.
Отговор в тема
Страница 11 от 17 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 401
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Майка ми готви винаги това,което знае че не обичам.Кфо да съм капризна.Ям само някакви боклуци.Каквото си купя.Тя купува каквото тя харесва,каквото на нея и се яде.офффффф
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
    Амми доста капризна съм. Не ям много неща. И мразя кроасани.

И аз така. От малка баща ми ми тровеше животеца с тези кроасани, само това ядяхме на закуска на вилата. Цели кашони купуваше .. И месо много мразя, каквото и да е. И дюнери, и фасул, леща, зеле, картофи на фурна, лук, чесън, (хляб хич не ям, освен ако не е на сандвич ) , някои от супите .. Абе общо взето има доста неща, ама сега ме мързи да изброявам още ..

П.П. А и краставици не обичам много ..

Супер фен Аватара на gabsit000
    като малка..бях прекалено капризна..сега не толкова..мразя риба..нз дали ще мога някога да проям

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Капризна не е точната дума,просто майка ми се съобразява със всички какво не обичат и т.н.Със лук или чесън не се готви унас,фасул и агнешко също.Заради мен майка ми не слага копър в таратора.Това са може би нещата,който не обичам.
    Според мен това не е каприз,всеки има предпочитания относно нещо,а горните изказвания са не на място.В тоя форум,ако отговориш истината,започва 3 световна.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    Там, където е сърцето...
    Да, капризна съм като става въпрос за ядене.. Доста неща не ям, а някой ги ям само ако са приготвени по определен начин.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    Много-Вегетарианка съм, а вкъщи всички са заклети месояди.Тоест за мен трябва да се купува нещо различно и постоянно ми опяват за това.Има и много други неща, които не ям.Мда, определено съм капризна.
    ...

немм не съм капризнЪъ

Град
    In the middle of Nowhere
    Ми капризна съм да..Не толкова каква е манджата,а какви подправки има в нея,какво е месото,колко сол има,ако има капрофи дали са пресни...Абе нервя обощо взето
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

Мда, д0ста..
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Капризна съм и то многооооо Чудя се дали има толкова капризен човек,колкото мен Винаги съм си била така,от много малка още..Не ям месо и хем че не ям месо,пък и много неща още не ми харесват Не знам как ме търпят,много пъти съм се чудела.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не...

Град
    Бикини-Ботъм
    Много съм злояда,още от малка.Сега вече ми скимнаха и идеите с тъпите диети и ограничения де,но тава е отделен въпрос.
    По принцип,не че съм лигла,но буквално ми повръща от повече то манджи и супи,затова майка ми и дядо ми полагат доста усилия в кухнята,но поне колкото повече пораствам,като че ли по малко се тревожат дали ям достатъчно.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    софия
    Ами честно казано-да капризна съм.Не обичам повечето от манжите, които майка ми готви...гадни са и не ги ям , а тя само ми се сърди като и кажа, че не ми харесват...

Мега фен Аватара на teenems
    може да се каже ,че съм ;дд
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

О,да.Определено.

аз съм супер притенциозна и наште все се чудят кво да сготвят

Има неща които не ям-нормално! Но не проявявам претенции-замислете се има хора които и това нямат...Не всичко пада от небето...
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Мега фен
    Град
    Earth...
    каприз-вкус

ако нямаш собствен вкус
    то ти си парцал

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    имам някакви смътни спомени, какво писах преди време по темата, но ми прави впечатление, че сте започнали да изреждате конктретни храни, та дай и аз да не остана по-назад /хаха, на стадния принцип/

Не обичам чушки, магданоз, дробчета, меса различни от пилешкото и рибата тон, целина, мляко с ориз, мазни манджии, грах, домашна баница, каши, пилешка супа, морски дарове, натурален шоколад
    със сигурност има още неща, но в момента за тези се сещам
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от fiama
    Вероятно ако питате познатите ми, ще кажат, че съм най-капризният и странен човек откъм ядене. Много неща не ям, а тези които ям, ги ям по мой си начин. Но никога не съм мрънкала у нас или някъде другаде за ядене. Ако от изборът, който имам, нещо не ми се нрави да ям, просто не ям, или пък правя нещо само за себе си. Все пак хората около мен не са длъжни да се съобразяват с прищевките ми, ако мога да ги нарека така.
    +1 \/

Супер фен
    Много съм капризна.Почти на всичко се мръщя и не обичам да ям голяма част от храните.Трудно може да ми се угоди за ядене точно.
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от Blestq6ta
    Аз не обичам много неща, страшно капризна съм... Майка ми постоянно ми мръка, това било полезно, без онова не можело... Ама какво да направя като например не понасям чушки? Еми да му се невиди, просто не са ми вкусни!
    +1 Мразя чушки,пипери,лук,чесън,манд жи,супи(освен пилешка) и ям само пилешко месо,филета и цаца...Вечерта специално за мене правят или ям само салата...

Град
    Варна
    аз съм много капризна относно храната ще ми отеме по-малко време да изброя това което ям, отколкото това което не ям. Затова вкъщи в повечето случаи се съобразяват с мен

Град
    София
    Ям всичко без шкембе чорба.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си