- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- лайв концерти на пърпъл - откъде?
Абе хора търся отнякъде концерти на пърпъл, по-точно ми трябва един лайв черно-бял от 70и някоя, където ако някой го е гледал гилън леко хлъцва..и пейс някво се е ухилил с тия цайси като..
става въпрос за пърпъл 70-80те години..
Та някой знае ли откъде?
Не, сори, но не моа да намеря нищо за т`ва![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
Еее верно ли еее. Ебаси гадното.. Ама ужасно много искам да го излгедам в детайли тоя концерт мамка му, хайде, все някой ще знае..![]()
Deep Purple (California Jam 04-06-74)
DEEP PURPLE Live In Paris (1985)
Ми ей ти тука некви ако имаш желание мога да потърся още
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
ее човек мерси многоей това първото мисля че ще да е. Ще дръпна и ще пиша после. 10х
-----
eдит: ъъъ току що видях значи не е нито един от тяхможеш ли да потърсиш още ако няма да те затрудни..
![]()
Аз мога да ти кажа една много добра програма за теглене-казва се emule-има я и на български.Оттам съм си изтеглила 30-тина концерта на Пърпъл-защото и аз съм техен луд почитател.Инсталирай си го и с него ще можеш да намираш абсолютно всичко.Ако ползваш Линукс има една програма която може да търси и сваля файлове докато компютъра е изключен.А концерта който търсиш мисля че е от япония турнето на последния албум с Гилън-Machine head ,който го имам.
да ти кажа баш тва треа да е ! свирят с лампов усилвател още.. смисъл баш когато още Гилън е с тях.. и от октомври до сега не го намерих тоя концерт да му се не види и мамка му.. !ако можеш да го качиш някъде и да ми дадеш линк да го изтегля.. е нема ти се расърда
![]()
![]()
Ето ти линк .Отиваш в www.emule-project.net или търсиш emule в Гугъл
Отиваш в download и сваляш Installer v0.48a-това е най-новата версия.Инсталираш после свързваш и търсиш в мрежата .Със сигурност ще ти намери и концерта на Дийп Пърпъл,защото го изтеглих точно оттам. Програмата е малко тежка- около 300 мегабайта но си заслужава .При инсталатора има и български език и още езици каквито ти душа иска. И най-важното-криптирана е така че не могат да ти засекат IP-то![]()
Щом е когато още Гилън е с тях, да не е Deep Purple с Лондонската филхармония? - http://zamunda.net/details.php?id=100416
Поне за друг по-така известен от тия години с Гилън не се сещам. Иначе California Jam e с Ковърдейл... правете малко разлика, бе, хора, нищо общо нямат....
не съм казала, че е известен . .. даже точно обратното - в няква супер мизерна малка и тясна заличка е . . .Първоначално написано от DeePurple
иначе за е мулето.. сега като разбрах че е 300мегабайта с моя 6гигабайтов диск няма закакво да затормозявам системата, компютъра ми при това не е много бърз . . . абе има го един приятел и май ще трябва да ми го запише на диск.. то се е видяло
![]()