- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Непропиляна минутка от времето ви
dori i da sa mazni cigan4eta, deto edin den 6ti razbiqt vhodnata vrata i 6ti oberat doma.. mmm ne mislq..Първоначално написано от hex_girl
az govorq za decata po domovete za izhvarlenite na ulicata deto nikoi ne gi poglejda za horata deto se nujdaqt ot le4enie a darjavata ne q ebe za tqh pisna i da se razduhva kolko ne6tasni sa gorkite bezdomni jivotni i v sa6toto vreme nie samite da se darjim kato jivotni s vsi4ko okolo nas !Първоначално написано от eu.hyricane
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Проблема с бездомните хора е пъти по-сериозен от това,което не омаловажава тези действия. Грозно и глупаво е да се измъчват живи същества,независимо хора,кучета,котки,маймуни...
emi naistina, az primerno sym mn razdraznen ot fakta, 4e osigurqvat na maznite cigani transport do u4ili6te, ob6tejitiq (i to mn prili4ni), ejednevno bezplatna hrana.. pomo6ti.. cigani.. malcinstvo.. s ujasno nisko intelektualno ravni6te.. -_-.. nomadi.. s kakvo sa go zaslujili ?? s absolutno ni6to.. a bednite balgarski semeistva ni6to ne polu4avat, koito sa s 1-2 deca.. i roditelite sa obrazovani, no prosto ne sa spolu4ili.. mrasnite bokluci (ciganite) rajdat kolkoto se moje pove4e da moje da polu4avat kolkoto se moje pove4e pomo6ti.. ako nqkoe umre, pak rajdat.. jiveqt na principa "visokata rajdaemost se dalji na visokata smartnost"Първоначално написано от hex_girl
![]()
abe prav si no tova e poro4en krug ot koito nqma izmakvane ako tova se prave6e za balgarite a ne samo za ciganite nqma6e da pre4i na nikoi no v slu4eq te imat preves nad nasПървоначално написано от eu.hyricane
Шапкарю .....
malko off-topic, ama i turcite sa palni bokluci.. osobeno tezi v parlamenta.. basi bezo4livite nagli kopelenca.. pyk i v 4ast ot ujna balgariq nqkoi izob6to ne znaqt na6iq ezik ..
i vse pak, do 15 godini ciganite sigurno 6te sa se razmnojili s priblizitelno +20%, 6te po4nat da obirat niskoplatenite raboti, kato izhvarlqt o6te balgarski semeistva na ulicata, i prez 2031 6te se stigne do grajdanska voina.. Gypsy vs bulgarian, 1st edition
grajdanskata voina spored men 6te e dosta po skoro balgarite tarpim dalgo no do edin moment i togava stava mazalo....
Шапкарю .....
pi6i mi da im sko4im zaednoПървоначално написано от hex_girl
problemat e, 4e ciganite, kato sa mnogo, sa bezstra6ni i ne priznavat.. pyk i trqbva da privle4em karaka4ani, armenci, evrei i turci na na6a strana, za da badem po-mnogo4isleni i da naddeleem po-lesno ;d no edin genocid nqma da se otrazi zle na bg naciq
ех децааа, децаа ...
Ем..трогва ме..донякъде.
Повече би ме трогнало клипче за бездомните кучета..защото човек като види коте на улицата му се радва,скимти му и му мърка,гали го,а кучета ги ритат,плашат,хвърлят камъни по тях и тн,а повечето са много страхливи и добродушни..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
аз пък не обичам котенца......АЗ ОБИЧАМ ХОРАТА....разбирайте ме както искате,но има много пове4е хора нуждаещи се от съжаление...пък и докато една котка ражда 2 пъти в годината една жена ражда средно около 2 пъти в живота си,който е много по-дълъг от жвота на котките.....е извинявайте ама в сравнение с котките ние сме изчезващ вид.......![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Еха, аз съм бил големия лош чичко дето се гаври с животните
И куче и котка съм ритал ;р
Котка успях само 1 път и тя беше доста глупава и ми търчеше в краката.
Прас един шут и до там, разкара се.
Кучета ми скачат редовно, пълно е в квартала.
Доста ярко помня, как си бях лъснал новите кубинки и едно куче почна да ми лае (средно голямо), прас един път в главата(критикъл хит! обикновено скачат настрани като се опиташ да ги нацелиш там, баси нинджите) и как заскимтя![]()
котките са хубави животни, но имат свояа спеифика - то е като да си вземеш гупи и да искаш да го гушкаш и да ти носи чехлите
иначе уличните котки нямат изобщо нужда от нас, з ада се чувстват прекрасно - градската среда е повече от подходща за тях, тук намират храна и подслон, а и няма и половината опасности на горатана всичкото отгоре има някой льольо, който да ги прибере "защото са малки нещастни животинки, които не могат да живеят без човешка помощ"
sukkaz![]()
Аз даже не гледах клипчето...попринцип ми става гадно от такива неща,да...
И за кучета,и за котета и за квото се сетите...и за дечицата и пр...
Ам тъпотот тука е ,че някви хора им става криво за котетата щото са малки и пухкави,а за кучетата не щото не са...Или за мишлелетата им сатва а за котетата не щото котетата ядат мишлетата![]()
Някви е такива...
=D> \Първоначално написано от eu.hyricane
/ si4ki tr se obedinim ne tolkova sre6to ciganite kolkoto sre6tu turcite i ne s nasilie a s politika 6toto nasilieto do nikade ne vodi a te v momenta 4rez politika ni zavzemat ot vudre
ne e mnogo po temata ama ni6to![]()
Шапкарю .....
Вие сте доста зле, да?Първоначално написано от hex_girl
i da sam zle pak se kefq na jivotaПървоначално написано от Majestic12
a ti
![]()
Шапкарю .....
Бягай да гледаш аниме.Първоначално написано от hex_girl
Първоначално написано от Majestic12
za6to ne az obi4am anime nali sam o6te dete
![]()
Шапкарю .....
lubimi cartoons ?Първоначално написано от hex_girl
saglasen za politikata, oba4e trqbva da ima pove4e kato men i teb, hora s motivaciq i silna volq, koito umeqt da upravlqvat taka, 4e da se haresva na ostanalite, a i te samite da pe4elqt ot tova, dmk win-win situaciq.. ;d
no v kraina smetka, edin RACE WAR ne bi do6al zle![]()
pfu ne6ta da opravlqvam no ne mi i haresvat tiq det ni opravlqvatmnogo hora kazaha 4e ataka 6te iz4isti darjavata da be da
te sa su6tite bokluci samo se pravqt na monogo kraini mrazq krainostite
osrahme temata za izma4enite kotki
![]()
Шапкарю .....
Хората са крайни по дифолт,
ма ти до караш доста мизантропско,
така че се връзва,
че мразиш крайностите![]()
pfu qvno sam dosta tapa neznam kvo e mizantropskoПървоначално написано от Fuckin'Hostile
moje i da e obida moje i da e hubo moje li da mi razqsnei6 kakvo e
Шапкарю .....
Значи, че мразиш хората![]()
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
e na4i ne e obida a jivata istina
tova ne e krainost tova e istinata horata sme bokluci
Шапкарю .....