.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Лизане - първи път

Моля ви дайте някакви съвети какво да правя първия път . Моля без ебавки , вайна ми е тази онформация

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ще лижеш или ще бъдеш лизана?
    Ми ако си момче клякаш долу и изпозваш езика си кво толкова трудно има
    Ако си момиче-просто се наслаждаваш на удоволствието
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GoLdEn`GirL

аха \/

По думичката 'лизане' се подразбира какво трябва да се прави, не мислиш ли?

Град
    Varna
    По думичката 'лизане' се подразбира какво трябва да се прави, не мислиш ли? :P
    mhm

О боже...ти на колко си...10?Кво очакваш да ти напишем наръчник как да лижеш на гаджето ти п*тката ли

Цитирай Първоначално написано от GoLdEn`GirL

Мдам
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

poigrai si s klitora tui e nai-vajnoto smukane lizane kot ti padne to ot vytre ti idva raish nqma kak ei tai na izust da ti kajem ili go mojesh ili ne

xaxa bez ebavki... mi kato ne znaesh kfo da praish kade otivash be ?! male male...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Re: Лизане - първи път

Цитирай Първоначално написано от Diggy
    Моля ви дайте някакви съвети какво да правя първия път . Моля без ебавки , вайна ми е тази онформация
    ако си момиче
    -ако имаш големи цици
    --ако не си дебела
    ---щи дам да опражнаяваш лизането върху хуя ми

ако си момче
    -отвратително!!!!!!!! педал!
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

az li4no poznavam tozi qjte mi pi6kata i toi e prav no 6te dobavq nqkoi ne6ta taka:

zna4i ezika trqbva da pravi slednite dvijeniq napred nazad nazad napred nalqvo nadqsno 90 gradysa lqvo dqsno napred nazad obikolka

ustata: vedn1j da 3.5 sek tr da vsmukvate dokato e vsmuknato s ezik dqsno lqvo lqvo dqsno lqvo lqvonapred lqvo nazad lqdo nastriani

kakvo se pravi s drugata r1ka: a) ili b1rkate v anala na ediniq ili na sebe si
    b) 4e6ete klitorata si
    c)igraete si s penisa

uspeh
    Iznasilvaite samo tova koeto se dviji,a kogato stanete na 16 moje da iznasilvate granitogres hmm

Повече от фен
    Град
    lunata
    Kato za na4alo ne hvurlqi akcenta na poloviq i organ..
    wtf

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Improvizirai! Ako go pravish s chuvstvo nqma kak da ne i haresa
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Parvomai
    na4i sqqqqqqq zima6 edin Noj reji6 si ezika turq6 na prusta zalepq6 s kanakolit i po4va6 da turka6 s prusta polu4ava se kato lizane ama samo 3-4 dena moje6 da polzva6 6toto se razlaga

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    xaxa bez ebavki... mi kato ne znaesh kfo da praish kade otivash be ?! male male...
    Какво лошо има човек да пита нещо като не знае? Не всички като теб като са се родили и са знаели всичко.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    Какво лошо има човек да пита нещо като не знае? Не всички като теб като са се родили и са знаели всичко.
    Emi okay,prava si,ama nali se seshtash,che nqma tochni ukazaniq,koito da mojem da mu dadem.Tochno improvizaciq e vsichko,ako ne se poluchi sega,shte se poluchi sledvashtiq pyt
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Emi okay,prava si,ama nali se seshtash,che nqma tochni ukazaniq,koito da mojem da mu dadem.Tochno improvizaciq e vsichko,ako ne se poluchi sega,shte se poluchi sledvashtiq pyt
    Той едва ли иска точни указания, а насоки. Пък и в линка, който му дадох, има доста подробни указания Може да се пробва да направи някои от нещата, описани там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си