- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Капризни ли сте, когато става въпрос за ядене
Майка ми готви винаги това,което знае че не обичам.Кфо да съм капризна.Ям само някакви боклуци.Каквото си купя.Тя купува каквото тя харесва,каквото на нея и се яде.офффффф![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от BaBsYyY_SeXyYy
И аз така. От малка баща ми ми тровеше животеца с тези кроасани, само това ядяхме на закуска на вилата. Цели кашони купуваше .. И месо много мразя, каквото и да е. И дюнери, и фасул, леща, зеле, картофи на фурна, лук, чесън, (хляб хич не ям, освен ако не е на сандвич) , някои от супите .. Абе общо взето има доста неща, ама сега ме мързи да изброявам още ..
![]()
![]()
![]()
П.П. А и краставици не обичам много ..![]()
като малка..бях прекалено капризна..сега не толкова..мразя риба..нз дали ще мога някога да проям![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Капризна не е точната дума,просто майка ми се съобразява със всички какво не обичат и т.н.Със лук или чесън не се готви унас,фасул и агнешко също.Заради мен майка ми не слага копър в таратора.Това са може би нещата,който не обичам.
Според мен това не е каприз,всеки има предпочитания относно нещо,а горните изказвания са не на място.В тоя форум,ако отговориш истината,започва 3 световна.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Да, капризна съм като става въпрос за ядене.. Доста неща не ям, а някой ги ям само ако са приготвени по определен начин.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Много-Вегетарианка съм, а вкъщи всички са заклети месояди.Тоест за мен трябва да се купува нещо различно и постоянно ми опяват за това.Има и много други неща, които не ям.Мда, определено съм капризна.![]()
...
немм не съм капризнЪъ![]()
![]()
![]()
да.
Ми капризна съм да..Не толкова каква е манджата,а какви подправки има в нея,какво е месото,колко сол има,ако има капрофи дали са пресни...Абе нервя обощо взето![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Капризна съм и то многоооооЧудя се дали има толкова капризен човек,колкото мен
Винаги съм си била така,от много малка още..Не ям месо и хем че не ям месо,пък и много неща още не ми харесват
Не знам как ме търпят,много пъти съм се чудела.
![]()
Много съм злояда,още от малка.Сега вече ми скимнаха и идеите с тъпите диети и ограничения де,но тава е отделен въпрос.
По принцип,не че съм лигла,но буквално ми повръща от повече то манджи и супи,затова майка ми и дядо ми полагат доста усилия в кухнята,но поне колкото повече пораствам,като че ли по малко се тревожат дали ям достатъчно.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Ами честно казано-да капризна съм.Не обичам повечето от манжите, които майка ми готви...гадни са и не ги ям , а тя само ми се сърди като и кажа, че не ми харесват...![]()
може да се каже ,че съм ;дд
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
О,да.Определено.
аз съм супер притенциозна и наште все се чудят кво да сготвят![]()
![]()
Има неща които не ям-нормално! Но не проявявам претенции-замислете се има хора които и това нямат...Не всичко пада от небето...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
каприз-вкус
ако нямаш собствен вкус
то ти си парцал
имам някакви смътни спомени, какво писах преди време по темата, но ми прави впечатление, че сте започнали да изреждате конктретни храни, та дай и аз да не остана по-назад /хаха, на стадния принцип/![]()
Не обичам чушки, магданоз, дробчета, меса различни от пилешкото и рибата тон, целина, мляко с ориз, мазни манджии, грах, домашна баница, каши, пилешка супа, морски дарове, натурален шоколад
със сигурност има още неща, но в момента за тези се сещам![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
+1Първоначално написано от Blestq6ta
Мразя чушки,пипери,лук,чесън,манд жи,супи(освен пилешка) и ям само пилешко месо,филета и цаца...Вечерта специално за мене правят или ям само салата...
![]()
аз съм много капризна относно храната ще ми отеме по-малко време да изброя това което ям, отколкото това което не ям. Затова вкъщи в повечето случаи се съобразяват с мен![]()
Ям всичко без шкембе чорба.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]