- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Непропиляна минутка от времето ви
Апффф айде стига сме насилвали нещатаВсеки с късмета си-и хора,и котки и всичко.Който има късмет ще има добър живот,който не-не.Не казвам,че тези инициатви са лоши,но не можем да оплакваме котки,след като има като има и бездомни ХОРА.Ама такива клипчета освен за деца и за котета не съм видяла-дааа щот измръзналите бездомни дядовци не изглеждат сладки и затрогващи,нали?Хубаво,пов ме ръка,но тия без късмет пак ще си останат неосиновени,необлагодетел твани или квото искате...Все ще има кой да се оплаква...Интересно само защо почваме от котките,а не от хората?
![]()
mizantrop, antonim na filantrop.. ama 4oveka go kazaПървоначално написано от hex_girl
pi6i se "Upravlenie" ;p
ataka sa palni selqci i fanatici, 100% ne gi biva v upravlenieto, biva gi samo da nastroivat horata edni s/y drugi ^^
nai-velikite darjavnici sa Stefan Stambolov i Oto fon Bismark. Tvoeto mnenie ? :P
nai velik darjavnik Stefan Stambolov e dobar izbor no kato se zamislq na vs nikoga ne sam mislila po tazi temaПървоначално написано от eu.hyricane
pfu i sega nemoga da mislq 6toto me boli glavata ot dneska6nata repeticiq 6te si pomislq i 6te ti odgovorq na toq vapros drug pat
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
emi az sym nai-golqmata konserva sigurno.. kato haresam ne6to, vinagi go smenqm s ne6to identi4no, ako izob6to se re6a da go smenq :PПървоначално написано от hex_girl
6to zasqga razli4nite vidove vkusove.. teq sa mi lubimi i ni6to ne moje da go promeni.. za stambolov ima mn ambivalentni mneniq i izkazvaniq, a balgarite mrazqt bismark, poneje se e obqvil s/y podpisvaneto na sanstefanskiq miren dogovor.. no vzeti nastrana, sami po sebe si, abstrahiraiki se ot vliqnieto im v/y 4ujite nacii, smqtam, 4e sa naistina nepovtorimi (razbira se bismark ima ogromno vliqnie v evropa, stambolov- samo v balgariq_
Първоначално написано от eu.hyricane
![]()
pfu ti qvno dosta se interesuva6
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
eu.hyricane аре почвай пак да фантазираш , че много ми се спи и дозата смях досега не ми бе достатъчна.
Първоначално написано от loyal_88
хаха.. днеска чувам едно котенце да мяука във входа.. ама си седя в стаята някво, и отвънка се чува едно МЯУУ и аз отварям входната врата и викам "писи-писи" и даже не усетих кога в краката ми се овъргаля едно пухкаво малко-мънинко създанийце, ама такова шаренко, готинко.. :P
взимам си го.. макар, че с другата котка трудно ще се разберат на първо време, ама ше свикнат се някога..![]()
иначе е вярно да.. и някси не ме ебе толкова за хората, отколкото за животинките.. майка ми ми е разказвала как като е била млада и в театралната и квартира си е гледала една голяма бяла котка, която често си я пускала да се разхожда по первазите и тя нали си се връщала.. и кво става.. майка ми такава, излиза на представление, оставя прозорчето отворено, за да може котето да си влиза и излиза когато си иска.. и някакви деца влезнали през прозореца в квартирата и взели котката и........ я ххвърлили през последния етаж.. представяш ли си кви изверги има. . . . и майка ми се прибрала, и това го научава от съседите, разбираш ли.. и тогава още с баща ми са били гаджета, и когато баща ми научава, отишъл направо при съседите и ги питал кои са тия деца.. разходил се навънка човека и ги намерил..след което ги хванал за яките и ги закарал горе на покрива на блока, вързал ги с едно въже за краката и ги провесил надолу с главата през ръба на блока.. и ги попитал тогава как се чувстват.. накрещял им се и ги поопердашил хубаво и тия лапета се насрали.. след което като ги пуснал, ги завел право при техните.. както и да е.. та искам да кажа към такива лайненца само така .. дееба и пикльовците... такива видя ли ги.. квото правят на животинките и аз на тях ДВОЙНО повече ще им го направя.. дееба и кретенчетата, деба.. ше разберат те какво е садизъм.. само да се пазят някъде, щото..
