- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прекалено малка :S
Zdraveite pakimam edin vapros svarzan pak s rusata kosa
taka na 15 sam a maika o6te ne mi e pozvolila da si boqdisvam kosata v ruso
parvi vapros kak da q ybedq ? vtori vapros: prekaleno li sam malka naistina
pls iskajete mnenie
blagodarq vi predvaritelno![]()
JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!
Не , не мисля че си малка . Един съвет - за да стане хубаво русо използвай палете ххл . То и моето мамче не ми даваше , но я боядисах без да знае и после реакцията и беше "Много си хубава така" . Можеж да пробваш и това " Моля те , само един път , ще я подхранвам и няма да се увреди " Варианти много ...
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Как да убедиш майка си- знам ли, ти си я познаваш най-добре. Като за начало се замисли защо не е съгласна да боядисаш косата си. Изрусяването, както и всеки друг вид третиране на косата я увреждат. Нали знаеш, че освен в случаите, когато косата ти е била просто по-тъмно руса, във всеки друг случай, трябва да подновяваш цвета на косата, особено в корените на всеки 2-3 седмици. В противен случай става неприятна гледка. А боядисвайки уж само корените, виждаш, че се получава макар и малка разлика с останалата коса. При което трябва да боядисаш цялата си коса. Представи си на какво ще заприлича тя след подобни третирания. Все пак това е твоята коса, така че нито аз, нито майка ти, нито който и да е тук, може да те убеди в нещо!![]()
emi i na men maika mi nemi dava6e da se izrusq zatova parvo q nakarah da si naprsq ki4uri i taka napraih si posle i kazah 4e 6te gi poddarjam i postoqnno hodeh da si praq novi i to nakraq tq se saglasi i da se izrusq eee sq ve4e ne sam si s rusa kosa ama tova be6e kat bqh na 14 ama da znai6 mnogo 6te si iztu6ti6 kosata
Първо помисли,че като започнеш веднъж боядисването трябва постоянно да го правиш.
Ако найстина си се навила бих ти препоръчала фризьор,малко скъпичко ще излезе,но ефекта ще е по-хубав.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
По принцип съм против боядисването на коса.Много изгаря,а и не виждам какъв е смисъла.Щом природата те е направила кестенява,защо искаш да вървиш против нея ?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Защото любимата и чалга певица е с руса косаПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Аи първо добре си помисли , защото това много изтощава косата и последиците може да са направо катастрофални за косата ти ... А замайка ти познавяш я и би трябвало да знаеш как да я убедиш...
На 15г. мисля, че ти е прекалено рано да се боядисваш! Днес искаш русо, след 3 месеца ще се направиш черна, след това ще решиш, че трябва да си с червена коса, а само след още няколко месеца пък ще се сетиш, че руса си си била много добре и ще си съсипеш косата окончателно. Накрая ще си я отрежеш. Просто прекалено често си сменяш мнението на 15г...
На 15 години?! Недей ..
Не се боядисвай .... като се боядисаш един път ще трябва пак и пак и пак да се боядисваш защото ще седи грозно като ти израсте косата после ще ти окапе и ще приличаш на ->
и ще ти се вижда темето и ще се сещаш че майкати е била права да не ти даде ...
Намали си подписаПървоначално написано от NA_MADATA_BRADATA
Иначе по темата, и аз смятам, че си малка.
купуваш боята отиваш в някоя приятелка боядисва те изкъпваш се в тях.. и като се прибереш вкъщи няма кво да ти каже вече![]()
не мисли че си малка но...1.си изгаряш косата с това русо...2.мислиш ли че това найстина искаш или дали 100% ще ти отива този цвят да не стане така че като се видишп в огледалото да се оплашиш и да искаш отново да се боядисваш....според мен за това не ти позволява маика ти...съвет:по-добре като за начало си направи само кичури![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
аз за 1ви път се боядисах на 12
и се боядисах синя))
ко я питаш
аз се боядисах без да питам :0
събрах си пари и...)))
Споко, преди година и аз си бях навила на пръста да се боядисам руса, ама майка ми "НЕ!"Добре, че я послушах де.Щото направих си кичури тогава и в момента са ми бая израсли и хич не е красива гледката.А ако си боядисаш цялата коса, на всеки 3 седмици ще трябва да и мажеш корените иначе е отвратително като се покажат тъмните корени
А и всички знаем, че веднъж боядисаш ли русо никакъв цвят после не може да го покрие, все избива.Така,че не прави тая грешка
![]()
Xaxaxa...Napravo nqmam dumi...Kosata si e tvoq pravi kakvoto iskash...az moita si e tretiram ot 12-13 god.i nito 1 kosam ne mi e padnal! Good Luck!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Ми няма да я питаш бе, боядисваш се и готово, тя нищо няма да може да направи![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Ами не си малка честно казано аз съм на 13 и рядко но се боядисвам а за да убедиш майка си помоли и се![]()
Бъди себе си..