.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Мега фен
    Град
    София

Стачката няма да свърши!

Да, няма. Учителите няма да подкпрепят споразумението и това ще стане ясно понеделника след изборите, когато вече ще са ясни кметовете по места. Всичко беше предизборно. А учителите, понеже са инати няма да се върнат в училище,а ще продължат с исканията си. Единния стачен комитет обаче не ми е ясно какво е казал. В сайта на моето училище пише, че стачката продължава до подписване на споразумение, то е подписано, но даскалите няма да се съгласят. Четох доста мнения по форуми на учители и така ще стане.

Сериозно ли?!

мхм.до ся нищо не са казали даскалите,само синдикатите говорят.а учителите няма да се съгласят да подпишат,щото тва е същото като предишното предложение
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Честито!Кефете се...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Нашето даскало продължава ! Боже почти два месеца стачкуваме . как ще наваксаме не ми е ясно
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Нашето даскало продължава ! Боже почти два месеца стачкуваме . как ще наваксаме не ми е ясно
    Това кога го разбра? ..аз все оптимист се опитвам да бъда, ама явно...

=D> Dano da e taka vuob6te ne mi se hodi na u4ili6te!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Kak si znaeh 4e st4kata nqma da svar6i...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ае ся последно тря ли да ходим или не ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

posledno?!?!?!na u4ili6te li sme v vtornik ili ne????

Град
    Utopian future state
    ^ ТЕЗИ ТЕЛЕВИЗОРИ ЗА КВО СА ВИ?????
    Откъде да знаем ние дали вашето у-ще работи
    Никой не знае със сигурност, всичко ще решат учителите в понеделник!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Даскалът ми по математика каза, че някои училища продължават стачката и затова трябва да се обадим в училището....Аз проверих в сайта на нащо и пишеше, че продължава...Вече съвсем се обърках

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Ми аз разбрах,че стачката е приключила
    Testis unus,testis nullus...

Дано =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Ами на мен ми казаха, че даскалите са сключили споразумение и от вторник сме пак редовно.

Синдикатите се съгласиха с Министъра!Но трябва да бъде подписан договора от учителите..........Може и на някой места да продължат стачките!

Повече от фен
    Офффффффффффф още ли бе?
    До кога?????

Ние пък си почваме от вторника...

AZ p1k ve4e nz kfo da kaja....posle vsi4ko she si go izkarat na vs ni....s tehnite stachki...napravo nz
    If I could, then I would
    I'll go wherever you will go
    Way up high or down low, I'll go wherever you will go!!!

Синдикатите получиха няк'ва оферта от правителството. Изпратили са я до училищата. Ако повече от половината учители са съгласни с таз' оферта, синдикатите ще могат да подпишат и да тръгнем, доколкото разбрах. Т'ва ще стане ясно понеделник.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DarkAvenger
    Синдикатите получиха няк'ва оферта от правителството. Изпратили са я до училищата. Ако повече от половината учители са съгласни с таз' оферта, синдикатите ще могат да подпишат и да тръгнем, доколкото разбрах. Т'ва ще стане ясно понеделник.
    Точно така, а настроенията в училището ми са, че ще се подпишат под споразумението. Но става въпрос за 50%+1 от училищата в България. Между другото, вижте какво прочетох току- що.
    http://dnes.dir.bg/2007/10/27/news2261585.html

Град
    София
    Това са конспирации. Важно е това, което се обявява официално. В момента е обявено, че във Вторник сме на училище. Съветвам ви в това да вярвате и да се приготвите за учене.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

ох хич не ми се почва
    Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....

Мега фен Аватара на Blab
    На мнението на Сантра съм!
    Предизборни перденца виждам аз.Моите учители не са потвърдили, че ще ни "посрещнат" във вторник, тъй че въобще няма да се подготвям психически...или по какъвто и да е друг начин.
    Ще си гледам Коритаров и ще се разбере к'во ще става.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Това са конспирации. Важно е това, което се обявява официално. В момента е обявено, че във Вторник сме на училище. Съветвам ви в това да вярвате и да се приготвите за учене.
    Искрено се надявам да е така, но докато не потвърдят с подписване вече на споразумението нищо не е сигурно. Пак казвам - дано вторник се върнем в училище.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си