- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Капризни ли сте, когато става въпрос за ядене
Взе ми думите от клавиатурата!Това все едно аз съм го писала!Първоначално написано от 3oPuTy
Първоначално написано от SexyTka
![]()
Ами например си купувам разни зеленчукови миксове и ми готвят на пара с малко мазнина (зехтин),купувам си замразени плодове,само за мен се купува пилешко месо(нашите не ядат,вегетарианци са,ама аз не мога да се лишавам от месо,пилешкото е мн полезно), миксовете и замразените плодове трябва да са на определена марка,не какви да е ....Купувам си специално кисело мляко(само на Верея),супички на Маги понякога(избягвам)......Първоначално написано от lipstik
Аз съм хранителен уникат направо!
едит: Хубавото е,че приятелите ми ме знаят и се съобразяват с мен по рождени дни!
В сравнение с теб миличка...аз ям почти всиииииииичкоооооПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
![]()
Попринцип не съм много капризна,но все пак има неща,които не ям.И естествено ако майка ми или баба ми ги направят няма да го ям.![]()
Аз съм направо консерва относно храната.Леко напълянх,а тей като не съм фенка на зеленчуците(ям само домати и краставици от тях) и ми е трудно да се подложа на диета.
Всички сте обезпечени и само ми са лигавиtе, лигли такива, я да ви питам като вашите ги удари кризата в парите, ще ядете и ще се облизвате.
Вярно си е.Първоначално написано от chicho
Аз не пия мляко...Иначе ям.Не е въпроса какво ям,а колко.На ден едно закусване и ми стига.Цял ден мога да не ям...За това се карам с майка ми непрекъснато,защото според нея( всички останали) ям малко.
Не ям пресолени, препечени, сурови и развалени храни + дробчета с лук. Всичко останало е "годно" според мойте стандарти :Д
Не ям само две неща:
-зелен боб
-спанак
Всичко друго си ям и нямам притенции.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Лигла ще наричаш майка си ,не мен! Какво ще ям си е мой проблем,няма ти да ми държиш сметка я ! Темата е за това,ппита се дали сме капризни и аз казвам,че съм,дали има криза или не ,все ми е тая,не ме храниш ти я!Първоначално написано от chicho
Да капризна съм !Много неща не ям ..
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ти пък какво се засягаш?Първоначално написано от RaI4etO
Пък и човека си е прав...
+1 :PПървоначално написано от great_mari
Не думай, радвай се че вашите бачкат иначе ще си ядеш и краката.Първоначално написано от RaI4etO
![]()
.........
Не Много, но съм. Аз по принцип обичам храната, но ми е важно как е приготвена все пак! Добре, че майка ми готви добре, а и не искам да ям по цял ден химии и неполезна храна от магазина.
Обаче преди баба много ме дразнеше - защо трябва да ми дава да ям нещо и въобще да купува такива продукти като знае, че не го ям това! И аз не ям разни "изтънчени" манджи, но просто не ми харесват някои видове подправки, сосове и каши (като червен пипер или мазни кожи, които не са припечени да се въргалят в соса или каша с месо). Просто от някои храни ми се ГАДИ. Олее, като малка ми даваше освен каша, от която ми се драйфаше и разни филии отдолу с маргарин, а отгоре с мед.Бива ли такава комбинация... Божеее!
Може и само маргарин да ям, ама не такова нещо. Но като пораснах повече уважават вкусовете ми и ми правят всичко, което ми се дояде и са научили какво обичам. А и сама обичам да си готвя и да си избирам неща от магазина като сме там.
много,много..... не ям яйца,баница,грах,боб,макаро ни,спагети,юфка,кус-кус,бамя,агнешко,свинско,пр инцеси и кайма,принцеси с яйца и сирене,
и за сега друго не се сещам![]()
ама обожавам леща,всичка картофено и таратор![]()
![]()
Да, много!
Не ям и не пия: леща, фасул, агнешко, дробчета, готвено зеле, сухо пиле, бяло месо, ярешко, телешко, риба, раци, миди, октоподи, водорасли, сирене, прясно мляко, мляко с ориз, грис, яхния, бамя, лук, чесън, юфка, макарони, спанак, коприва, магданоз, моркови, копър, марули, дроп-сарма, създарма, хайвер, определени видове ориз, натурален шоколад, мед, чай, всякакви супи, постни сърмички, чушки с боб, черен хляб, майонеза, горчица, всякакви лютивки, соев сос, кафе, бира, водка, джин, мастика, мента, леблебия, соя, макадамия, френски сирена и т.н.
Абе злояд съм. По-лесно щеше да е да изброя какво обичам, че и без това не е много....![]()
![]()
еми не съм много капризна, но не обичам агнешко, месото го ям само, ако няма сланина и дробчета също не ям. иначе всичко друго ям. не съм фенка и на целината и не обичам да ми я слагат като подправка, защото винаги я усещам.
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
от тези и аз половината не ги ям,обаче обожавам калмари..мммПървоначално написано от amk933
![]()
Амми доста капризна съм. Не ям много неща. И мразя кроасани.
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
И аз не мога да понасям пипер и гъби и наще все ми го натякват. Също не обичам пача и шкембе чорба-тея мазни месища са ми адски ама адски противниПървоначално написано от Blestq6ta
също не ми харесват морските дарове :P