- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е?
Значи пих Ескапеле на 25-я час след гафа и вчера по дата трябваше да ми дойде,а не ми дойде!Нормално ли е малко да ми се забави от хапчето,защото съм чувала,че от ескапеле се размества цикъла
Не съм надута,а просто съм разглезена
Нормално е \/
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
оххх мерси![]()
Да нормално е , но за да си по-спокойна направи тест Пожелавам ти да няма нищо![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Нормално е :P Все пак след 2 седмици си направи тест
syvsem normalno e,edna frendka go pii predi okolo sed i syshto i se poluchi razmestvane v cikyla,a i na listovkata bi trqbvalo da pishe,che vodi do takiva menstrualni smushteniq...![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Много ясно че е нормално - все пак влияе на хормоните ако не знаеш.Вземи се светни по темата - все пак касае здравето ти![]()
Не за вражда, за обич съм създадена!
ave vie ne ste li 4uvali za prezervativi ve horaПървоначално написано от Dilian4enceto
Iznasilvaite samo tova koeto se dviji,a kogato stanete na 16 moje da iznasilvate granitogres hmm
деа вече децата не се кефят на балониПървоначално написано от otvarq4a na devici
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Абе презерватива се скъса не сме го правили без!Кат не си разбрал не говориПървоначално написано от otvarq4a na devici
Това е заради хапчето, спокойно!!!![]()
napalno normalno e ne se 6a6kai,no ako e nqkakva golqma promqna v cikala trqbva da otide6 na lekar zadaljitelno.
оооо дойде ми вече съм спокойна![]()
mi neznam sigurno e normalno!spox![]()
![]()