- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Напих се-срамувам се от постъпката си
Ooo estestveno, 4e mi se e slu4valo ta to na koi ne se e slu4valo?! Pomnq parvoto zdravo napivane be6e s tekila az i o6te 1 momi4e dvete si izpihme 1 6i6e za 30min posle ne me pitai, 4e i s edni rodnini trqbva6e da se sre6tam, ne pitai kak sam se darjala da varvq v prava liniqПървоначално написано от tami
![]()
. Na6ite spqha kato se pribrah, na drugata sutrin sama im kazah, 4e sam se napila i vaob6te ne mi se karaha samo ba6ta mi mi kaza kak sam mojela da piq tolkova alkohol bez da znam dali e ka4estven haha
i bvaob6te ne mi se karaha. Sigurno pri men go prieha normalno, za6toto si piivam s tqh ponqkoga po malko vince vodka ili biri4ka i mi imat doverie 4e si znam mqrkata
.
Mislq, 4e trqbva d apogovori6 s va6ite i da im kaje6 4e e bilo za posledno, kato za parvo napivane ti e leko prosteno ... ne si si znaela mqrkata no drugiq pat im kaji 4e 6te vnimava6 kato pie6![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
ами и аз първия път като се офърлях наще ме прибираха, щото сам нямаше как да се прибера и ми разправяха, че не го очакват от мен, обиди и т.н., после драйфах 6 () пъти удома ама в последствие спрях да пия и вече ми имат доверие
![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Моето пиянство е друго, аз като се напия ставам весел.
♠ The Nuts! ♥
оо аз като се напия и чесно ви каам ..скъсвам се от повръщане ..просто почне ли да ме омотава и съм 100% сигурна че аз рано или късно ше се раздраифъм ..затова в момента съм на такава хава че не пия ..дори и биричка спрях да пия ...
иначе да и аз съм се прибирала доста пияна в нас .. не си оцлеих леглото оповръщах стените ..ае все забавни неща ... напрау супер тъпа и малка съм била ...
иначе ще им мине .. то няма как... всеки има свойте звезни мигове ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Случвало ми се е да се напивам но не са ме хващали
Първоначално написано от tami
тъпа путка , путко
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE