.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Какво да облека за сватба?

Имам нужда от помощ. На 10.11 съм канена на сватба на братовчеда на баща ми. Но наистина нямам нищо, което да е подходящо за подобен повод. Не разполагам и с много пари, но това е отделен въпрос.
    На 16 години съм и искам да намеря нещо, което хем да не изглежда ежедневно, хем да ми влезе в употреба след това... Моля ви помогнете!
    Don't try so hard, the best things come when you at least expect them to!
    REMEMBER: WHATEVER HAPPENS, HAPPENS FOR A REASON!

Голям фен Аватара на sapphirr
    "Елиенци" и тва е....друг на4ин не виждам

Град
    София
    Ами, не слагай дънки. Ако имаш бял панталон примерно или някаква поличка. Съчетай го с няква по-шик блузка. Ако нямаш, си купи само ефектна блуза и я съчетай с изчистена пола.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Черна пола ( с каквато дължина ти си харесваш,но да е изчистена и семпла) и блузка,може да е с по-дълбоко деколте,но да няма много бродерии и надписи...Тези неща могат да се намерят на сравнително ниски цени,а и изчистената пола и блуза винаги ще ти влязат в работа...
    There are times I could come to you and hurt you...

Нещо спортно елегантно , което хем да ползваш за сватбата хем на училище и така

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ами аз предлагам ... напоследък голям хит са черните адски тесни панталони,който като ги съчетаеш със изчистена блуза и стилни обувки можеш съвсем спокойно да отидеш и на сватба ... Абе кво се тормозиш толкоз .. то на сватба се гледа само булката

Толква ли няма кой да попиташ!?
    Light The Universe

Голям фен
    Слагай от тези черни панталони дето се носят сега тип "цигара" + една по елегантна блузка за 20-30 лв и си готова...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    На твое място бих облекла черен панталон, но не от тези цигара ами малко по-широки.. така че да изглеждат малко по-елегантни.Има интересни сака, които са супер удобна ежедневна дреха, но като са подходящо съчета стават и официални.Потърси малко по магазините сигурна съм,че ще намериш.. ако не избери някоя по-елегантна блуза.. обувки съвсем изчистени.. черни..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Не е ли Илиенци....

Аз бях на сватба на скоро и бях с плисирана поличка, обувки или ботуши. Не помня вече и черна блузка.
    Може с нещо подобно, ако ти допада.

преди 2 дена имах същия проблем...ама к'во да се престаравам..сложих един черен панталон блуза с риза отдоло..и кецките... никфи рокли,никво чудо...бах...ко ше се престаравам..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Слагай от тези черни панталони дето се носят сега тип "цигара" + една по елегантна блузка за 20-30 лв и си готова...
    Може да е по-пълно момичето

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Бла.. пък аз си ших рокля, то не бяха проби, не бе чудо... все едно аз ще се женя.
    Авторката, недей прави като мен Слагай някакъв панталон или пола по-изчистени, съчетани с подходяща блузка и газ Приятно изкарване!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Ами аз предлагам ... напоследък голям хит са черните адски тесни панталони,който като ги съчетаеш със изчистена блуза и стилни обувки можеш съвсем спокойно да отидеш и на сватба ... Абе кво се тормозиш толкоз .. то на сватба се гледа само булката
    облечи се с (съблечи се по) сутиен и прашки
    така булката вече няма да е атракция

слагай един панталон и някоя по светла блузка и си готова
    Как да ме е страх да не ме наранят,
    когато до мене е ангел,който с усмивка
    ми дава кураж въпреки моите грешки
    без страх напред да вървя.

Ей, мила, я не се тревожи за дреболии- с каквото имаш, с това иди. Огледай гардероба си за някоя по-свежа блузка, виж с какво разполагаш откъм панталон/ дънки/ пола и подхожда ли си с блузката, някое сако или якенце и обувки. Не всеки има възможност да се изръси сума пари за такъв повод и то за облекло. Ако някоя част от облеклото не откриваш из своите неща, помоли някоя приятелка да ти ослужи- все пак това е просто един ден. Весело прекарване

Благодаря на всички за отговорите В крайна сметка наистина няма да се престаравам...
    Don't try so hard, the best things come when you at least expect them to!
    REMEMBER: WHATEVER HAPPENS, HAPPENS FOR A REASON!

Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    облечи се с (съблечи се по) сутиен и прашки
    така булката вече няма да е атракция
    И ти ще отидеш да гледаш
    Иначе по темата (освен ако вече не е минала сватбата ) в никакъв случай не обличай дънки...като се замисля...защо не Аммаа зависи от сичко!! Какъв е ресторанта...и т.н... и т.н....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си