- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Капризни ли сте, когато става въпрос за ядене
ужасно капзризна съм и ям адски малко неща, затва си ям самичка в хола, не с останалите![]()
Ми не , не бих казала капризнаНа мен ми дай само сладолед и лимони , за да не ми пада кръвното и не ме закачай повече
![]()
![]()
Тези, които говорят прекалено не знаят нищо
и намират истинската си цена,
както тези, които проклинат късмета си на прекалено различни места,
но тези, които се старахуват са напълно изгубени.
Мис Каприз![]()
![]()
![]()
![]()
Every man dies
But not every really lives
Претенциозна съм![]()
Чак капризна не,ама винаги в хладилника трябва да имам плодове или зеленчуци.И ябълки-задължително![]()
еми да..нашите само с мен се съобразяват![]()
![]()
Не, е има храни, които обичам повече от други, но си ям каквото е сготвено.![]()
Want those sunny days back...
аз не ям нищо което съдържа месо,колбаси,риба,спагети,с упа и т.н и не ям ако някой друг ми готви,трябва сама да съм си го направила
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Не съм ама в нас има голямоо разнообразие
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Само понякога проявявам капризи,защото не искам,примерно,да ям някаква гнусна манджа...
Не много![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Не толковане отричам ,че мразя мазните манджи но не съм и от най - пренциозните
![]()
не
много съм карпизна..![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
Амии аз май съм от много капризните...вегетарианка съм от известно време и на мама и е много трудно да измисли нещо за яденеВъпреки че на мен ми стига да има кашкавал,сирене,хляб и мляко и мога да изкарам така вечно
Ама кой те слуша!Трябвало да ми е разнообразно менюто...дрън-дрън
![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
prekaleno..gotveno ne qm,s izklu4enie na pizza,spageti i o6te 1-2 ne6ta![]()
аз си ям мнооого нещаима някой който просто не ги обичам... скумрия , рибена супа и още едно две
![]()
Аз съм капризен много ям по малко меса и риба в никакъв случай!![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
И да, и не
Ям всичко без грах, зелен боб, патладжан, сосът на кюфтяната яхния, ориз с домати, фрикасето на майка ми (моето си го обожавам), круши, дюли... и още някой работи, ама в момента не мога да се сетя
![]()
Оо да .. Почти нищо не обичамНапример паржоли .. ми не ми е вкусно.Гадни са.Или пък тиквички,гъби.. Не обичам и кетчуп и майонеза.Ще ме помислите за луда .. ноо кво да се прави
![]()
Супер,хипер,мега многооо...!
нашите са вдигнали ръце от менн![]()
като се започне от там,че не ям месо. . хДд
ии много зеленчуци не ям ХД
може би ям най-много КАРТОФИ х333333
Дх не могаа да живея без тях. . . хД
![]()
![]()
![]()
![]()