.
Отговор в тема
Страница 14 от 17 ПървиПърви ... 41011121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 401
    Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от s1NNer
    Оооо адски капризната съм! Не понасям подправките - черен пипер,чубрица и разни такива ги ненавиждам .. Отделно лук, чесън, копър, магданоз и разни такива също не ям. Чушките ме отвращават .. освен ако не са пържени .. до 1-2 години не понасях домати - ама вече ги обожавам Ако става въпрос за готвено - леща, боб, грах, зеле и ориз ги ям с много зор .. Пфф добре, че по отношение на месото баща ми е като мене .. преди да се направи месото по какъвто и да е начин се изчиства цялата сланина. Беее аз съм истински ужас ако става въпрос за ядене
    и то к'во остава ? Нищо...много сте ми чудни такива като тебе дето харесват само джънк фууд ли е как се казват, дори не им знам името.
    Аз май писах в тази тема, но нищо... мне, хич не съм капризна. Може би малко защото не обичам да ям разни сирена или кисело мляко от магазина Просто баба ми, когато бях малка ми пълнеше главата с глупости(които всъшност са истина) как на сиренето от магазина му слагали стара мас, отпадаци от други стари неща и т.н. и аз оттогава се отвратих от разни неща от магазините. Дори мисля, че съм орторексичка Пак ям от магазина но предпочитам отвкъщи. И мразя джънк фууд. Иначе като изключим тея боклуци ям всичко каквото се сложи на масата, дори и не ми харсва. Много ме дразнят капризните лигли дето "не ям това' "не ям и онова" абе вие знете ли колко труд се е хвърлило за да се наготви това нещо

Всичко ям с изключение на мазни работи и бързите храни.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Цитирай Първоначално написано от LittleFashionista
    Оооо адски капризната съм! Не понасям подправките - черен пипер,чубрица и разни такива ги ненавиждам .. Отделно лук, чесън, копър, магданоз и разни такива също не ям. Чушките ме отвращават .. освен ако не са пържени .. до 1-2 години не понасях домати - ама вече ги обожавам Ако става въпрос за готвено - леща, боб, грах, зеле и ориз ги ям с много зор .. Пфф добре, че по отношение на месото баща ми е като мене .. преди да се направи месото по какъвто и да е начин се изчиства цялата сланина. Беее аз съм истински ужас ако става въпрос за ядене
    и то к'во остава ? Нищо...много сте ми чудни такива като тебе дето харесват само джънк фууд ли е как се казват, дори не им знам името.
    Аз май писах в тази тема, но нищо... мне, хич не съм капризна. Може би малко защото не обичам да ям разни сирена или кисело мляко от магазина Просто баба ми, когато бях малка ми пълнеше главата с глупости(които всъшност са истина) как на сиренето от магазина му слагали стара мас, отпадаци от други стари неща и т.н. и аз оттогава се отвратих от разни неща от магазините. Дори мисля, че съм орторексичка Пак ям от магазина но предпочитам отвкъщи. И мразя джънк фууд. Иначе като изключим тея боклуци ям всичко каквото се сложи на масата, дори и не ми харсва. Много ме дразнят капризните лигли дето "не ям това' "не ям и онова" абе вие знете ли колко труд се е хвърлило за да се наготви това нещо
    Ммммм мне .. и на джънк фууд-а не съм най-голямата фенка. Иии аз съм изредила 10 нещо по който не си падам, най-вече подправките иначе знаеш ли още колко храни съществуват?!?! И моля те не давай определения от сорта `капризни лигли дето не ядът това и онова` щото и на тебе баба ти да ти е правила като малка супа, където лука е нарязан само на половина и ти ще се отвратиш. Пък и аз не карам никой да хвърля много труд за да ям .. просто каквото ми се яде си го готвя сама. ;]

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    и на тебе баба ти да ти е правила като малка супа, където лука е нарязан само на половина и ти ще се отвратиш. Пък и аз не карам никой да хвърля много труд за да ям .. просто каквото ми се яде си го готвя сама. ;] [/i]
    хъм...както казах ям всичко! Отвращавам се само от джън фууда и разни неща от магазините. И къде по-точно разбра, че на мене ми го готвят специално? Моето семеиство ядем предимно домашна храна и си имаме нещо като малка ферма, където си отглеждаме кравички,кокошки и др. животинки, имаме и много плодове и зеленчуци, така че не ми мисли, че специално само за мене се прави. Цялото ми семеиство(освен мама) сме по "чистата храна" и всичко помагаме при приготвянето й. Аз например ми е много приятно като издуя някоя кравичка и после като пия млякото да знам откъде идва, че няма 1000 набутяни химии, и да знам, че примерно кравата не е хранена с кой знае какви хурмони .... Ето това ми е каприза, какво има в храната от магазина и да скъпа и лукче ям, и чесън

мии малко съм капризна
    Getting a gun has become child's play,but using one is something else

Ооо да капризна съм.Не ям чушки,лук,чесън,червени манджи и други

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    Slivnica

...

За всичко сам капризна
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

ужаснно много...доста съм злояда.....не понасям никакви млечни продукти!бляяяяяяяя

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Ооо да капризна съм.Не ям чушки,лук,чесън,червени манджи и други
    оо супер,а ако ти се падне някое момче дето да обича шкембе чорба с много люто кво ще го правиш

по темата:мразя фрикасе! ако яденето изглежда добре и на вкус не е отвратително,бих го ял
    Бъди себе си,не прави като мен

аз не съм капризна.. ям квото ми дадат ама тя мама готви много хубаво така че всичко ям

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ами аз съм леко претенциозна -не ям гъби и чушки и сякви манджи които майка ми готви
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Не квото ми падне
    Не обичам чушки много ама ако няма друго и тва ям

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ни най малко ...

Аз съм много капризна необичам много неща и майка ми мн се дразни

Цитирай Първоначално написано от stefeto0o
    Аз съм много капризна необичам много неща и майка ми мн се дразни
    +1 + тва винаги ям различно от другите в къщи

от скоро станах мн капризна но не само за храна а за всичко

да.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

О аз съм много капризна. Просто някой храни като ги сложа в уста ми идва да повърна. Не мога да ям всякакви неща, а и не само защото не ми харесват, а и защото имам много чувствителен стомах. Веднъж ядох зеле и ходих вболницата да ме прочистват...

ям сичко квото ми наготвят
    бай д уей мама готви мнооо якоооооооооо
    бих и плащала да ми готви ама няма
    Еуфория от изгрева
    и еуфория от деня,
    еуфория от залеза
    и еуфория от нощта.
    Еуфория от смеха,
    на госпожица Хуана -
    болка от страха,
    глупава забрана...

Страшно много съм капризна..