- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ако 14-годишната ви дъщеря каже,че си има приятел...
shte nakaram dashteria mi da dovede utrepkata v kashti. Shte go zatvoria v edna staia i taka shte gto splasha che kato izleznat na kino da se strahuva da ia pogledne v ochite i da ia hvane za raka. A ako i stori neshto shte go nameria shte go sableka gol na ulicata v centara na Sofia i shte go zavarja za edin stalb na nekoe krastovishte s beleznici![]()
еми при положение че аз саобщих новината на маика ми за гаджето ми така де бившото беше лятото и и казах "мамо така и така запознах се с едно момче и ся сме гаджета казвам ти го аз защото не искам като съм с него и срещна някои познат на улицата да ти каже че съм била с момче а ти да отричш защото така се получава кофти" мии как ще реагирам ли ще пораспитам малко в смисал на колко години е каде учи иии толкова...
Нямам представа под какъв ъгъл ще гледам нещата след толкова години.
Напълно нормално и естествено, даже ще се чувствам горд, че детето ми е забелязано и привлича другия пол :P За секса ше си говорим да внимава и т.н., но няма да има никакъв смисъл, защото детето ще прилича на мен и ще прави каквото си иска...
Three rings for the elven kings...
J.R.R. Tolkien
Ще им дам благословията си на младите да се обичат.Но щом той е на 16,сигурно ще иска секс,затова само ще ги предупредя с "Използвайте презерватив".А те ако искат да го правят,важното е и да са отговорни.
![]()
Децата вече нямат детство. Какво като момчето е на 16? да не би да е ужасно голямо и отговорно за интимни контакти? По мое мнение-не е!
Добре...ше попитам 2,3 въпроса за него. Ще й кажа как стоят нещата в неговата глава и пак да си го харесва но да има винаги 1 на ум. ще й кажа...всяко едно твое решение ще има последствие така 4ее внимавай какво решаваш! На тази възраст тинейджърите са мн уязвими за което съжеляват после...аз определено ще й обясня вси4ко с пълните му подробности! било то за секс свирки любов и тн
e sa kfo kato 4e li ne e normalno
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Просто ще държа нещата под контрол,ще искам да го познавам,ще си пестя негативни мнения за него,но ще го държа изкъсо и под око и ако нещо не ми хареса,лична саморазправаПървоначално написано от Madness
Да знам къде ходи,кво прави и нека се забавлява,аз така бих направил ако имах дъщеря на 14
п.п.Ех добър баща ще бъда!![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ще го приема съвсем нормално...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Aми аз съм на 15,а той на 16...горе долу същото.Нормално е.Стига да не е нещо повече от целувки и прегръдки,защото поне за мен е малко рано за по сериозни неща..Иначе всичко си е ок.
![]()
сега така викаш, ще те видим после...Първоначално написано от izmislenata
![]()
Съвсем норомално ще реагирам все пак вече ще е на 14..
Няма да възразя относно приятеля й, НО сериозно ще поговоря с нея за секса... и изобщо да не бърза, я.....Де да имам късмета да си родя момиче, пък тогава ще мисля за други неща...
![]()
мммм филма от който беше породена тая тема вече мина![]()
Мама знае,даже май и тати знае...сичко е супер яко...не го вярвам някак си...
Тя дори не ми чете лекция за секса...баси...
чесно казано 1-та ми целувка с език беше на 12 така че спокойно![]()
Това е нормално ! Бих се зарадвала .
Ем ще го приема нормално,ама да не прави секс.
Ще се опитам да разбера дъщеря ми...макар че майка ми ..никога не би ме разбрала по този въпрос... аз съм на 14 и за да имам приятел...трябва да крия а тва е ужасно повярвайте ми ...![]()
Нещо напълно нормално..на никомъ не е чуждо,че по време на пубертета започваш да усешташ привличане към другия пол..
Normalno ne6toAz bqh на 14 и за тази ми възраст имах МНОГО сериозно връзка с едно момче бяхме 8 месеца заедно
Майка ми знаеше ,познаваше го
![]()
За мен е НАЙ-нормалното нещо
![]()
аз съм на 14 и си имам гадже и майка ми знае и няма нищо против
За всеки случай няма да и забраня. Всъщност като се замисля, зависи какво ще е момчето. Ако е някакъв боклук, естествео, че ще направя нещо по въпроса. Не бих я оставила в ръцете на някой идиот, но ако момчето си заслужава-ще се радвам и ще я подкрепям. Все пак е нормално на 14 да имаш някакви увлечения към противоположния пол.
Ми супер,ще й кажа браво.
По-лошо е да няма гадже.Така бих се чувствала по-спокойна.Е ако е добро момчето де.
;]