.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Град
    Лондон

Re: Напих се-срамувам се от постъпката си

Цитирай Първоначално написано от tami
    na vas slu4valo li vi se e ne6to podobno [/b]
    Ooo estestveno, 4e mi se e slu4valo ta to na koi ne se e slu4valo?! Pomnq parvoto zdravo napivane be6e s tekila az i o6te 1 momi4e dvete si izpihme 1 6i6e za 30min posle ne me pitai, 4e i s edni rodnini trqbva6e da se sre6tam, ne pitai kak sam se darjala da varvq v prava liniq . Na6ite spqha kato se pribrah, na drugata sutrin sama im kazah, 4e sam se napila i vaob6te ne mi se karaha samo ba6ta mi mi kaza kak sam mojela da piq tolkova alkohol bez da znam dali e ka4estven haha i bvaob6te ne mi se karaha. Sigurno pri men go prieha normalno, za6toto si piivam s tqh ponqkoga po malko vince vodka ili biri4ka i mi imat doverie 4e si znam mqrkata .
    Mislq, 4e trqbva d apogovori6 s va6ite i da im kaje6 4e e bilo za posledno, kato za parvo napivane ti e leko prosteno ... ne si si znaela mqrkata no drugiq pat im kaji 4e 6te vnimava6 kato pie6
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    pod liubimata
    ами и аз първия път като се офърлях наще ме прибираха, щото сам нямаше как да се прибера и ми разправяха, че не го очакват от мен, обиди и т.н., после драйфах 6 ( ) пъти удома ама в последствие спрях да пия и вече ми имат доверие
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Град
    гр. Пловдив
    Моето пиянство е друго, аз като се напия ставам весел.
    The Nuts!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    оо аз като се напия и чесно ви каам ..скъсвам се от повръщане ..просто почне ли да ме омотава и съм 100% сигурна че аз рано или късно ше се раздраифъм ..затова в момента съм на такава хава че не пия ..дори и биричка спрях да пия ...
    иначе да и аз съм се прибирала доста пияна в нас .. не си оцлеих леглото оповръщах стените ..ае все забавни неща ... напрау супер тъпа и малка съм била ...
    иначе ще им мине .. то няма как... всеки има свойте звезни мигове ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Случвало ми се е да се напивам но не са ме хващали

Град
    Враца

Re: Напих се-срамувам се от постъпката си

Цитирай Първоначално написано от tami
    ami hora az v4era se napih i to dosta i pravihm mn prosotitii za koito mn sajelqvam i v bolnicata kato sa me zaveli sma pusvala lekarite i kvi li ne tapotii poneje sam nai malkata i mama mi kaza 4e ne go e o4akvala ot men tate sa6to i sq ne 4e mi se karat ama me gledat kato nai golqmata mar6a i piqnica i sq mie e dno takova gadno i iskam mama i tate da arzberaty 4e poe4e nhqma da praq taka na vas slu4valo li vi se e ne6to podobno

Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.,не пракалявай с емотиконите
    тъпа путка , путко
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си