ТаПАК, да те светна.. в Кърджали се говори най-чистия и литературен български, тва по случайност се намира в Южна България.. ? пък и вика, че "части от южна българия някои не знаят нашия език" еми като на са българи как ше го знаят бе? !?Първоначално написано от eu.hyricane
а ти знаеш ли го, а !? те ония хора може да не знаят български, ама поне техния език си го говорят 100 пъти по-правилно, отколкото ти говориш своя..
ти нещо.. ?
ти как го виждаш турци да скочат на турски цигани? говорите си ги наизуст едни.. я кажи откъде ги научи тия глупости?Първоначално написано от eu.hyricane
rodeni i izrastnali v balgariq, no ne sa balgari.. v smisal, dosta si umni4ka
pyk i ne az pi6a "ТАПАК".. kazah "4asti na ujna balgariq", 6e kaje6, 4e karjali pokriva vsi4kodosta si merilqva..
i tei kato si ultra ograni4ena i ti samata mi napodobqva6 mazen turski 4uruk, nqma da ti obra6tam pove4e vnimanie
SUCK ON THAT
Хм...да тъжно е,но има много по-важни проблеми в България,които трябва да се оправят по-напред от този.
ПП:и аз искам да си взема такова коте,ма мама няма да ми даде...
Първоначално написано от eu.hyricane
хаха някъде да съм споменала, че Кърджали е цялата южна България? Да ти кажа не съм, може би нещо ти се е привидяло.. виж обаче Кърджали е един от градовете, в които расовите проблеми са доста обсъждани, може би защото е в близост до турската граница..? и кажи къде другаде, ако не за там, ставаше въпрос под цитата "южна България"? Другите градове ли? Е, да ти кажа, не мисля че там ситуацията е по-различна от тази в Кърджали.. виж в селата е нормално.. но в градовете.. айде не се изхвърляй толкова
ако става на въпрос към трънско (западна България), има села, в които хората говорят само на сръбски, особено по-възрастните.. но никой не се занимава с тва.. а също и че повечето перничани сякаш губят и представа за литературния български, смесвайки граовско-трънски-типично пернишки-сръбски диалект? (кофтито е, че те вече диалекта си го приемат като литературно и граматически верен и утвърден начин на изразяване) .. това вече е трагично, да..
обаче не можеш да кажеш на един човек на какъв език ще говори.. той е длъжен да знае официалния език, на който се говори в държавата, но не е задължен да го употребява..
пък и не разбрах за какви ограничения става дума.. от политическа гледна точка..?
mili4ka, tajna li si ?Първоначално написано от oTPoBHa
А ти много тъп ли си ?Първоначално написано от eu.hyricane
Добре бе, 26- годишния![]()
![]()
![]()
![]()
Като ти гледам огромната глава и пилешките ръчички - май ти си за тия места![]()
dosta si tap za 4ovek s glava, golqma kato takava na konПървоначално написано от SWASTICA
![]()
a ti gladen li si? mesce iska6 li? debel kolbas ? sas sirene..Първоначално написано от Majestic12
ами в темата за снимките си пускал бол, така че мога да си "представя"
И не виждам какво общо има "морализацията" с темата.... не си измисляй думички, моля теИли поне им научи значението, преди да ги използваш
![]()
ako q sravnqva6 s glavata na kon, naistina si e 6+..Първоначално написано от SWASTICA
не знаех, че трябва да си падам по момчета, за да ти кажа, че имаш голяма глава![]()
bratle, po-spokoino, 4e i ot teb 6te se opla4eПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
Що не се спрете вече, м?
Котето на Canis
Loyalty & Submission
nqma voda i se 4udq kakvo da pravq.. veselq6ko e tukПървоначално написано от Felis_Dirus
да се оплаче на папата ако щеПървоначално написано от eu.hyricane
![]()