- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво да облека за сватба?
Имам нужда от помощ. На 10.11 съм канена на сватба на братовчеда на баща ми. Но наистина нямам нищо, което да е подходящо за подобен повод. Не разполагам и с много пари, но това е отделен въпрос.
На 16 години съм и искам да намеря нещо, което хем да не изглежда ежедневно, хем да ми влезе в употреба след това... Моля ви помогнете!![]()
Don't try so hard, the best things come when you at least expect them to!
REMEMBER: WHATEVER HAPPENS, HAPPENS FOR A REASON!
Ами, не слагай дънки. Ако имаш бял панталон примерно или някаква поличка. Съчетай го с няква по-шик блузка. Ако нямаш, си купи само ефектна блуза и я съчетай с изчистена пола.![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Черна пола ( с каквато дължина ти си харесваш,но да е изчистена и семпла) и блузка,може да е с по-дълбоко деколте,но да няма много бродерии и надписи...Тези неща могат да се намерят на сравнително ниски цени,а и изчистената пола и блуза винаги ще ти влязат в работа...
There are times I could come to you and hurt you...
Нещо спортно елегантно , което хем да ползваш за сватбата хем на училище и така![]()
Ами аз предлагам ... напоследък голям хит са черните адски тесни панталони,който като ги съчетаеш със изчистена блуза и стилни обувки можеш съвсем спокойно да отидеш и на сватба ... Абе кво се тормозиш толкоз .. то на сватба се гледа само булката![]()
Толква ли няма кой да попиташ!?
Light The Universe
Слагай от тези черни панталони дето се носят сега тип "цигара" + една по елегантна блузка за 20-30 лв и си готова...
На твое място бих облекла черен панталон, но не от тези цигара ами малко по-широки.. така че да изглеждат малко по-елегантни.Има интересни сака, които са супер удобна ежедневна дреха, но като са подходящо съчета стават и официални.Потърси малко по магазините сигурна съм,че ще намериш.. ако не избери някоя по-елегантна блуза.. обувки съвсем изчистени.. черни..
Не е ли Илиенци....![]()
Аз бях на сватба на скоро и бях с плисирана поличка, обувки или ботуши. Не помня вече и черна блузка.
Може с нещо подобно, ако ти допада.
преди 2 дена имах същия проблем...ама к'во да се престаравам..сложих един черен панталон блуза с риза отдоло..и кецките... никфи рокли,никво чудо...бах...ко ше се престаравам..![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Може да е по-пълно момичетоПървоначално написано от ArTanDra
![]()
Бла.. пък аз си ших рокля, то не бяха проби, не бе чудо... все едно аз ще се женя.
Авторката, недей прави като менСлагай някакъв панталон или пола по-изчистени, съчетани с подходяща блузка и газ
Приятно изкарване!
облечи се с (съблечи се по) сутиен и прашкиПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
така булката вече няма да е атракция![]()
слагай един панталон и някоя по светла блузка и си готова![]()
Как да ме е страх да не ме наранят,
когато до мене е ангел,който с усмивка
ми дава кураж въпреки моите грешки
без страх напред да вървя.
Ей, мила, я не се тревожи за дреболии- с каквото имаш, с това иди. Огледай гардероба си за някоя по-свежа блузка, виж с какво разполагаш откъм панталон/ дънки/ пола и подхожда ли си с блузката, някое сако или якенце и обувки. Не всеки има възможност да се изръси сума пари за такъв повод и то за облекло. Ако някоя част от облеклото не откриваш из своите неща, помоли някоя приятелка да ти ослужи- все пак това е просто един ден. Весело прекарване![]()
Благодаря на всички за отговорите![]()
В крайна сметка наистина няма да се престаравам...
Don't try so hard, the best things come when you at least expect them to!
REMEMBER: WHATEVER HAPPENS, HAPPENS FOR A REASON!
И ти ще отидеш да гледашПървоначално написано от vodolei4e_m
![]()
Иначе по темата (освен ако вече не е минала сватбата) в никакъв случай не обличай дънки...като се замисля...защо не
Аммаа зависи от сичко!! Какъв е ресторанта...и т.н... и т.н....
![]()