.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Малко по-специална диета :)

Хора дайте някакъв съвет как да сваля излищните килограми от корема и талията, но по начин, по който да не отслабвам на други места.Пробвала съм различни диети и упражнения, но "сланинките" по корема си стоят, а краката ми отслабват и се получава много грозен ефект ...

Re: Малко по-специална диета :)

Цитирай Първоначално написано от Cleo [Nobody`s Wife
    ]Хора дайте някакъв съвет как да сваля излищните килограми от корема и талията, но по начин, по който да не отслабвам на други места.Пробвала съм различни диети и упражнения, но "сланинките" по корема си стоят, а краката ми отслабват и се получава много грозен ефект ...
    По принцип се отслабва навсекъде
    Я ми кажи как ти отслабнаха краката

Не знам и очаквам да ти отговорят, за да разбера и аз :P
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Re: Малко по-специална диета :)

Цитирай Първоначално написано от Дебел Идиот
    Цитирай Първоначално написано от Cleo [Nobody`s Wife
    ]Хора дайте някакъв съвет как да сваля излищните килограми от корема и талията, но по начин, по който да не отслабвам на други места.Пробвала съм различни диети и упражнения, но "сланинките" по корема си стоят, а краката ми отслабват и се получава много грозен ефект ...
    По принцип се отслабва навсекъде
    Я ми кажи как ти отслабнаха краката
    За отслабването на краката съдя по това, че след спазване на диети дънките и панталоните, които нося са ми станали широки там ...

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Ама, кажи какви диети си спазвала, за да ти отслабнат краката.. а иначе за корема и талията.. незнам...

Китайска диета

Благодарение на тази диета за 21 дни ще свалите около 8 - 10 килограма!

I-и и II-и ден :1 л прясно мляко, 1 ч.ч. доматен сок, 200 г черен хляб.

III-и и IV-и ден : както следва :

Закуска : 1 чашка кафе или чай, но без захар. сандвич - 50 г черен хляб, 1/2 ч.лъжица мед, 1/2 ч.лъжица масло

Обяд : 1 чиния бульон /риба или пиле/. 50 г месо, 2 суп.л. зелен грах /боб/, 50 г черен хляб. След 2-3 часа : 50 извара /обезмаслено сирене/, 2 твърдо сварени яйца.

Вечеря : 1 чашка кисело мляко, 50 черен хляб /1 филия/.

V-и и VI-и ден

Закуска : 1 ябълка или 1 чаша ябълков сок.

Обяд : Зеленчукова супа без месо - зеле, патладжан, тиквички, моркови, пипер /по 2-3 лъжици/. - 50 г черен хляб

След обед : 2 ябълки или сок.

Вечеря : Зеленчукова салата, 50 г черен хляб, чай + 1/2 ч.л. мед.

ЗАБЕЛЕЖКА : До 21 ден се повтарят III, IV, V и VI ден . Без I и II ден!

1-вите 10 дена - без животински продукти

сурови зеленчуци
    зеленчуци на пара,варени или печени (тиквички, зелен фасул, броколи, карфиол и т.н.) - без боб, и царевица
    плодове и фрешове (без банани, грозде)
    кафяв ориз, картофи
    соево сирене
    зехтин

2-рите 10 дена - в менюто се включват:

пилешко
    риба
    яйца

3-тите 10 дена - добавете и обезмаслено кисело мляко и извара, но отделно от другите хранения

Всяка сутрин на гладно се изпива чаша вода с лимон и фреш от грейпфрут. Пият се зелени чайове или чайове за отслабване. Може да се пие вино (червено и бяло) или бира - максимум 1 на ден!
    На обяд и вечеря да се консумира свежа салата с основното ястие и да не се смесват белтъчни и въглехидратни продукти (напр. картофи с месо).
    Плодове - 1/2 час преди и 2 часа след ядена
    Вечеряйте поне 2-3 часа преди лягане
    Разходки и спорт

Koq ot dietite e po dobra spored vas ili kajete mi druigi kak za okolo dva meseca ili po malko po vazmojnost da svalq okolo 7-10 kg

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Carnal_Knowledge
    стига с тия смешни диети, бееееееееееееееееееееее
    E какво предлагаш?
    Напиши в моята тема как се отслабва без трудните научни термини
    просто аз

Добре де като искаш да спра с тапите диети кажи ми как да сваля тапите гадни ужасни отвратителник 8 кг кажи миии при положение че свалям трудно знаеш ли колко е гаднооооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си