- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Капризни ли сте, когато става въпрос за ядене
Еми може да се каже, че съм малко капризна..![]()
Keep Smiling (sun)
Мн не ям кво да е от сорта на : Печени,Пълнени чушки патладжани Тиквички , Агнешко , Зелен боб .... Сввинско със Зеле .. и мн други от тоя сорт .. апък най-мн обичам .. Мусакичка .. и пържени Картофи просто умирам
![]()
![]()
![]()
![]()
Да,капризна съм
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Не питай..майка казва, че жена ми ще ме напусне само заради капризите ми![]()
Да,майка все ми казва,че и писва от капризите на мен и на сестра ми![]()
![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Много съм капризна.Има неща, които обожавам и други, които не мога да гледам.. ;DD
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Мхм, много съм капризна....![]()
To be yourself is all that you can do...
не![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Капризна съм, но в рамките на нормалното.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Ям всичко.Каквото има, това.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Много. Не ям никви манджи на баба и тем подобни. Миришат ми, гадни са. Ям някви готови боклуци от магазините най-често. Не са полезни, ама като не ям друго...
Да доста съм капризна
Аз съм доста капризен и семейството ми много се ядосва понякога по този въпросАз мразя подправки,обичам да ям супер обикновенни ястия-супа леща,боб,с кренвирши,кюфтета с бял сос и други подобни.
Не ям заешко,пуешко,ярешко,агнеш о.Пиле го предпочитам на грил.
Едната ми баба никога не се е примирявала с този факт и винаги ме кара да ям разни работи,които не обичам.Викам й-От толкова години съм на тоя свят,а ти все още не можеш да свикнеш с навиците ми.
Отивам аз на гости при братовчеда и леля ми ме пита:
Това ядеш ли?
Не.
Онова ядеш ли?
Не.
А това ядеш ли?
Не.
Х ядеш ли?
Не.
А ти изобщо какво ядеш![]()
Хич не съм капризен![]()
капризна по-скоро не
ям това, което ми харесва без да правя проблеми на някой, че е купил/сготвил нещо
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ми..понякога![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Честно казано съм доста капризна. Натискам предимно на сандвичи и маджите не ми се нравят много. Нещо, което обичам не ми пречи и една седмица да си го ям.
Оооо адски капризната съм! Не понасям подправките - черен пипер,чубрица и разни такива ги ненавиждам .. Отделно лук, чесън, копър, магданоз и разни такива също не ям. Чушките ме отвращават .. освен ако не са пържени.. до 1-2 години не понасях домати - ама вече ги обожавам
Ако става въпрос за готвено - леща, боб, грах, зеле и ориз ги ям с много зор .. Пфф добре, че по отношение на месото баща ми е като мене .. преди да се направи месото по какъвто и да е начин се изчиства цялата сланина. Беее аз съм истински ужас ако става въпрос за ядене
![]()
За съжаление много. ^^Първоначално написано от JuS7^YourS
Не обичам много работи...напримерр... чушки,лук,чесън,копър,риба, есо,гъби...абе мн работи Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.