечения към противоположния пол.

6te se zaradvam mnogo!!!Nqma ni6to lo6o v tova...

Град
    при мама
    Ми супер,ще й кажа браво.
    По-лошо е да няма гадже.Така бих се чувствала по-спокойна.Е ако е добро момчето де.
    ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си