- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Втората световна война
Иххх как ми се иска да беше онова време и да ги пратят всичките на фронта да се колят и осакатяват кат животни в името на безумни идеологии...ма нема...ся съкат само Батълфиилд и се кефатПървоначално написано от _SL_
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Да и коя стратегия и станахме фашисти,разбираш лиПървоначално написано от Momchence
![]()
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
да бях на фронта щях да се бия за фюрера !
Бихсе изсрал на форнта за Хитлер![]()
Че от къв кур ше умирам за Хитлер![]()
за каузата и за фюрера - един народ един фюрер !
...един компютър, много думи, много чекии, никакъв акъл, никакво излизане, никакви жениПървоначално написано от Eрнст Баркман
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Мда за мен най ценното е живота ми пък фюрера ти кът иска да мреш...по добре за нас...
ех децата от хитлерюгент са знаели как да обичат родината не като днешните !
Eрнст Баркман - по-героично е да живееш и да продължаваш да се бориш за целите си.Смъртта се явява просто като изход и бягство.
Идиотиии целта на войната дажене знаете бееее !!!
Целта на войната не е да умреш за страната си а да накараш другите копелета да умрат за своята...
Не,не...Войната е продължение на политиката,но с дуги средства....Ама това едва ли го казват по Бтв и Нтв,но виж за 6-млн "убити" juden няма как да не се спомене....Първоначално написано от GregoryHouse
ще се боря ! просто казвам че и смърта за родината е героичнаПървоначално написано от Kristallnacht
Вечна слава за героите от Вермахта,фолксщурма,СС,СА,д оброволческите армии и всички други,дали живота си в името на по-добрата раса.Нека не забравяме и славните воини от Българската СС-дивизия!
Да живее националсоциализмът!!!![]()
![]()
![]()
Meine Ehre heisst Treue!
saquzniciteeeee !!!
а защо няма отговор "не ме интересува"![]()
Защото нихилистите са в "секс"Първоначално написано от teen4e
А относно германския народ по време на ВСВ-поклон,националсоциалисти е или воюват,или умират,те не се предават!
Да живее велика България и всички български патриоти загинали в тази свята идея!Победата е наша!
14/88
По добре да е за Гемания или против, защото Италия е бай-хуй сравнение с райха. Утрепаха ги в пустинята, и кво стана, уная ми работа, както и да е!
Първоначално написано от NSDAP
Националсоциалистите, или да ги наречем момчетата и момичетата от SS, предоставиха на европейците думите "Кръв, Чест и Саможертва!"
Двете страни които воюват!
Войващите страни!
Страните във война!
КОЛКОТО и да ти е странно в един конфликт винаги има две гледни точки. Но независимо кои са, какви са, защо се бият всички губят.![]()
Болшевиките един военен преврат (Октомврийската "революция") не са успели да направят като хората... как бихме могли да сме на тяхна страна? Нескопосаност, некадърност, неорганизираност... Те дори не предполагат, че ще бъдат нападнати от германци и италианци, не са подготвени за едно такова нападение! Подпомогнати от американци и англичани, руснаците печелят войната - иначе са били загубени. Защо Сталин така трескаво търси трупа на Хитлер, защо назначава няколко експертизи на намерените череп и долна челюст? Той истински се страхува от национал-социализма, страхува се, че намери ли се тялото на Хитлер, то ще възроди национал-социализма, ще се превърне в негов символ и обединение на народа, така както балсамираното тяло на Ленин е положено в Мавзолея на Червения площад, останал дълги години символ на болшевизма. Не без причина се е страхувал Сталин, защото Вермахтът на Хитлер дълго време е бил непобедим, дълго време е всявал страх в цяла Европа...
Говорейки по темата смятам че трябва да се изхожда от национална и религиозна гледна точка. На България и българите Хитлер нищо не ни е направил. Напротив - със свои собствени войски ни връща изконни български територии и дори е бил готов да ни даде Цариград. А относно газовите камери - научно е доказано че те са мит. Дори и теоретически не е възможно да са били използвани за избиване на евреи, дори и не са били херметически затворени.
А относно комунистите - долния еврейски октомврийски преврат унищожава една супер сила. Видни европейски учени и изследователи доказват че без комунизма към 1920-30г. Русия щеше да има огромно население, невероятно силна икономика и военна мощ, която никой не би могъл да спре. Бронщайн - Троцки и Улянов - Ленин влизат в РУсия с американски паспорти дадени им от американския президент. Впрочем само 2ма американски президенти не са били масони ( т.е. евреи ) И така еврейския преврат има за цел унищожаването на държавата на духа, която турските изверги унищожават в България и Византия и тя се мести в предкомунистическа русия. Източноправославието е най-добрия възможен строй от морална, човешка че дори и икономическа гледна точка. Не случайно Константиновата монета 900 година няма и грам девалвация, докато в европейските процентът на злато драстично пада, не случайно само в България и Византия робството и лихварството са забранено със закон, не случайно евреите в комунистическа Русия избиват над 70 милиона православно население и сриват стотици православни храмове. Както и да е по темата още 150 страници мога да напиша, защото в момента пиша дипломна теза по нея :/
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Доста ми хареса това.Моето мнение се припокрива с негоПървоначално написано от Sevt
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
По принцип гласувах за Оста, но съм на страната на съюзниците..Първоначално написано от Eрнст Баркман
Спомни си Сталинград, Курск... глей там как ви бихметака че не ми говори много!
Strike a Fatal Blow
Feel the last beat of your heart
The Sword Sings of Death...
ahh 1945 na germancite ako im be6e stignal urana kvi qki atomni bombi 6tqha da im teglqt...